|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Khajo

|
Zaslal: út červen 08, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | badevil napsal: | Kernel: Takze ty jsi primo "Zrůda 28let, 105kg, dřepy 5x6x120" osobne ? |
tuhle formulaci jsem radeji nechtel vubec rozebirat, ale take mne...rekneme...zarazila :) |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: út červen 08, 2010 10:12 pm Předmět: Re: Scéna |
|
|
to kernel: kup si hudební přehrávač.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 08, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Kernel: Takze ty jsi primo "Zrůda 28let, 105kg, dřepy 5x6x120" osobne ? |
já bych řekl, že vzhledem k proporcím toho prvního se to v relativní rovině klidně takhle dá napsat
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: út červen 08, 2010 10:39 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | badevil napsal: | Kernel: Takze ty jsi primo "Zrůda 28let, 105kg, dřepy 5x6x120" osobne ? |
tuhle formulaci jsem radeji nechtel vubec rozebirat, ale take mne...rekneme...zarazila :) |
Poranil jsem si koleno kvůli člověku to tam měl Věru Bílou naplno, nechci tu bolest znova. Pro někoho je moje maximum málo, pro někoho dost.
Nemám alterego pro to, že dřepnu 240, ale pro to, že denně ohřeji v žaludku 18-25MJ a 27MJ taky nebyl problém. Škoda těch obleků na míru. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červen 08, 2010 10:52 pm Předmět: |
|
|
| kernel napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | badevil napsal: | Kernel: Takze ty jsi primo "Zrůda 28let, 105kg, dřepy 5x6x120" osobne ? |
Poranil jsem si koleno kvůli člověku to tam měl Věru Bílou naplno, nechci tu bolest znova. Pro někoho je moje maximum málo, pro někoho dost.
Nemám alterego pro to, že dřepnu 240, ale pro to, že denně ohřeji v žaludku 18-25MJ a 27MJ taky nebyl problém. Škoda těch obleků na míru. |
To sou perly
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 08, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
ja bohuzel nemluvit jazyk kernelova kmene... nechapu z jeho postu jedinou vetu, mozna jsem jen pomalejsi, ale proste se nedari... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: út červen 08, 2010 11:05 pm Předmět: |
|
|
| kernel napsal: |
Nemám alterego pro to, že dřepnu 240, ale pro to, že denně ohřeji v žaludku 18-25MJ a 27MJ taky nebyl problém. Škoda těch obleků na míru. |
Ze by 18-25 a 27 Mastnych Jitrnic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červen 08, 2010 11:07 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ja bohuzel nemluvit jazyk kernelova kmene... nechapu z jeho postu jedinou vetu, mozna jsem jen pomalejsi, ale proste se nedari... |
Cista dedukce...poranil si koleno, kdyz tam nekdo pustil Veru Bilou. 6x120kg drep mu zrejme dava 240kg maxko. Ale to neni duvod proc ma alterego. Ten duvod je to, ze denne sporada 18-25MJ, ohreje je v zaludku! Ale co je nejdulezitejsi, nebyl pro nej problem ani 27MJ!!!
A skoda tech obleku na miru-tim zrejme mysli svoji nerizenou premenu na cim dal vetsi bestii a potrebu kupovat stale nove a nove obleky...
Zruda proste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st červen 09, 2010 1:34 am Předmět: |
|
|
...je to trochu zvláštní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st červen 09, 2010 1:39 am Předmět: |
|
|
ale tohle je ještě mnohem zvláštnější.: "Zrůda 28let, 105kg, dřepy 5x6x120"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st červen 09, 2010 1:46 am Předmět: |
|
|
Možná cvičí všichni tři spolu: Zrůda, Člověk a Věra Bílá.
...něco jako novodobí jezdci apokalypsy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: st červen 09, 2010 7:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 09, 2010 7:36 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Možná cvičí všichni tři spolu: Zrůda, Člověk a Věra Bílá.
...něco jako novodobí jezdci apokalypsy. |
omg
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 09, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
Kernel: Takže zvukové vlny vysílané mluvícím ústrojím Věry Bílé že ti nedělají dobře na koleno nebo jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|