|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
badevil

|
Zaslal: út červen 08, 2010 2:51 pm Předmět: |
|
|
Me se Proroctvi celkem libilo... Z filmu s podobnou tematikou sem cekal dost od Den, kdy se zastavila Zeme a to me prislo treba slabsi, nez Proroctvi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 08, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
Dobrej namet, napad ... ale celkove vyvedeny do absolutni sracky ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červen 08, 2010 11:15 pm Předmět: |
|
|
Spartacus je fakt povedený seriál. Teď jsem to dokoukal. Už aby byly další serie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 08, 2010 11:20 pm Předmět: |
|
|
pracuje sa na artušovi v podobnom duchu, camelot či ako sa to bude volať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: út červen 08, 2010 11:30 pm Předmět: |
|
|
Nahý oběd (1991) 9/10
Kdo neviděl, nepochopí. A kdo viděl, nepochopí taky:-) Prostě klasický Cronenberg se svými podivnostmi.
Eraserhead (1977) 10/10
naprosto nepochopitelné. - Naprosto dokonalé.
Neskutečně halucinogenní kafkovská lynčovina s brilantním industrialním soundtrackem.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 09, 2010 8:11 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Me se Proroctvi celkem libilo... Z filmu s podobnou tematikou sem cekal dost od Den, kdy se zastavila Zeme a to me prislo treba slabsi, nez Proroctvi. |
Proroctví byl podle mě parádní filmeček, parádní nápad a o dost víc propracovanej než u podobnejch věcí...
Den, kdy se zastavila Země mi přišlo naopak jako absolutní blbost. Možná to bylo tím, že Keanu je pro mě nezajímavej herec
Ale žádnej podobnej film nemá na 2012, což není ani okrajově o Májském kalendáři ani o jiných proroctvích... to je absolutně největší blbost, kterou v tomhle žánru znám... a že sem takovejch filmů viděl desítky. To je už lepší věřit Nostradamovi
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 09, 2010 9:52 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | pracuje sa na artušovi v podobnom duchu, camelot či ako sa to bude volať. | Vím o tom, jsem zvědav, jak to pojmou, i když starý Řím je mi bližší. Uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: st červen 09, 2010 9:57 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Turakam napsal: | | pracuje sa na artušovi v podobnom duchu, camelot či ako sa to bude volať. | Vím o tom, jsem zvědav, jak to pojmou, i když starý Řím je mi bližší. Uvidíme. |
Pojmou to jako Spartaka, šukání a zabíjení na historickém pozadí
Věrný obrazu starověkého Říma byl Rome - Řím, to je sakra dobrý seriál, tyhle jsou/budou dobré jako kratochvíle k vinku či do zkouškového, nic víc a je jedno jestli to je zkažený Řím, nebo mlhami obestřený Albion/Avalon je to o Xeniných kozách a krvotryscích
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 09, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
Já od toho nečekal žádnou duši obohacující a mysl naplňující záležitost. Hledal jsem rozptýlení, dostal jsem víc než to. Super seriál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červen 09, 2010 10:06 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st červen 09, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 09, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Robb napsal: | | mirio napsal: | | Spartacus je fakt povedený seriál. Teď jsem to dokoukal. Už aby byly další serie... |
jj dneska se chystam na první díl, prej je to samý zabíjení a šukaní ......akorát doufam že tam nebude tolik toho zabíjení |
První díl je strašnej, ale pak je to čím dál lepší |
přesně tak, chtěl jsem Spartaka po 1 dílu vypnout, říkal jsem si, co je to ku*va za krev? proč takový masakroidní zabíjení navíc pořád ve zpomaleném čase? Ale nakonec jsem dokoukal všechny díly a už se těším na další, protože Spartacus je fakt super serial! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st červen 09, 2010 10:40 am Předmět: |
|
|
Spartacus je fajn, dá se říct, že od prvního dílu kvalita jen stoupá, ke konci tam jsou hodně silné momenty a finále je uplně super. Představitel hlavní role se léčí z rakoviny, takže druhá série je odložená na neurčito a bude se natáčet prequel o Batiatově gladiátorské škole, takže John Hannah se vrátí. Což je super, protože si roli Batata zjevně užíval. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 09, 2010 10:43 am Předmět: |
|
|
No snad to takhle je i u Bratrsstva neohrozenych, protoze tam sem videl jen prvni dil a ten je teda uplne o nicem, strasna nuda a zadna akce. Snad budou dalsi dily o poznani lepsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|