|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st červen 09, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 09, 2010 12:30 pm Předmět: |
|
|
| kernel napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | badevil napsal: | Kernel: Takze ty jsi primo "Zrůda 28let, 105kg, dřepy 5x6x120" osobne ? |
tuhle formulaci jsem radeji nechtel vubec rozebirat, ale take mne...rekneme...zarazila :) |
Poranil jsem si koleno kvůli člověku to tam měl Věru Bílou naplno, nechci tu bolest znova. Pro někoho je moje maximum málo, pro někoho dost.
Nemám alterego pro to, že dřepnu 240, ale pro to, že denně ohřeji v žaludku 18-25MJ a 27MJ taky nebyl problém. Škoda těch obleků na míru. | A proč máš v profilu, že vážíš 94kg, když jsi 105kg vážící zrůda?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st červen 09, 2010 4:12 pm Předmět: |
|
|
94kg..Doktor Jekyl
105kg..Pan Hyde
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: st červen 09, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: pá červen 11, 2010 3:27 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | kernel napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | badevil napsal: | Kernel: Takze ty jsi primo "Zrůda 28let, 105kg, dřepy 5x6x120" osobne ? |
tuhle formulaci jsem radeji nechtel vubec rozebirat, ale take mne...rekneme...zarazila :) |
Poranil jsem si koleno kvůli člověku to tam měl Věru Bílou naplno, nechci tu bolest znova. Pro někoho je moje maximum málo, pro někoho dost.
Nemám alterego pro to, že dřepnu 240, ale pro to, že denně ohřeji v žaludku 18-25MJ a 27MJ taky nebyl problém. Škoda těch obleků na míru. | A proč máš v profilu, že vážíš 94kg, když jsi 105kg vážící zrůda?
|
Proč bych měl aktualizovat profil po kilu každý měsíc?
Navíc jsou tu lidé co majé 185cm a 115kg+ to je obezita I.či II. :-)
A hlavně... kdysi jsem si počítal přesně kalorie, presně počítal gramy bílkovin,
žral na minutu přesně. Četl vše co se dalo, studie o nevím čem.
Potom jsem se na to vy... a začat fungovat normálně.
Jím všechno. proteiny nepočítám. kalorie počítám jen tak od oka..
a jaký je rozdíl? ŽE PŘIBÍRÁM/HUBNU ÚPLNĚ V KLIDU A NIC MĚ NES...!!! _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červen 11, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
A co na to Jan Tleskac?A Vera Bila? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá červen 11, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá červen 11, 2010 4:26 pm Předmět: |
|
|
Vcera frajer rikal ze si nedava amina protoze mu ubiraj energii a radeji preferuej po treingu Mleko s grankem..Ja uz to seru vazne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červen 12, 2010 7:52 am Předmět: |
|
|
Neco z blesku pro zeny, byl tam rozhovor s Kuliskem
"Několikrát mě třeba vyhodili z posilovny. Zvedala jsem víc než chlapi a oni to prostě nesnesli a vyhnali mě. Přislo mi to vtipné."
Bych jen chtel videt ty ubozaky jak ji vyhazuji
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so červen 12, 2010 9:30 am Předmět: |
|
|
to jako fakt? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so červen 12, 2010 9:42 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | to jako fakt? |
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červen 12, 2010 10:28 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | to jako fakt? |
Je to pod nadpisem "Jsem normalni holka"
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: so červen 12, 2010 10:35 am Předmět: |
|
|
Hodí se dodat
| kulíšek napsal: | | Jinak v dnešním Blesku pro ženy je rozhovor se mnou:) Berte to s rezervou, pani si to lehce poupravila...:) |
viz. kulíškův log _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so červen 12, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
| abecedarian napsal: | Hodí se dodat
| kulíšek napsal: | | Jinak v dnešním Blesku pro ženy je rozhovor se mnou:) Berte to s rezervou, pani si to lehce poupravila...:) |
viz. kulíškův log |
Tohle jsem zase necetl :), ale napadlo me to uz pri cteni uz jen kvuli nazvu casopisu Blesk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|