smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: so červen 12, 2010 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Neco z blesku pro zeny, byl tam rozhovor s Kuliskem

"Několikrát mě třeba vyhodili z posilovny. Zvedala jsem víc než chlapi a oni to prostě nesnesli a vyhnali mě. Přislo mi to vtipné."

Bych jen chtel videt ty ubozaky jak ji vyhazuji

Tohle mi prijde teda dost poupravene .....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
fingy

PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jestli to patří zrovna sem.. http://www.2i.cz/12053e14c7
Markisha

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já mám zkušenost, že mě vyhazovali z posilky, že ženská patří za plotnu a ne k železu, takže bych tomu i věřila...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To ale nebylo v Praze??...
Tam nebo jinde, jak může někdo někoho vyhazovat, když si zaplatil vstup? Nechápu.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:
No já mám zkušenost, že mě vyhazovali z posilky, že ženská patří za plotnu a ne k železu, takže bych tomu i věřila...
¨

no ale to si myslí docela hodně chlapů a vůbec ne z legrace ,ale vážně
Diana

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:

Já chodím cvičít do fitka zhruba od osmnácti ( tj. cca 16let ) a nikdo mě z fitka ještě nevyhazoval. Přijde mi to úsměvné a spíš si myslím, že tě chlapci chtěli tak trochu naštvat.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Markisha napsal:

Já chodím cvičít do fitka zhruba od osmnácti ( tj. cca 16let ) a nikdo mě z fitka ještě nevyhazoval. Přijde mi to úsměvné a spíš si myslím, že tě chlapci chtěli tak trochu naštvat.

ano ano základem je tvářit se tak, aby si to nikdo nedovolil
Diana

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
Diana napsal:
Markisha napsal:

ano ano základem je tvářit se tak, aby si to nikdo nedovolil

A kdo to neumí, ať jde do Sokola cvičit prostná.

Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Markisha

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo to v Praze v takový vysloveně cinkárně na Žižkově, blízko Koněvky, majitel mě samozřejmě nevyhazoval, ale pár chlapů mě doslova vyhazovali z benche a z dřepový klece, že tam ženská nemá co dělat a zabírat jim nařadí, že se mi taky neserou do vaření nebo něco v tom smyslu. Já nevím, jak se mám tvářit drsně, já bohužel nejsem moc pohotová, tak jsem šla domů a našla si jiný fitko. Ovšem nechápu, kde chlapci žijou, co já vím, tak mužský jsou daleko lepší kuchaři než ženský, tak jim vaření ráda přenechám a půjdu si radši zacvičit :-)))
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no vidíš já vařit neumím , takže odpovídám , že se věnuju radši věcem , které umím a neseru se právě do toho čemu totálně nerozumím:o)
eallinne

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:
Bylo to v Praze v takový vysloveně cinkárně na Žižkově, blízko Koněvky, majitel mě samozřejmě nevyhazoval, ale pár chlapů mě doslova vyhazovali z benche a z dřepový klece, že tam ženská nemá co dělat a zabírat jim nařadí, že se mi taky neserou do vaření nebo něco v tom smyslu. Já nevím, jak se mám tvářit drsně, já bohužel nejsem moc pohotová, tak jsem šla domů a našla si jiný fitko. Ovšem nechápu, kde chlapci žijou, co já vím, tak mužský jsou daleko lepší kuchaři než ženský, tak jim vaření ráda přenechám a půjdu si radši zacvičit :-)))

To by mě zajímalo ve kterém, kousek od Koněvky pracuju a znám tu akorát Kutil gym na Olšance.. (nebyla jsem tam teda)
martin_killer

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eallinne napsal:
Markisha napsal:

To by mě zajímalo ve kterém, kousek od Koněvky pracuju a znám tu akorát Kutil gym na Olšance.. (nebyla jsem tam teda)

Nebyl to Maximus? Je to u křižovatky Ohrada ...
Diana

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:

Já myslím, že podobnými narážkami není třeba se vůbec zabývat, ani na ně v dané situaci reagovat.
Pokud si zaplatím vstupné, stejně jako dotyční "umělci", chovám se slušně a nikoho neobtežuji, mám stejné právo jako oni si zacvičit. Tím bych to považovala za vyřízené a vůbec bych se s nimi o tom nebavila a rozhodně bych jim neustupovala tím, že opustím fitko.
Markisha

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono už je to dýl, mám pocit, že to nemělo ani vývěsku a dal mi na to echo kamarád, byl to takový sklep, já jsem takovej hobit a nejlépe se cítím v malých norách :-) Nebylo to přímo v Koněvce, ale v nějaký uličce vedle, tuším snad Rokycanova ul.

Tak já zas nemám zapotřebí chodit někam, kde na mě budou nepříjemní, spíš dost často potřebuju helfnout u benche nebo u dřepu, protože můj chlap mívá u větších vah na dřepu strach mě jistit a v přestávce si s někým pokecat a tak.
Diana

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli má na mě někdo řeči mě nezajímá, nemusím být sympatická všem, že?
Ale co mě znechutilo v poslední době ve fitku, to byl jeden hoch, který si sedl ke stolečku u recepce fitka, sundal si ponožku a začal si vlaštovičníkem patlat bradavice na chodidle...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: