Africké mančafty (Jihoafrická republika, Nigerie, Ghana, Kamerun, Pobřeží slonoviny)
6%
[ 4 ]
Outsidery turnaje (Korejská republika, Řecko, Slovinsko, Alžírsko, Srbsko, Japonsko, Nový Zéland, KLDR, Chile, Švýcarsko, Slovensko, Paraguay, Honduras)
10%
[ 6 ]
Celkem hlasů : 58
Autor
Zpráva
Medek
Zaslal: ne červen 13, 2010 10:18 pm Předmět:
Tak pro televizního diváka ty trumpety už nejsou tak slyšitelné. Zvukaři je stišili a hlas komentátora je hlasitější, ale v tom prvním utkání MS to byla hrůza.
Chybí mi tam skandování fanoušku, při nějaké akci nebo při faulu, dobrém zákroku, dobré střele atd. taková ta skupinová reakce fanoušků. A taky mam rád ty jejich orchestry. snad ty trumpety zakaží.
jinak fotbal zatim takový nic moc, golový hody se čekat nemohly. dnes němci zahráli zatim nejlíp, srbsko a řecko velký zklamání. jako čech fandim evropských týmům a osobně jsem zvědavý na portugalce.
HC je handicap,to znamena ve fotbale ze brazilie je favorit o 1,5branky takze si vsadis ze vyhrajou o vice nez 1,5 branky,takze jakymkoliv zpusobem aby vyhrali o 2 goly...3:1,2:0,4:2 staci.
Ja hrajou zatim skoro v kazdem zapase pod 2,5 branky a jeto zlaty dul,zatim spadlo jen jednou 4 a vice a to sem nehral.
Dnes se da cekat od Itali tezka deffens,oni i v prirpave hrali na malo branek a trapili se v utoku.Lippi vyznava deffensivu.Ale chce to neco k tomu kurz 1,55.Mozna polocas remiza,taky dost casto pada.
HC je handicap,to znamena ve fotbale ze brazilie je favorit o 1,5branky takze si vsadis ze vyhrajou o vice nez 1,5 branky,takze jakymkoliv zpusobem aby vyhrali o 2 goly...3:1,2:0,4:2 staci.
Ja hrajou zatim skoro v kazdem zapase pod 2,5 branky a jeto zlaty dul,zatim spadlo jen jednou 4 a vice a to sem nehral.
Dnes se da cekat od Itali tezka deffens,oni i v prirpave hrali na malo branek a trapili se v utoku.Lippi vyznava deffensivu.Ale chce to neco k tomu kurz 1,55.Mozna polocas remiza,taky dost casto pada.
To under 2,5 je zatím asi fakt nejjistější tip.
Já se dnes rozčiloval, že jsem si nezkontroloval tiket po vsazení. Buchta u PC mi tam místo 1 na Španělsko/Švycarsko dala 1 na JAR/Uruguay. A když už jsem začal věřit tomu, že by to mohlo vyjít, tak mi Japka poserou sázku na 0.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru