MS ve fotbale 2010 JAR

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 25, 26, 27  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS ve fotbale 2010 JAR  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS ve fotbale 2010 JAR
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho tipujete na cekového vítěze turnaje?
Francie, Itálie
5%
 5%  [ 3 ]
Argentina, Brazílie
44%
 44%  [ 26 ]
Anglie, Nizozemsko
15%
 15%  [ 9 ]
Německo
13%
 13%  [ 8 ]
Uruguay, USA
3%
 3%  [ 2 ]
Africké mančafty (Jihoafrická republika, Nigerie, Ghana, Kamerun, Pobřeží slonoviny)
6%
 6%  [ 4 ]
Outsidery turnaje (Korejská republika, Řecko, Slovinsko, Alžírsko, Srbsko, Japonsko, Nový Zéland, KLDR, Chile, Švýcarsko, Slovensko, Paraguay, Honduras)
10%
 10%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 58

Autor Zpráva
Thorius
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joga: Tak to seš teda pěkně blbej jestli nechápeš naprosto triviální tabulku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thorius napsal:
Joga: Tak to seš teda pěkně blbej jestli nechápeš naprosto triviální tabulku

ok jsem v tutom blbej, tak mě pouč
agnez

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste bych vsadil live ze paraguay neda gol.
JOga

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Jeste bych vsadil live ze paraguay neda gol.

agnez ...na předchozí stránce jsem postnul jednu tabulku, nemohl bys mi to objasnit, pač se v tom absolutně ztrácím
lalala

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni tam ty trubky možná pouští i z reproduktorů, teď to říkal komentátor na ČT... jestli je to pravda, tak to jsou fakt neskutečný gumy
agnez

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5964: spadne presne jeden gol pak presne 2 goly a pak 2 a vice.
5967: pocet golu bud spadnou dva goly to je sazka -2,5 a nebo 3 goly to je 2,5+.

Pak goly ve skupine muzes vsadit ze Brazilci daj pod 6,5 golu a nebo daj 7 a vice.

Handicap sem vysvetloval +1 pro komance takze vedou o gol jakoze a ty vsadis ze Brazilie vyhraje v handicpau,takze musi vyhrat o dva goly..Ale v takovem kurzu jebat.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
Oni tam ty trubky možná pouští i z reproduktorů, teď to říkal komentátor na ČT... jestli je to pravda, tak to jsou fakt neskutečný gumy
No jo asi chtěj aby vesnický diváci získali představu o tom jaký je to bydlet ve vnitřní Praze. A vnitřní Prahou nemyslím Kramářovu vilu. Naštěstí se už diskutuje o zákazu těch přiblblejch trubek, kéž by se tak stalo. Zejtra Slováci, uvidíme co zahrajou. Bude hodně záležet na prvním gólu.
lalala

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přímo na stadionu je prý pouštějí i z reproduktorů; nevím, jestli jsem to napsal jasně...
Marky V.

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://fotbal.sport.cz/fotbal/ostatni/170766-vuvuzely-i-v-evrope-podnikatele-se-o-to-chteji-pokusit.html

Tak to asi přestanu sledovat fotbal úplně. Ale doufám, že u nás v Evropě se to nechytne.
Na MS mě ty trubky neskutečně serou. Zápasy nemají žádnou atmosféru - žádný chorály, hučení, skandování, pískot, křik hráčů, zvuk kopnutí do míče... Režiséři kvůli těm debilním trumpetkám potlačili zvuk ze stadionu, takže mi ty zápasy připadají, jako kdyby je komentoval Radek Bauer z pražského studia. Seru na tohle mistrovství - ještě dnes zkusím kluky ze Slovenska a večer mojí milovanou Brazílii, ale tipuju, že to vzdám. Na to bzučení prostě nemám nervy.
Nordir

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale oni je obcas komentuji ze studia
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
http://fotbal.sport.cz/fotbal/ostatni/170766-vuvuzely-i-v-evrope-podnikatele-se-o-to-chteji-pokusit.html

Tak to asi přestanu sledovat fotbal úplně. Ale doufám, že u nás v Evropě se to nechytne.
Na MS mě ty trubky neskutečně serou. Zápasy nemají žádnou atmosféru - žádný chorály, hučení, skandování, pískot, křik hráčů, zvuk kopnutí do míče... Režiséři kvůli těm debilním trumpetkám potlačili zvuk ze stadionu, takže mi ty zápasy připadají, jako kdyby je komentoval Radek Bauer z pražského studia. Seru na tohle mistrovství - ještě dnes zkusím kluky ze Slovenska a večer mojí milovanou Brazílii, ale tipuju, že to vzdám. Na to bzučení prostě nemám nervy.

Neboj v Evropě se to nechytne... v Evropě se to líbí tak 10... max 15% "fanoušků" ... Blatter může být neupřímný, ale vedení klubů tohle na stadiony nepustí...
elnino

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: dělal jsi nějaký průzkum, nebo pracuješ pro STEM, že přesně víš kolika % se to líbí?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

elnino napsal:
guruhonza: dělal jsi nějaký průzkum, nebo pracuješ pro STEM, že přesně víš kolika % se to líbí?

Čtu diskuze (naše i zahraniční - eurosport ), řešili sme to asi 4x na fotbale, včera i dneska v posilce... Jeden člověk z deseti (někdy ani to) řekne, že se mu to líbí. Zbytek lidí neřekne ani to, že by to nevnímali - neměli rádi.... ale přímo že to nesnášej ( že je to s*re)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Marky V. napsal:

Neboj v Evropě se to nechytne... v Evropě se to líbí tak 10... max 15% "fanoušků" ... Blatter může být neupřímný, ale vedení klubů tohle na stadiony nepustí...

http://fotbal.sport.cz/fotbal/gambrinus-liga/170778-otravne-bzuceni-vuvuzel-i-na-nasich-stadionech-neni-utopie-cesi-je-skupuji-ve-velkem.html
Medek

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten bookmaker na české televizi se docela nechytá :D moc mu toho nevychází :D

Dneska se asi nedá na nic sázet. Slovensku nějak nevěřim a za kurz 1.4 je to směšný. Brázilie tam neni o čem ale jediný co bych dneska vsadil by byl under na Pobřeží slonoviny vs Portugalsko. Utočný mužstva ale to jsou prakticky skoro všechny, když se ale nechce riskovat tak se nechce riskovat a goly nepadají. Z dálky to tam taky nepadá, nevim jestli je to tim "superextramoderním" balonem ale všechny střely za vápnem litají do nebe.

Pobřeží slonoviny vs Portugalsko Pod 2,5 branky za 1.8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS ve fotbale 2010 JAR Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 25, 26, 27  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: