Jestli má na mě někdo řeči mě nezajímá, nemusím být sympatická všem, že?
Ale co mě znechutilo v poslední době ve fitku, to byl jeden hoch, který si sedl ke stolečku u recepce fitka, sundal si ponožku a začal si vlaštovičníkem patlat bradavice na chodidle...
Citam si citam...ujedam si morcacie prsia s ryzou a zrazu toto.... Uz ma presla chut, bleeee...
Poniektorí chlapi robia vazne zverstva.
U nas v posilke su zeny chranenou a velmi vitanou kategoriou cvicencov
Jestli má na mě někdo řeči mě nezajímá, nemusím být sympatická všem, že?
Ale co mě znechutilo v poslední době ve fitku, to byl jeden hoch, který si sedl ke stolečku u recepce fitka, sundal si ponožku a začal si vlaštovičníkem patlat bradavice na chodidle...
Citam si citam...ujedam si morcacie prsia s ryzou a zrazu toto.... Uz ma presla chut, bleeee...
Poniektorí chlapi robia vazne zverstva.
U nas v posilke su zeny chranenou a velmi vitanou kategoriou cvicencov
Tak to se omlouvám, nechtěla jsem ti zkazit chuť...
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Já chodím cvičít do fitka zhruba od osmnácti ( tj. cca 16let ) a nikdo mě z fitka ještě nevyhazoval. Přijde mi to úsměvné a spíš si myslím, že tě chlapci chtěli tak trochu naštvat.
Taky bych to videl na tuhle variantu. Mozna byli i trochu vypruzeny, ze museli cekat, protoze stridat se na drepech, benchich nebo dokonce tahach s zenskou je celkem pruda
Já chodím cvičít do fitka zhruba od osmnácti ( tj. cca 16let ) a nikdo mě z fitka ještě nevyhazoval. Přijde mi to úsměvné a spíš si myslím, že tě chlapci chtěli tak trochu naštvat.
Taky bych to videl na tuhle variantu. Mozna byli i trochu vypruzeny, ze museli cekat, protoze stridat se na drepech, benchich nebo dokonce tahach s zenskou je celkem pruda
To je pravda. Ked ta zenska drepuje viac ako dotycny cvicenec a musi po kazdej serii skladat dole kotuce
To je pravda. Ked ta zenska drepuje viac ako dotycny cvicenec a musi po kazdej serii skladat dole kotuce
no takovejch zas tolik neni, nebudeme prehanet :)
vim ze to bude znit sobecky, ale myslim ze pokud nekdo zveda tycku a na kazdy strane 10-20 kilo, tak by mel omezit cas ve stojanu na minimum, aby nezabiral prostor tem, co uz jsou vykonnostne vys...
ve fitku kde trenuju se obcas ve stojanu uhnizdi skupina "atletu" (vetsinou 5-6 kousku), co tam s prazdnou osou, pripadne s 5 kg kotoucem na kazdy strane predvadi parodie na ruzny vzperacsky cviky a i kdyz si o me mozna bude nekdo myslet, ze jsem nejakej namyslenej pitomec, tak jim vzdycky narovinu rikam, ze potrebuju aby si to do 10 minut odcvicili a pak sli pryc, ze tam potrebuju jit cvicit a nemuzu cekat 30-40 minut, nez doskacou a vubec o tom nehodlam diskutovat
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
vim ze to bude znit sobecky, ale myslim ze pokud nekdo zveda tycku a na kazdy strane 10-20 kilo, tak by mel omezit cas ve stojanu na minimum, aby nezabiral prostor tem, co uz jsou vykonnostne vys...
ve fitku kde trenuju se obcas ve stojanu uhnizdi skupina "atletu" (vetsinou 5-6 kousku), co tam s prazdnou osou, pripadne s 5 kg kotoucem na kazdy strane predvadi parodie na ruzny vzperacsky cviky a i kdyz si o me mozna bude nekdo myslet, ze jsem nejakej namyslenej pitomec, tak jim vzdycky narovinu rikam, ze potrebuju aby si to do 10 minut odcvicili a pak sli pryc, ze tam potrebuju jit cvicit a nemuzu cekat 30-40 minut, nez doskacou a vubec o tom nehodlam diskutovat
tak přide na to - pokud tam regulérně cvičí, tak nevidím jediný důvod, proč bys měl mít větší právo okupovat stojany s 200kg závažím než oni s 20
pokud to tam mají jako diskuzní kroužek, tak to je samozřejmě jiná, ale nesnáším ani ty, kteří si jsou k čince popovídat a za 20 minut udělají 3 série, ani ty, kteří si myslí, že vhledem k síle nebo objemu mají jakési "větší právo" tam cvičit než já
ses hodnej, ze davas 10 minut . casem to treba taky zkratis na pet
po 30s
me jednou prekvapil jeden kluk, takovej co pusobil dost sebevedome, po fitku chodil jako by tam byl doma, vetsich vah se nebal. No a jednou jsem zrovna byla na nakych kladkach, a on na me zarval neco ve smyslu "hej ty" :)) a at mu jdu pomoct na benci. Jako by pobliz nebylo dost chlapu. A myslel to vazne, sel nadoraz, takze tu dopomoc, resp. pohlidani potreboval.
Nakonec po me chtel at ho naucim vzpirat, ze mi to zaplati. Do oddilu ale nechtel.
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
To dost tezko. Nic proti zenskejm, ale ony zvedaji podstatne min nez prumerny cvicici chlap.....
Zase umíme vařit
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
to je upně jedno kdo kolik zvedá svaly nejsou a nikdy nebyly o zvedaných váhách, mě naopak iritujou blbečci , kteří si vykacávají mezi seriema a ještě cvičí blbě a s váhama na který nemají ani omylem a zdržujou mě . Ženská nebo chlap to je fuk, určitá tolerance a rozum je zapotřebí.
Aby to s tebou brzo nedošlo do tzv. "Kirk" fáze, viz bikonovo video
Tak pokud ti atleti zaplatili řádně vstup, nevykecávají se u stojanu a opravdu cvičí, tak nemáš sebemenší právo je vyhazovat, i kdyby tam cvičili 20 minut, bohužel. Ale při pohledu na tebe to ti atleti raději do 10 minut vyklidí, to mi je jasný
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Aby to s tebou brzo nedošlo do tzv. "Kirk" fáze, viz bikonovo video
Tak pokud ti atleti zaplatili řádně vstup, nevykecávají se u stojanu a opravdu cvičí, tak nemáš sebemenší právo je vyhazovat, i kdyby tam cvičili 20 minut, bohužel. Ale při pohledu na tebe to ti atleti raději do 10 minut vyklidí, to mi je jasný
No priznam se ze obcas chytam nerva a tvarim se podobne jako Kirk On je problem spis v tom, ze tahle skupinka atletu tam chodi v poctu 5-10 (nekdy mozna i vic), obcas i s trenerem, ale proste vsude prekazi a to vadi nejen me, ale i naprosty vetsine ostatnich lidi (o tom CO v tom fitku delaji se ani nezminuju, to je vyslovene parodie na trenink, hlavne ty jejich snahy o provadeni vzperacskych cviku, ktere me vytaci nejvic, protoze s tou tyckou samozrejme mavaji tam, kde travim vetsinu kazdeho treninku - ve stojanu na drepy a pred nim). Vstup maji pochopitelne zaplaceny formou nejakeho pausalu za cely oddil, coz se muze zdat majitelum fitka na jednu stranu super, ale uz jim asi nedojde, ze pokud se nastvou 2-3 lidi, kteri uz to fitko navstevuji spoustu let a pujdou jinak, tak na tom v dusledku prodelaji, protoze atleti zase po sezone odskacou pryc, ale staleho klienta tak lehce nenahradi.
Ja uz tam trenuju skoro 10 let a kdyz jsem zacinal, tak jsem mel vzdycky tak nejak soudnost a nemotal jsem se pod nohy tem nejsilnejsim ve fitku a pockal jsem az docvici. Mozna jsem fakt arogantni, ale to samy ocekavam ted ja od tech ostatnich (ale samozrejme nemam problem se s kymkoliv na cince stridat a kdyz vidim ze chce nekdo trenovat tam kde jsem, tak mu to vzdycky navrhnu, ze neni problem se po seriich stridat).
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Přesně tak, jak popisuje tu atl. skupinku 5 lidí CIZO, jsme vypadali my tak před 2 rokama v posilovně. Chodilo nás asi 5, s trenérem, a zabrali sme najednou třeba 3-4 místa, celkem jsme i vykecávali atp. Zase je ale otázka, jak tohle vyřešit jinak, aby chodili v jinou dobu? Lidí tam je určitě pořád dost. Aby se všichni střídali na jednom místě? To by tam strávili tak 3 hodiny, takže ono to je těžký.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru