|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: út červen 15, 2010 10:30 am Předmět: |
|
|
Správně! Bažanti mají nosit pití a ručník a hlavně nezaclánět _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: út červen 15, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Tak pokud ti atleti zaplatili řádně vstup, nevykecávají se u stojanu a opravdu cvičí, tak nemáš sebemenší právo je vyhazovat, i kdyby tam cvičili 20 minut, bohužel .. |
Tady ani tak nejde o pravo jako zdravej rozum, oni s tema svyma picovinama muzou jit kamkoliv ve fitku .. ja nebo cizo si tezko prenesem drepy (je tam jenom 1 stojan), MT nebo premisteni - protoze to fitko je v patre a dost realne hrozi, ze by to prolitlo podlahou.
A krome jinyho jsme se jich ptali od kolika do kolika chodej .. posunuli si trenink, aby si to pak oni taky posunuli .. takze nasrat ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út červen 15, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | eSko napsal: |
Aby to s tebou brzo nedošlo do tzv. "Kirk" fáze, viz bikonovo video
Tak pokud ti atleti zaplatili řádně vstup, nevykecávají se u stojanu a opravdu cvičí, tak nemáš sebemenší právo je vyhazovat, i kdyby tam cvičili 20 minut, bohužel. Ale při pohledu na tebe to ti atleti raději do 10 minut vyklidí, to mi je jasný |
No priznam se ze obcas chytam nerva a tvarim se podobne jako Kirk On je problem spis v tom, ze tahle skupinka atletu tam chodi v poctu 5-10 (nekdy mozna i vic), obcas i s trenerem, ale proste vsude prekazi a to vadi nejen me, ale i naprosty vetsine ostatnich lidi (o tom CO v tom fitku delaji se ani nezminuju, to je vyslovene parodie na trenink, hlavne ty jejich snahy o provadeni vzperacskych cviku, ktere me vytaci nejvic, protoze s tou tyckou samozrejme mavaji tam, kde travim vetsinu kazdeho treninku - ve stojanu na drepy a pred nim). Vstup maji pochopitelne zaplaceny formou nejakeho pausalu za cely oddil, coz se muze zdat majitelum fitka na jednu stranu super, ale uz jim asi nedojde, ze pokud se nastvou 2-3 lidi, kteri uz to fitko navstevuji spoustu let a pujdou jinak, tak na tom v dusledku prodelaji, protoze atleti zase po sezone odskacou pryc, ale staleho klienta tak lehce nenahradi.
Ja uz tam trenuju skoro 10 let a kdyz jsem zacinal, tak jsem mel vzdycky tak nejak soudnost a nemotal jsem se pod nohy tem nejsilnejsim ve fitku a pockal jsem az docvici. Mozna jsem fakt arogantni, ale to samy ocekavam ted ja od tech ostatnich (ale samozrejme nemam problem se s kymkoliv na cince stridat a kdyz vidim ze chce nekdo trenovat tam kde jsem, tak mu to vzdycky navrhnu, ze neni problem se po seriich stridat). |
Máš chodit od šesti, to je tam vždycky prázdno. :-)
Ale je to opravdu nepříjemný, když je stojan obsazený třičtvrtě hodiny jednou partičkou (dřepy s osmdesáti kily jsou přeci brutální a musí se mezi sériemi dlouho odpočívat a důkladně to prodiskutovat) a není šance se tam dostat, já to řeším tak, že když už tam vlezu tak se snažím odcvičit všechno s volnou naráz, i když to není moc příjemný. Ale je zajímavý, že se to týká jen určitých partiček, jiný skupinky jsou naprosto bez problémů. On je to asi obecný zdvořilostní problém, třeba to, že se při vstupu do posilovny samozřejmě pozdraví, i kdyby se tam někde v koutě popelilo malé děcko, není běžným pravidlem. Zažil jsem nějakou partičku se skriptama v rukách, doškolování fitness trenérů či co, bylo jich určitě přes deset kousků, nepozdravil jeden jediný, kromě trenéra, co pak od nich chtít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: út červen 15, 2010 12:17 pm Předmět: |
|
|
To mi přijde trochu sprostý, podle mě má každý právo si na tom stroji zacvičit, ať už zvedá to nebo ono, když si zaplatil vstupný, pokud to někomu vadí, ať si fitko pronajme jenom pro sebe;-) I když já zas nejsem nikde hodinu nebo jsem schopná se domluvit, kdyby mi někdo SLUŠNĚ řekl a ne mi hned nadával.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: út červen 15, 2010 1:08 pm Předmět: Respekt. |
|
|
To je o respektu. Po posilovnách se pohybuju skoro 30let. Prošel jsem si vším, od "čučení s otevřenou hubou" přes machrování, přes pohledy s "otevřenou hubou" zpátky na mne, přes vlastní nedostatek respektu až po respekt ke každému. Jenom k blbcům ho nemám, ale dám si dost pozor, než někoho ohodnotím, prostě počkám, jak se zachová on, pak teprve respekt ztrácím. Někomu to nedochází a řeší se, nechávám ho, pokud do mne vyloženě nereje, pokud si mne nevšímá, respekt dokážu zachovat. V posilovně zdravím "dobrý den obecně", už jenom to některým vadí. Zdravit kluka mladšího než můj syn velmi důvěrně od vchodu odmítám, pak ho potkám na ulici, kde mi nabízí cigaretu, flašku nebo mě má za obrovského kamaráda před ostatními, to teda fakt nemusím. Ale takový život je a je potřeba se pořád učit. Respekt si učení vyžaduje, vynucuje, o tom to prostě je. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: út červen 15, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Janze napsal: | | CIZOPASNIK napsal: |
vim ze to bude znit sobecky, ale myslim ze pokud nekdo zveda tycku a na kazdy strane 10-20 kilo, tak by mel omezit cas ve stojanu na minimum, aby nezabiral prostor tem, co uz jsou vykonnostne vys...
ve fitku kde trenuju se obcas ve stojanu uhnizdi skupina "atletu" (vetsinou 5-6 kousku), co tam s prazdnou osou, pripadne s 5 kg kotoucem na kazdy strane predvadi parodie na ruzny vzperacsky cviky a i kdyz si o me mozna bude nekdo myslet, ze jsem nejakej namyslenej pitomec, tak jim vzdycky narovinu rikam, ze potrebuju aby si to do 10 minut odcvicili a pak sli pryc, ze tam potrebuju jit cvicit a nemuzu cekat 30-40 minut, nez doskacou a vubec o tom nehodlam diskutovat |
tak přide na to - pokud tam regulérně cvičí, tak nevidím jediný důvod, proč bys měl mít větší právo okupovat stojany s 200kg závažím než oni s 20
pokud to tam mají jako diskuzní kroužek, tak to je samozřejmě jiná, ale nesnáším ani ty, kteří si jsou k čince popovídat a za 20 minut udělají 3 série, ani ty, kteří si myslí, že vhledem k síle nebo objemu mají jakési "větší právo" tam cvičit než já |
tak já nevim ale vyhazovat lidi který zvedaj málo protože by měli pouštět ty co zvedaj hodně... a jak se maj jako zlepšit na to aby mohli taky zvedat hodně.. asi musej holt začít na menších vahách než se někam dopracujou ne =) pro ně je ta váha třeba dost a trávěj u toho třeba hodně času protože se chtěj zlepšit...
to by mě teda pěkně naštvalo kdyby mě někdo odněkud vyhazoval že zvedam málo nebo že jsem ženská... .. nebo že zvedam moc a že jsem ženská _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: út červen 15, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | | Janze napsal: | | CIZOPASNIK napsal: |
vim ze to bude znit sobecky, ale myslim ze pokud nekdo zveda tycku a na kazdy strane 10-20 kilo, tak by mel omezit cas ve stojanu na minimum, aby nezabiral prostor tem, co uz jsou vykonnostne vys...
ve fitku kde trenuju se obcas ve stojanu uhnizdi skupina "atletu" (vetsinou 5-6 kousku), co tam s prazdnou osou, pripadne s 5 kg kotoucem na kazdy strane predvadi parodie na ruzny vzperacsky cviky a i kdyz si o me mozna bude nekdo myslet, ze jsem nejakej namyslenej pitomec, tak jim vzdycky narovinu rikam, ze potrebuju aby si to do 10 minut odcvicili a pak sli pryc, ze tam potrebuju jit cvicit a nemuzu cekat 30-40 minut, nez doskacou a vubec o tom nehodlam diskutovat |
tak přide na to - pokud tam regulérně cvičí, tak nevidím jediný důvod, proč bys měl mít větší právo okupovat stojany s 200kg závažím než oni s 20
pokud to tam mají jako diskuzní kroužek, tak to je samozřejmě jiná, ale nesnáším ani ty, kteří si jsou k čince popovídat a za 20 minut udělají 3 série, ani ty, kteří si myslí, že vhledem k síle nebo objemu mají jakési "větší právo" tam cvičit než já |
tak já nevim ale vyhazovat lidi který zvedaj málo protože by měli pouštět ty co zvedaj hodně... a jak se maj jako zlepšit na to aby mohli taky zvedat hodně.. asi musej holt začít na menších vahách než se někam dopracujou ne =) pro ně je ta váha třeba dost a trávěj u toho třeba hodně času protože se chtěj zlepšit...
to by mě teda pěkně naštvalo kdyby mě někdo odněkud vyhazoval že zvedam málo nebo že jsem ženská... .. nebo že zvedam moc a že jsem ženská |
a proč quotuješ mě a začínáš větou "tak já nevím, ale...", když jsem napsal to samé co ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: út červen 15, 2010 2:41 pm Předmět: |
|
|
Mě zas hrozně vaděj lidi, který cvičej většinu svýho tréninku u stojanu na dřepy a když se jich člověk zeptá, na jak dlouho to ještě maj, tak odvětěj něco jako: "tak ještě půl hoďky" a ani nenabídnou, že se budem střídat.  To by přece mělo bejt úplně samozřejmý!
Jinak obecně vidím problém ve vybavení fitek, že nedávaj větší prostor stojanům na dřepy, lavicím a vůbec cvikům s volnou vahou. Hlavně, že tam maj hromady strojů, který jsou totálně k ničemu. Tohle je mimochodem přesně problém toho fitka, kde jsem už párkrát viděl CIZA.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út červen 15, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Rapyjer napsal: | Mě zas hrozně vaděj lidi, který cvičej většinu svýho tréninku u stojanu na dřepy a když se jich člověk zeptá, na jak dlouho to ještě maj, tak odvětěj něco jako: "tak ještě půl hoďky" a ani nenabídnou, že se budem střídat. |
tak to je přesně můj případ
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út červen 15, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Rapyjer napsal: | Mě zas hrozně vaděj lidi, který cvičej většinu svýho tréninku u stojanu na dřepy a když se jich člověk zeptá, na jak dlouho to ještě maj, tak odvětěj něco jako: "tak ještě půl hoďky" a ani nenabídnou, že se budem střídat. |
tak to je přesně můj případ |
Treba se potkavate a ani o tom nevite
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červen 15, 2010 2:57 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | eSko napsal: | | Tak pokud ti atleti zaplatili řádně vstup, nevykecávají se u stojanu a opravdu cvičí, tak nemáš sebemenší právo je vyhazovat, i kdyby tam cvičili 20 minut, bohužel .. |
Tady ani tak nejde o pravo jako zdravej rozum, oni s tema svyma picovinama muzou jit kamkoliv ve fitku .. ja nebo cizo si tezko prenesem drepy (je tam jenom 1 stojan), MT nebo premisteni - protoze to fitko je v patre a dost realne hrozi, ze by to prolitlo podlahou.
A krome jinyho jsme se jich ptali od kolika do kolika chodej .. posunuli si trenink, aby si to pak oni taky posunuli .. takze nasrat .. |
Ale jako kdybyste si u stojanu hodili na záda 250kg na dřepy, přešli o 4 metry dál, odcvičili, odnesli zpět tak by z vás asi měli respekt:D
(jsem rád že tam kde cvičím se cvičení s velkou osou ještě moc nedostalo a jsou tam nejvíc vytížený bicepsový posty xD) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út červen 15, 2010 3:04 pm Předmět: |
|
|
Tady myslím nikdo nepsal o tom že je správné od stojanu vyhazovat někoho kdo zvedá málo - a ani jsem to nikdy neviděl nikoho praktikovat. Pokud se kdokoli při cvičení podle svých možností snaží, tak prosím. Řeč je o těch, co ten stojan nesmyslně obsadí na dlouhou dobu. A ty poznámky o výkonnosti jsou správné, ať se na mě nikdo nezlobí ale pokud přijdu ke stojanu současně s lifterem, který by na mě musel čekat až si odjedu svoje série a on si jen potřebuje dát pár těžkých opakování tak mu klidně uhnu a jdu si odcvičit něco jiného, prohodím cviky - on to udělat nemůže. Samozřejmě v rámci slušnosti a dohody, vždyť je to ale stejné jako třeba na kole a nebo na běžkách, taky je zdvořilé uhnout rychlejšímu i když ne za každou cenu. Není přeci nutné odpočívat po sérii dlouhé minuty vsedě na bench lavici, bloknout si na půl hodiny stojan na dřepy pro velesérie dřepů s šedesáti kilama a dlouhýma přestávkama, když vedle zívají nudou dva multipresy. Stejný respekt jaký projeví začátečník vůči někomu kdo je ve vysoké výkonnosti třeba on sám rád uvítá až se někam posune. Myslím, že pokud je ve fitku víc lidí, tak je normální se dívat taky kolem sebe a zbytečně neblokovat nářadí. To, že si za fitko platím a mám na nářadí nárok je hezké ale ti ostatní si přeci platí taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: út červen 15, 2010 3:35 pm Předmět: |
|
|
Tohle je neřešitelnej problém, protože ač to ti "silnější" nepřiznaj, tak u stojanů trávěj taky spoustu času. Jakej je rozdíl mezi tím, pokud tam nováček stráví půl hodiny na "těžkejch dřepech" s 60ti kilama a pokročilý tu samou dobu, jenom s 200 kilama? A pokud někdo zdržuje na lavičkách, benči, nebo stojanech, je to prostě jenom a jenom jeho věc a nikdo ho nemůže popohánět. Je sice možný se přijít zeptat, jestli by se nechtěl střídat, ale jestli jste už někdy zkoušeli po každý sérii dřepů sundávat přes 100 kilo závaží, je vám jasný, že je to strašná otrava.
Jinak já cvičím doma a tyhle Vaše starosti ve mně vyvolávají škodolibou radost _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny34
|
Zaslal: út červen 15, 2010 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | Tady myslím nikdo nepsal o tom že je správné od stojanu vyhazovat někoho kdo zvedá málo - a ani jsem to nikdy neviděl nikoho praktikovat. Pokud se kdokoli při cvičení podle svých možností snaží, tak prosím. Řeč je o těch, co ten stojan nesmyslně obsadí na dlouhou dobu. A ty poznámky o výkonnosti jsou správné, ať se na mě nikdo nezlobí ale pokud přijdu ke stojanu současně s lifterem, který by na mě musel čekat až si odjedu svoje série a on si jen potřebuje dát pár těžkých opakování tak mu klidně uhnu a jdu si odcvičit něco jiného, prohodím cviky - on to udělat nemůže. Samozřejmě v rámci slušnosti a dohody, vždyť je to ale stejné jako třeba na kole a nebo na běžkách, taky je zdvořilé uhnout rychlejšímu i když ne za každou cenu. Není přeci nutné odpočívat po sérii dlouhé minuty vsedě na bench lavici, bloknout si na půl hodiny stojan na dřepy pro velesérie dřepů s šedesáti kilama a dlouhýma přestávkama, když vedle zívají nudou dva multipresy. Stejný respekt jaký projeví začátečník vůči někomu kdo je ve vysoké výkonnosti třeba on sám rád uvítá až se někam posune. Myslím, že pokud je ve fitku víc lidí, tak je normální se dívat taky kolem sebe a zbytečně neblokovat nářadí. To, že si za fitko platím a mám na nářadí nárok je hezké ale ti ostatní si přeci platí taky. |
Uff ještě že cvičim v malim městečku, dva lidi v posilce tam takovýdle problémy nemáme
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|