|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho tipujete na cekového vítěze turnaje? |
| Francie, Itálie |
|
5% |
[ 3 ] |
| Argentina, Brazílie |
|
44% |
[ 26 ] |
| Anglie, Nizozemsko |
|
15% |
[ 9 ] |
| Německo |
|
13% |
[ 8 ] |
| Uruguay, USA |
|
3% |
[ 2 ] |
| Africké mančafty (Jihoafrická republika, Nigerie, Ghana, Kamerun, Pobřeží slonoviny) |
|
6% |
[ 4 ] |
| Outsidery turnaje (Korejská republika, Řecko, Slovinsko, Alžírsko, Srbsko, Japonsko, Nový Zéland, KLDR, Chile, Švýcarsko, Slovensko, Paraguay, Honduras) |
|
10% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Medek
|
Zaslal: út červen 15, 2010 1:10 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Medek:Ten kurz sis vycucal z prstu?Svetovy prumer je 1,5 synot ma treba jen 1,4 ani intere.sazky nemaj 1,8 |
pravda, překouk jsem se... uklik jsem se a namísto golu jsem klikl na rohy.
V tom případě za 1.5 bych to nevsadil.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út červen 15, 2010 2:28 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | SVK: to musi byt pech, kdyz vam v posledni minute nastaveni daji gola |
ještě že jsem na ně nevsadil
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: út červen 15, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
jinak klasika tak nízký kurz přitom to bylo tak nejistý utkání.
Je mi Slováků líto ale taková polotragédie to byla z obou stran. Remíza je zasloužená.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červen 15, 2010 4:34 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | SVK: to musi byt pech, kdyz vam v posledni minute nastaveni daji gola |
ještě že jsem na ně nevsadil |
bohužej já ano....naposled
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: út červen 15, 2010 4:53 pm Předmět: |
|
|
víc jak ty trumpety mi začíná vadit fakt, že co utkání to nudný uspávací fotbal. Jestli budou bránit i Brazilci, což klidně můžou jelikož Dunga doma nechal ofenzivně založený záložníky, tak přepínam na ordinaci nebo pouta nebo co davaj :D
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út červen 15, 2010 4:57 pm Předmět: |
|
|
Na slováky vsázet  Ja dal zse under k tomu tenisy a parada..
Hraje se kvlada na wibledo na neake turnaje.
Brazilci dnes jeste zase tak branti snad nebudou proti komancum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út červen 15, 2010 5:12 pm Předmět: |
|
|
Chjo cim dal tim vic se utvrzuju v nazoru, ze fotbal je nejnudnejsi hra na svete. Zlatej americkej fotbal, nebo hokej bzzzzzzz. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út červen 15, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Na slováky vsázet Ja dal zse under k tomu tenisy a parada..
Hraje se kvlada na wibledo na neake turnaje.
Brazilci dnes jeste zase tak branti snad nebudou proti komancum. |
postni sem nějaký tvůj tiket
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 15, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
jsem viděl zatím tři zápasy a jedinej přes patery prsty koukatelnej byli slováci, a to ještě tím, že každou chvíli někdo něco zkurvil, a tak vznikaly šance. pobřežní sloni vypadali prvních pět minut, že to půjde. nešlo  že by MS zrovna působilo dojmem přehlídky fotbalové elity se říct nedá... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: út červen 15, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: |
doufám že to dojde ...agnez co myslíš? |
to jsou undery? pod 2,5g ? ono to asi vyjde brazilci by mohli vyhrat tak 2:0 , záleží kdy dají první gol.
Jinak pevně věřim v to, že druhý zápasy budou uplně o něčem jiném. Tam už se bude jasně vědět jak na tom kdo je, kdo musi vyhrát atd. Tam se to otevře.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červen 15, 2010 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Medek napsal: | | víc jak ty trumpety mi začíná vadit fakt, že co utkání to nudný uspávací fotbal. Jestli budou bránit i Brazilci, což klidně můžou jelikož Dunga doma nechal ofenzivně založený záložníky, tak přepínam na ordinaci nebo pouta nebo co davaj :D |
Potom jaké si Dunga zvolil své vyvolené, brazilcum vůbec nefandim
Přál bych asi nejvíc Španělum nebo Argentině, nakonec, když vyhrajou Němci, tak budu v podstatě spokojenej, zatím předváděli nejlepší fotbal
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 15, 2010 6:14 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Medek napsal: | | víc jak ty trumpety mi začíná vadit fakt, že co utkání to nudný uspávací fotbal. Jestli budou bránit i Brazilci, což klidně můžou jelikož Dunga doma nechal ofenzivně založený záložníky, tak přepínam na ordinaci nebo pouta nebo co davaj :D |
Potom jaké si Dunga zvolil své vyvolené, brazilcum vůbec nefandim
Přál bych asi nejvíc Španělum nebo Argentině, nakonec, když vyhrajou Němci, tak budu v podstatě spokojenej, zatím předváděli nejlepší fotbal |
Nemcum verim uz od zacatku, ale teprv maji za sebou jeden zapas, uvivime, budu jim fandit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|