|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robb
|
Zaslal: st červen 09, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: st červen 09, 2010 11:01 am Předmět: |
|
|
2012 0/10
Bezpochyby jedna z největších hloupostí co jsem kdy viděl. Když tak nad tím přemýšlím tak v podstatě vše co ve filmu je, je nelogické. Chvilku po tom co naprosto nereálně vylétnou z kráteru v LA proletí kolem eifellovy věže, vlna ve výšce mount everestu. Hlavní hrdina se svou rodinou snad stokrát zachránil o pověstný chloupek či tísícinu sekundy. Nad stupidními dialogy jsem jen nevěřícně kroutil hlavou, ale to by jinak nebyl americký katastrofický film plný tradičních klišé.
Tenhle film je výsměch, každý dolar místo točení takového odpadu by se raději měl věnovat na jakoukoliv charitativní činnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 09, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | Spartacus je fajn, dá se říct, že od prvního dílu kvalita jen stoupá, ke konci tam jsou hodně silné momenty a finále je uplně super. Představitel hlavní role se léčí z rakoviny, takže druhá série je odložená na neurčito a bude se natáčet prequel o Batiatově gladiátorské škole, takže John Hannah se vrátí . Což je super, protože si roli Batata zjevně užíval. | Pravda, byl výborný. Role mu naprosto sedla, na rozdíl třeba od Mumie. :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 09, 2010 1:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: st červen 09, 2010 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | No snad to takhle je i u Bratrsstva neohrozenych, protoze tam sem videl jen prvni dil a ten je teda uplne o nicem, strasna nuda a zadna akce. Snad budou dalsi dily o poznani lepsi... |
to je úplně dokonalej seriál....i jeho první díl zadupe do země celou sérii Pacificu |
Přesně, Pacific je pro mě obrovské zklamání. Ani jsem to nedokoukal... Bratrstvo je úplně jiná liga a kupříkladu mě přišel první díl dokonalý. _________________ Don't smile Little Johnny, don't conform to the masses.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út červen 15, 2010 7:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út červen 15, 2010 8:26 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út červen 15, 2010 9:04 am Předmět: |
|
|
Na Pacific se zrovna chystám, naštěstí po špatných ohlasech nečekám nic moc. Teď jsem dojel Trestný prapor - docela zajímavý téma, ale srovnání s Bratrstvem neohrožených je úplně mimo. Mizerný bojový scény, nízký rozpočet, je to spíš o tom, jak to tam chodilo a o věčným filozofování o ruský duši a Matičce Rusi.
Docela se mi to líbilo, akorát ty dialogy mi někdy přišly jako ze školky. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červen 16, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
Once were warriors/Kdysi byli bojovníky
http://www.csfd.cz/film/33202-kdysi-byli-bojovniky/
Tenhle film mě hodně překvapil. Zhruba po prvních 15 minutách se to rozjede - v negativním smyslu po obsahové stránce a v pozitivním smyslu po filmové stránce. Z toho co se tam bude dít, vám bude špatně. Je to hodně syrově natočený film z jedné "sociálně disfunkční rodiny" na Novém Zélandu. I když je to relativně starší film (1994) tak má celkem nekonvenční přístup a i když je to hodně stylizováno a propojeno s Novým Zélandem, Maurskou kulturou to hlavní téma - domácí násilí, alhokol, despotická hlava rodiny jsou nadčasovým tématem.
8/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st červen 16, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
jj viděl jsem to kdysi dávno na čt 2 a doted si to pamatuju... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st červen 16, 2010 3:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červen 16, 2010 4:15 pm Předmět: |
|
|
díky za tip, mrknu na to. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 8:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 9:17 am Předmět: |
|
|
Adamova jablka
http://www.csfd.cz/film/221085-adamova-jablka/
tak to je hodně zvláštní film a především důkaz, že i v dnešní době se dá natočit zcela originálního a neotřelého.Jak nemám germánský filmy (krom Vinetua) rád, tak tohle je pecka. Je to taková tragikomedie v dobrém slova smyslu, fakt jsem se zasmál a má to i svojí hloubku.
8/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
Neskutecnej film ...
Donnie Darko? Jednoducha zalezitost pro deti predskolniho veku ... Butterfly Effect? Holywoodske klise ... Mr. Nobody je naprosty psycho...nevim jak jinak ten film nazvat,ale je to neskutecna kombinace nekolika zanru, film u ktereho budete premyslet, jestli vlastne existuje a jak by to dopadlo, kdyby ste si napriklad hodili minci ... moje posledni slova na konec - S idioty neplavu ... anebo neumim plavat? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|