|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tomkins

|
Zaslal: st červen 16, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Trhanec
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červen 16, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: |
ygg Nezklamal jsi. Tak ještě jednou: napsal jsem jen to, že ze strojů, umístěných v průměrném fitku, je málokterý opravdu k něčemu . Jinými slovy, že by jich mohlo být podstatně méně, protože některé jsou zbytečné. A to, že některé zbytečné opravdu jsou , můžou potvrdit všichni trenéři a majitelé posiloven. Nepovažuji proto tento výrok za "neskutečnou kokotinu" jako ty, ale tohle melodrama ti nezazlívám. Je mi jasné, že jsi na sebe musel trošku upozornit.
| citace: | | Bavili jsme se o nejakem vyraznejsim uspechu ve sportu. Myslis, ze by stryc jen diky tomu, ze dre v praci mel sanci postavit se nejakemu top silovemu sportovci ktery ma dobre vedeni a trenuje v posilovne (a honi si tak samozrejme sve ego)? |
Já nevím, jestli ti už náhodou z těch lifterů nehrabe . No tak někdo zvedne 300 nebo 400 kilo. No tak bóže. Třeba si z toho stříkni do kalhot . Opravdu tady chceš porovnávat, jestli se můj příbuznej může měřit s nějakým TOP lifterem? Není ti náhodou tak 13 ? A co se tím asi tak dokáže, ty chytráku ? Můžu já se postavit nějakýmu TOP sportovci? Nemůžu. A budu moct, když budu trénovat v posilovně? Samozřejmě že ne. Jen jsem chtěl tomu tvýmu zatemnělýmu malýmu mozečku ukázat, že člověk nemusí mít drahý vybavení, sparinga a dobrý vedení, aby z něj byl "kus chlapa". Bohužel tobě to nikdy nedocvakne. Divím se, že ses mě nezeptal, kolik strejda dřepne... Jako by na tom záleželo. Důležitý je, že se dokázal vypracovat bez posilovny, bez vedení, bez suplementů, bez sparinga, bez os za 10 tisíc. |
Takže málokterý, nebo se občas nějaký najde? To si zkus ujasnit. Ač osobně preferuji volné váhy=činky (stroje+kladky tvoří tak 1/3 tréninku), tak ve snad všech fitkách, ve kterých jsem v životě byl, bylo těch strojů, co jsou skutečně "k ničemu", opravdu poskrovnu (a teď se nebavím o osobních preferencích, kdy mmě třeba maximálně vyhovje Hammer Strenght a Grünova řada Klasik, zatímco třeba řady Compact a deLuxe mi nesedí a Lifefitness mě v řadě případů vyloženě sere) . A opravdu je úsměvné, když člověk s tvojí výkonností a zkušenostmi, co se posilování týče, pronáší takto kategorické soudy...on totiž možná nebude ani tak problém v těch strojích, jako v tom, že ty prostě moc cvičit neumíš.
Ten odstavec, který se týká Lifta ... je mi líto, ale v něm se ti tentokrát ze sebe podařilo udělat totálního debila. Ale to je tvůj boj.
BTW .. a to víš že musel , akorát mi to nejde tak roztomile jako tobě, třeba s těmi pokusy o analýzu faktorů růstu cen pohoných hmot _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: st červen 16, 2010 11:52 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Takže málokterý, nebo se občas nějaký najde? To si zkus ujasnit. Ač osobně preferuji volné váhy=činky (stroje+kladky tvoří tak 1/3 tréninku), tak ve snad všech fitkách, ve kterých jsem v životě byl, bylo těch strojů, co jsou skutečně "k ničemu", opravdu poskrovnu (a teď se nebavím o osobních preferencích, kdy mmě třeba maximálně vyhovje Hammer Strenght a Grünova řada Klasik, zatímco třeba řady Compact a deLuxe mi nesedí a Lifefitness mě v řadě případů vyloženě sere) . A opravdu je úsměvné, když člověk s tvojí výkonností a zkušenostmi, co se posilování týče, pronáší takto kategorické soudy...on totiž možná nebude ani tak problém v těch strojích, jako v tom, že ty prostě moc cvičit neumíš.
Ten odstavec, který se týká Lifta ... je mi líto, ale v něm se ti tentokrát ze sebe podařilo udělat totálního debila. Ale to je tvůj boj.
BTW .. a to víš že musel , akorát mi to nejde tak roztomile jako tobě, třeba s těmi pokusy o analýzu faktorů růstu cen pohoných hmot |
yggu, já už vážně nevím, o co se snažíš. Tobě nejde o to, dopracovat se k nějakému závěru nebo dát najevo svůj názor. Naopak hledáš chyby v názorech druhých (což ti mimochodem dvakrát nejde) a ještě víc tím přikládáš pod kotel. Opravdu je podle tebe tak markantní rozdíl mezi spojeními "málokterý je k něčemu" a "některé jsou zbytečné"? Očividně ano, takže ti musím dát lekci z množin:
Máš dvě neprázdné množiny bez průniku. V jedné jsou stroje "k něčemu" a ve druhé stroje "zbytečné". A teď otázka na tebe, ty náš malý matematiku: Když řeknu, že málokterý stroj je v první množině, kolik je jich v množině druhé? Z čeho usuzuješ, že v druhé množině nemohou být "některé" stroje? Jen si to v klidu promysli a pak dej vědět. Máš čas.
To už je tenhle večer po několikátý, co se snažíš jen hledat chyby v tom, co napíšu. A ano, občas se mi stane, že mi něco ujede, ale jestli trávíš večery tím, že si pročítáš moje příspěvky a přemýšlíš, kde bys mě mohl nachytat, tak to tě vážně lituju.
Mimochodem je velmi úsměvné, že v jedné větě mě napomínáš, že "pronáším kategorické soudy" a ve druhé napíšeš, že "je to tím, že moc cvičit neumím", a že "nemám zkušenosti". Jak zareaguješ na to, že jsem už několik fitek vybavoval a prodával jsem stroje od Lifefitness? Kolik zkušeností jsem nabral, nevím, ale nějaké snad ano (např. to, že Lifefitness je sračka). Kdyby se jednalo o tebe, tak bys takovouhle generalizaci na mém místě zveličil a odsoudil jako zásadní, zcela stupidní a jednoznačně neodpustilelný oxymóron, ale já ti jen suše řeknu, že ze sebe děláš debila společně se mnou. Klidně si tady brblej, tluč pěstičkou a hledej chyby v tom, co jsem napsal. Alespoň nebudu považován za blba jenom já. Jen mě mrzí, že budu v jedné skupině zrovna s tebou.
Jinak co se týče těch pohonných hmot, tak jsem napsal něco ve smyslu, že když dojde každý rok ke zvýšení ceny o 20 (tvých) haléřů až 40 haléřů (mých), že to za deset let dá dohromady třeba i 4 koruny. Nemůžu za to, že si to neumíš spočítat. Ale dík, že jsi opět ukázal, že neumíš nic jinýho, než jen hledat a poukazovat na nepřesnosti v mých příspěvcích. Každý si udělá obrázek sám.
PS: S drliftem mi to ujelo, ale všichni holt nemáme nervy ze železa a v tomhle případě by se možná rozčílil i někdo daleko klidnější než já _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Naposledy upravil Tomkins dne čt červen 17, 2010 12:06 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 2:05 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | přispěju něčím do mlýna
My (3 kamarádi, lifteři) cvičíme v garáži (klasická) a výkony nahoru jdou a celkově je to tak 100x lepší než ve veřejnym fitku, náklady byly 40 tisíc dohromady a máme vše co potřebujem a na čem se odcvičí bez problémů celý tělo - dvě osy, 4 páry nakládacích jednoruček, hodně závaží, hrazda, Ez apod. Neměnil bych už nikdy |
Takto to mam aj ja. Vybavili sme si priestor (v spolocnych priestoroch bytovky) a cvicim tam ja so sparingom a nestazujem sa. Nikto iny tam pristup nema. Sice teraz pri prerabani som do toho dal 1000€, ale nelutujem ani cent A aj to sa mi podarilo kupit vela veci lacno. Ale mam kvalitnu cinku (nosnost 460kg, loziska), power rack z hrubostennej oceli, kvalitnu lavicku, 450kg zavazia, kladku na triceps, 2 nakladacie jednorucky a nejake hrube gumy, aby som mohol hadzat cinku pri mrtvolach a tak. Tiez by som nikdy uz nemenil za normalu posilku - a ano, cvicil som aj vo verejnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 6:18 am Předmět: |
|
|
...ale tu u mě ztratil ve chvíli, kdy se začal chovat jako namyšlenej frajírek, co má všechno a všechny na háku. |
Fakt mi uniklo, kde jsem se takhle vyjadroval. Muzes mi to prosim te odcitovat?
| citace: | | Já nevím, jestli ti už náhodou z těch lifterů nehrabe . No tak někdo zvedne 300 nebo 400 kilo. No tak bóže. Třeba si z toho stříkni do kalhot . Opravdu tady chceš porovnávat, jestli se můj příbuznej může měřit s nějakým TOP lifterem? Není ti náhodou tak 13 ? A co se tím asi tak dokáže, ty chytráku ? Můžu já se postavit nějakýmu TOP sportovci? Nemůžu. A budu moct, když budu trénovat v posilovně? Samozřejmě že ne. Jen jsem chtěl tomu tvýmu zatemnělýmu malýmu mozečku ukázat, že člověk nemusí mít drahý vybavení, sparinga a dobrý vedení, aby z něj byl "kus chlapa". Bohužel tobě to nikdy nedocvakne. Divím se, že ses mě nezeptal, kolik strejda dřepne... Jako by na tom záleželo. Důležitý je, že se dokázal vypracovat bez posilovny, bez vedení, bez suplementů, bez sparinga, bez os za 10 tisíc. |
Pokud ti to porad nedocvaklo, bavili jsme se o vyraznych sportovnich uspesich. Za to rozhodne nepovazuju, ze je nekdo kus chlapa, pripadne ze nekomu nabehne zilka na bicaku. Proto si myslim, ze bys mel radsi sklapnout a prestat urazet.
S tim co jsi odcvicil jsi pro mne proste porad zacatecnik. V tvym veku se takhle chova hodne kluku, snad z toho casem vyrostes....
Naposledy upravil drlift_ dne čt červen 17, 2010 6:33 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 6:20 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | přispěju něčím do mlýna
My (3 kamarádi, lifteři) cvičíme v garáži (klasická) a výkony nahoru jdou a celkově je to tak 100x lepší než ve veřejnym fitku, náklady byly 40 tisíc dohromady a máme vše co potřebujem a na čem se odcvičí bez problémů celý tělo - dvě osy, 4 páry nakládacích jednoruček, hodně závaží, hrazda, Ez apod. Neměnil bych už nikdy |
Tohle ale uz pro mne neni klasicke solove cviceni doma. Chodi vas tam parta a to je to o cem jsem se zminoval. Nemam problem verit tomu, ze to bude slapat.
Naposledy upravil drlift_ dne čt červen 17, 2010 6:34 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 7:15 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Tomkins:
Zacinas byt zbytecne hysterickej. Diskuse predevsim vznikla ve chvili, kdy se resilo, jestli ma ve stojanu prednost ten, co zveda vic a je na vyssi urovni. Ty jsi napsal ze jsi vysmatej, ze cvicis doma a to jsme ja, lift a ygg argumentovali, ze doma se sice trenovat da, ale jen do urcite urovne a pak uz zacnes byt limitovany vybavenim, pripadne potrebou asistence sparinga (ne vzdy a nezbytne samozrejme). Pak jsi z neznameho duvodu predhodil strejdu kovare a nakonec zacnes nadavat liftovi. Mej k nemu trosku respekt a odpust si ty invektivy vuci nemu. On uz nejspis zvedal cinky kdyz ty jsi jeste maval v kocarku chrastitkem. |
Přesně tak..začalo to tím, že já jsem napsala, že mě chlapi vyrazili z fitka zřejmě, že jim zabírám místo u klece ale kýho výra, třeba se jim jenom nelíbila moje tlustá prdel , psala jsem to jako já, ehm...tak řekněme..že lifterka a debatili jsme o tom s ostatními liftery..prostě lifteři sparinga a vybavení potřebují, nejsou o nic horší nebo lepší než NElifteři a nikdo to tady ani nepsal. Pokud bych chtěla cvičit jenom na pohodu a vzhled, tak jsem taky zastánce vlastních vah a milovnice coru, ale to je, jak už to tady, kdosi psal, quotovat jsem líná, věc cílů.
howg.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 7:31 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | keba napsal: | přispěju něčím do mlýna
Tohle ale uz pro mne neni klasicke solove cviceni doma. Chodi vas tam parta a to je to o cem jsem se zminoval. Nemam problem verit tomu, ze to bude slapat. |
A kdyz mam obdobne vybaveni ale cvicim sam? Obcas vezmu kamose, ale to jsou jen vyjimky. Navic jak sjem uz zminoval, mou prioritou nejsou co nejvetsi vahy, ale objem svalu, vahy mam az na druhem miste.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 7:46 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
A kdyz mam obdobne vybaveni ale cvicim sam? Obcas vezmu kamose, ale to jsou jen vyjimky. Navic jak sjem uz zminoval, mou prioritou nejsou co nejvetsi vahy, ale objem svalu, vahy mam az na druhem miste. |
Uz to tu bylo receno. Pokud nemas nejake vysoke sportovni cile muze ti to nejaky cas vyhovovat.
Podle mne ale cvicit treba 20 let samotnemu doma, muze vyhovovat tak akorat nejakemu asocialnimu podivinovi. Casem se ti treba nebude nekdy chtit, kdyz budes mit s kym cvicit, pujdes tam uz jen kvuli tomu, abys nenechal partaka ve stychu. Dalsi pozitivum je, ze si muzete korigovat techniku. Vlivem ruznych bolistek se totiz stava, ze si clovek ulevuje tim, ze si krive leha na lavicku atd. a tohle si sam nejses schopnej ohlidat. Spatnych navyku techniky, ktere mas zazite X let, se zbavuje dost tezko.
Naposledy upravil drlift_ dne čt červen 17, 2010 7:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 7:47 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Tomkins napsal: |
...ale tu u mě ztratil ve chvíli, kdy se začal chovat jako namyšlenej frajírek, co má všechno a všechny na háku. |
Fakt mi uniklo, kde jsem se takhle vyjadroval. Muzes mi to prosim te odcitovat? |
Vyjadřuješ se tak téměř pořád, však si to po sobě někdy zkus přečíst:
| drlift_ napsal: |
Pokud ti to porad nedocvaklo, bavili jsme se o vyraznych sportovnich uspesich. Za to rozhodne nepovazuju, ze je nekdo kus chlapa, pripadne ze nekomu nabehne zilka na bicaku. Proto si myslim, ze bys mel radsi sklapnout a prestat urazet.
S tim co jsi odcvicil jsi pro mne proste porad zacatecnik. V tvym veku se takhle chova hodne kluku, snad z toho casem vyrostes.... |
Víš co, já už považuju celou věc za vyřízenou. Prostě jsme se nepochopili v tom, co považujeme za výraznější úspěch. Já jednoduše narozdíl od tebe nespatřuju úspěch v tom, když je někdo pravidelným účastníkem mezinárodních soutěží, popř. když zatáhne 400 kilo. Možná jsou to tvoje priority a automaticky si myslíš, že pouze to lze považovat za úspěch, ale já myslím, že málokdo chodí cvičit s tím, že bude někdy chtít zvednout 200+. Jestli ty to zvedneš a z toho důvodu považuješ ostatní za "neúspěšné", je to tvoje věc, jak sis nastavil cíle, ale já si přesto budu trvat na svém, že i o těch, kteří si vypracovali dobrou postavu, či výrazně zbuhli, se dá říci, že dosáhli ve svém životě výrazného úspěchu. A těm domácí posilovna klidně stačí.
Normálnímu člověku fakt nedocvakne, co jsi tím asi tak mohl myslet. Takže když příště napíšeš rovnou, že s domácím cvičením těžko vyhraješ nějakou silovou soutěž, vyhneme se tím zbytečným nepříjemným komentům. Ale víš, co je nejsměšnější? Že mi tady napíšeš, že s tím co jsem odcvičil, jsem prostě pořád ještě začátečník . Ale já nikdy nepsal, že jsem pokročilý - vůbec jsme se o tom nebavili. Nechápu, proč vytahuješ něco takovýho, ani co tím chceš říct.. To nemůžu mít jako začátečník názor? Tohle je fórum jenom pro liftery, nebo co? Snažíš se mě uzemnit tím, že mi vmeteš do tváře, že jsem začátečník? Protože nikdy nebudu chtít jezdit na soutěže v liftu, tak jsem podle tebe něco míň a hned máš potřebu to psát ostatním na fóru?
Jinak za ten jeden odstavec se ti omlouvám, to už mi vážně ujelo. Ačkoliv každej občas šlápne vedle, tohle by se už vážně stávat nemělo. Na druhou stranu můj názor na tebe neměním, prostě jsi mi nějak nesedl - ale když vezmu v úvahu, jaký moudra z tebe občas padaj, tak se není ani co divit:
| drlift_ napsal: |
(Za výrazný úspěch) rozhodne nepovazuju, ze je nekdo kus chlapa. Proto si myslim, ze bys mel radsi sklapnout. |
Úplně jako bys říkal: Já si myslím, že kdo není profesionální lifter, nemůže se domnívat, že něčeho dosáhl. Když mluvím, měli být všichni ostatní zticha, protože moje pravda je jediná správná. Argument mám jenom jeden: Já jsem lifter a všichni ostatní jsou pouzí začátečníci, kteří by měli mlčet a bez námitek poslouchat, co já říkám. Protože JÁ ROZHODNĚ nepovažuju... _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 8:05 am Předmět: |
|
|
Já si myslím, že kdo není profesionální lifter, nemůže se domnívat, že něčeho dosáhl. Když mluvím, měli být všichni ostatní zticha, protože moje pravda je jediná správná. Argument mám jenom jeden: Já jsem lifter a všichni ostatní jsou pouzí začátečníci, kteří by měli mlčet a bez námitek poslouchat, co já říkám. |
Jses vedle. To co jsem psal bylo v souvislosti s tvym urazenim a v souvislosti s tim co je a co neni sportovni uspech. Sportovni uspech je u mne uspech v nejake sportovni soutezi. To ze nekdo hodne zhubne, pripadne z gruntu pretransformuje svoji postavu obdivuju, ale neni to pro mne sportovni uspech. Rozhodne si o techto lidech nemyslim, ze jsou neuspesni....
| citace: | | Když mluvím, měli být všichni ostatní zticha, protože moje pravda je jediná správná. |
Vidis, na mne tvoje argumenty pusobily naprosto stejne.
| citace: | | Argument mám jenom jeden: Já jsem lifter a všichni ostatní jsou pouzí začátečníci, kteří by měli mlčet a bez námitek poslouchat, co já říkám. |
Ani tohle si nemyslim. To jestli jsem lifter nebo ne v tom nehraje roli. Co hraje roli je to, ze mam odcviceno cca 25 let v posilovne, takze jsem si prosel ruznymi fazemi. To ze by vsichni museli bez namitek poslouchat je samozrejme taky nesmysl, ale argumenty, ze stryc ma velkou ruku mi u sporu ohledne sportovnich uspechu prijdou dost mimo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|