|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 10:29 am Předmět: |
|
|
To jo. Je to jen o tom, jestli se mu bude nebo nebude chtít dále připravovat na zápasy. Pokud ne, je to jasné. O peníze tady určitě už nejde...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiMatteo

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
| Nordir napsal: | | http://www.fightnews.cz/crocop-jde-do-duchodu!-fightnews_id-188 |
muzes mi prosimte rict odkud to je? naky zdroj nebo odkud si to prekladal... nikde na zahranicnich serverech podobnou zpravu nevidim... se nekdo nudil nebo chtel upoutat akorat pozornost ... nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Fritol

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 10:50 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Stojí nějaký zápas za to? |
trochu kratsi event ale vsechny zapasy stoji za to
KJ Noons vs. Heun..pekna trikolova rezba bohuzel neukoncena takze tesny rozhodnuti
Prangley vs. Kennedy...zajimava submise uz v prvnim kole
Zaromskis vs. Cyborg...proste parada
Babalu vs. Lawler...tesnej peknej fight...Lawler chvili hral ze je out to je divadelnik
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 10:58 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | To jo. Je to jen o tom, jestli se mu bude nebo nebude chtít dále připravovat na zápasy. Pokud ne, je to jasné. O peníze tady určitě už nejde... |
Tak on už si nemá co dokazovat ... teď předvedl vcelku solidní výkon, svého času byl skutečně TOP fajter, prachy má ... takže já si říkám, že z jeho úhlu pohledu by mělo smysl akorát zkusit UFC belt (nebo sestřelit Alistara). Pokud se na to cítí a chce se mu do toho dát všechno (tj. minimálně rok dřít jak hovado), tak bude fajn, když to zkusí. Pokud už toho má ale plné zuby, nebo cítí, že zdraví víc nevydrží, tak nějaké zápasy prakticky o nic ... se na to může fakt vysrat a nekurvit se.
Z jeho prohlášení v poslední době ale mám pocit, že o tom beltu ale vůbec nepřemýšlí, takže ....
BTW ... pokud jsou to tedy Cimrmanovy boty _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
Nevyjadřoval jsem se k tomu, dokud to není někde opravdu oficiální (viz. DREAM vs. UFC vs. Crocop), takže i teď to beru jen jako povídání si nad pivem, ale pokud jde o Mirka, člověk nikdy neví. Na tiskovce po zápase každopádně řekl, že chce novou smlouvu v UFC.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 11:50 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | DiMatteo napsal: | | Nordir napsal: | | http://www.fightnews.cz/crocop-jde-do-duchodu!-fightnews_id-188 |
muzes mi prosimte rict odkud to je? naky zdroj nebo odkud si to prekladal... nikde na zahranicnich serverech podobnou zpravu nevidim... se nekdo nudil nebo chtel upoutat akorat pozornost ... nebo ne | přečti si článek, kterej jsem postnul na poslední straně ve spoilu UFC 115.. |
jak prekladam tak prekladam, tak nic takoveho co pisou ve fightnews nebo jak to je, tam neni... jak rika mirio, povidani nad pivem, cire spekulace, nic vic... oficialni prohlaseni bylo na post-fight konferenci - tam bylo jasne receno ze v nove smlouve nebude problem a ze mirko chce ukonit karieru v ufc
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
ja jsem taky nepsal, ze to ma mit neco společnýho s fightnews.. ;) ale myslim, ze uz jen nadpis článku samotný mluví jasnou řečí 'Už nemám motivaci, stýská se mi po obyčejném životě' a to řekl oficiálně po příletu z kanady do záhřebu..přečti i ten celej článek v chorvatštině, třeba neco pochytis.. :) urcite, spekulace to jsou, ale podloženy oficiálním vyjádřením..kazdopadne asi ani on sam ted neví co chce a to jak se nakonec rozhodne se uvidí. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
jj cetl sem to, no nechtel bych aby skoncil... asi je to jen na nem, ale urcite je este hodne fandu, kteri ho chcou videt, patrim mezi nima  snad este najde motivaci...
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so červen 19, 2010 12:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so červen 19, 2010 3:49 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | mirio napsal: | | To jo. Je to jen o tom, jestli se mu bude nebo nebude chtít dále připravovat na zápasy. Pokud ne, je to jasné. O peníze tady určitě už nejde... |
Tak on už si nemá co dokazovat ... teď předvedl vcelku solidní výkon, svého času byl skutečně TOP fajter, prachy má ... takže já si říkám, že z jeho úhlu pohledu by mělo smysl akorát zkusit UFC belt (nebo sestřelit Alistara). Pokud se na to cítí a chce se mu do toho dát všechno ( tj. minimálně rok dřít jak hovado ), tak bude fajn, když to zkusí. Pokud už toho má ale plné zuby, nebo cítí, že zdraví víc nevydrží, tak nějaké zápasy prakticky o nic ... se na to může fakt vysrat a nekurvit se.
Z jeho prohlášení v poslední době ale mám pocit, že o tom beltu ale vůbec nepřemýšlí, takže ....
BTW ... pokud jsou to tedy Cimrmanovy boty |
rok ? preboha aky vyznam ma rok sa pripravovat na zapas ?
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: so červen 19, 2010 9:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červen 19, 2010 9:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so červen 19, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|