Africké mančafty (Jihoafrická republika, Nigerie, Ghana, Kamerun, Pobřeží slonoviny)
6%
[ 4 ]
Outsidery turnaje (Korejská republika, Řecko, Slovinsko, Alžírsko, Srbsko, Japonsko, Nový Zéland, KLDR, Chile, Švýcarsko, Slovensko, Paraguay, Honduras)
10%
[ 6 ]
Celkem hlasů : 58
Autor
Zpráva
Medek
Zaslal: pá červen 18, 2010 7:06 pm Předmět:
agnez napsal:
Medek napsal:
Jirka Kalous napsal:
Medek napsal:
Krása Srbsko, tak se bojuje...
Jinak kdyby ten bookmaker, kterého mají na ČT sázel, tak už prohrál i svoje kalhoty. Takřka nic mu nevychází.
Už jsem si řikal, že kdyby sázel za ČT tak budou muset zvýšit poplatky
je to prostě takové to klasické myšlení bookmakerů, zanedbávají náhodu a okolní vlivy. Počasí, zranění, vyloučení atd.. Pak ty kurzy pro člověka, který nad tim trochu zabádá, jsou na favority hodně nízké a směšné. Dalo by se to využít naopak, kurz na výhru Srbů byl asi 7.5
Lol co to placas ,Bookmaker asi nevi o zraneni,ten ma vetsi prehled a info ktere ty nikdy mit nebudes..Jako on netipuje rika jen jaky bude asi prubeh a vetsina lidi se s nim shoduje.Nikdo neceka ze zrovna najednou zacnou padat branky a nebo ze Sui porazi Spanelsko.On rika to co se da ocekavat.
Tohle MS se proste neda do predu poradne tipnout.
Jinak kdyby ten bookmaker, kterého mají na ČT sázel, tak už prohrál i svoje kalhoty. Takřka nic mu nevychází.
Už jsem si řikal, že kdyby sázel za ČT tak budou muset zvýšit poplatky
je to prostě takové to klasické myšlení bookmakerů, zanedbávají náhodu a okolní vlivy. Počasí, zranění, vyloučení atd.. Pak ty kurzy pro člověka, který nad tim trochu zabádá, jsou na favority hodně nízké a směšné. Dalo by se to využít naopak, kurz na výhru Srbů byl asi 7.5
Lol co to placas ,Bookmaker asi nevi o zraneni,ten ma vetsi prehled a info ktere ty nikdy mit nebudes..Jako on netipuje rika jen jaky bude asi prubeh a vetsina lidi se s nim shoduje.Nikdo neceka ze zrovna najednou zacnou padat branky a nebo ze Sui porazi Spanelsko.On rika to co se da ocekavat.
Tohle MS se proste neda do predu poradne tipnout.
Slováci dneska hráli hrozně, ale vzhledem k remíze Itálie mají ještě šanci. Ale s tímhle herním projevem to půjde těžko. Osobně bych řekl, že tahle skupina navíc patří i vzhledem k aktuálním výkonům Italů k jedné z nejslabších na šampionátu.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Slováci dneska hráli hrozně, ale vzhledem k remíze Itálie mají ještě šanci. Ale s tímhle herním projevem to půjde těžko. Osobně bych řekl, že tahle skupina navíc patří i vzhledem k aktuálním výkonům Italů k jedné z nejslabších na šampionátu.
hrozná povaha, arogance a povýšenost... nemam rad, je dokázaný, že takový lidi mají velký problém sami se sebou a zvyšují si ego na internetu schovaný za anonymitu :D seš borec, boreček jooo . Ukažte nějaký prohraný tiket mistře
Souhlasím. Dnes to byla totální katastrofa. Slováci můžou balit, protože s Taloši uhrají maximálně bod a to jim stačit nebude.
wojceek napsal:
Nejvíce mně serou ty jejich vuvuzely. Chápu že evropské národy mají bubny a oni ty trubky... ale i tak.....
Mě už ani ne. Přijde mi, že když nehraje africký tým, tak to není skoro slyšet. Jen pár záchvěvů. A i u těch zápasů, kde hrají afričani to je teď v pohodě, protože už to není tak monotónní jak na začátku.
_________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru