|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne květen 30, 2010 12:24 pm Předmět: SimsonCZ-getting back from the hospital to the cage |
|
|
EDIT údaje o váze, maximálkách apod. se průběžně mění, pro aktuálnější info listujte logem dál...
Nedávno jsem najel na novej styl tréninku a nedalo mi to, abych si to nechal pro sebe...
19 let, 184cm, 87 kilo. Dřív 8 let juda, pak pokusy o horolezectví... ale já byl vždycky spíš silovej, než technik... :)
Mým cílem , kterému se snažím podřídit i trénink, je hrubá síla - nejde mi o sixpack ani vytahaný rukávy od bicepsu - zvedání činek pro mě není prostředek k něčemu, pro mě je to cíl cesty...zvedat, zvedat a zvedat ještě víc.
I přes tenhle přístup jsou moje výkony po sedmi měsících dost nic moc:
MT 190 - tam si ani tolik nestěžuju
SQ 130... možná 140... dlouho nezkoušeno
BP 95 - v tuhle chvíli největší průser - nevím, co se děje, ale vytlačil jsem už 105 a atakoval 110. Je teda fakt, že to jsem měl o 6 kilo víc, ale to byl jen balast v podobě tlustejch kejt a pupku... nevím...
Suplementace
Crea
70ka protein
gainer
kofein - někdy 0, někdy 200 a někdy 400mg před tréninkem
vitamíny, minerály
Aktuálka v dost špatný kvalitě tady - příště se nechám vyfotit od někoho a něčím, co si neplete fotografii a olejomalbu...
Samozřejmě rád uvítám rady, tipy, nápady, doporučení, kritiku...
Naposledy upravil SimsonCZ dne st březen 28, 2012 1:32 pm, celkově upraveno 11 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne květen 30, 2010 12:39 pm Předmět: |
|
|
Trénink z neděle 30.5.
Šel jsem spát v 5 ráno (nešlo o chlastačku :) ) a sparing na mě měl čekat už před desátou. Nakonec jsem z postele napsal SMSku, která mě spasila, ale stejně mi ani posunutí nezajistilo, že bych se do fitka těšil. Chtěl jsem spát :)
Nakonec ale supr..
Bench
zahřejvačka s osou
2x10x50
3x6x80
1x90
1x 100 MISS - jsem se zas nasral
1x8x70
Military press
zahřejvačka s osou
1x10x30
3x8x50
1x8x60
pak mě napadlo, že bych mohl zkusit přemístění a tlak - nikdy jsem to nejel, ale zkusil jsem to a bavilo mě to :)
3x5x60
supr věc...
Tricepsové stahování kladky
4x10x plnej počet cihliček - spíš pro srandu...
bicepsové zdvihy VČ
3x8x35
Tlaky ramen v MP za hlavou - už se mi nechtělo si namáhat záda, proto jsem si sedl do MP...
1x8x30 (+osa, co já vím, kolik ten mechanismus má)
3x8x20 (zase ještě váha osy...)
Pozitivně nakloněné tlaky JČ
1x8x20
1x6x30
3x3x30
už to prostě nešlo... :)
Břicho ve stroji - 4s
Šel jsem domů příjemně utahanej, dost mě to bavilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 4:54 pm Předmět: |
|
|
Trénink z pátka 4.6.
V úterý jsem odmaturoval, nemusím proto snad říkat, že nebylo jednoduché se vrátit po pěti (prolitých) dnech do fitka...
Strava v posledních dvou týdnech (svaťák, byl čas jíst, vařit...) byla ok a já měl dnes ráno skoro o 3 kila víc než když jsem chodil do školy a cítil jsem se skvěle
Dřepy
lifterský širší styl, z pomůcek jen opasek od 90ti kil
zahřejvačka s osou
1x8x40
1x8x60
1x8x70
3x8x90
1x3x120
1x1x120
1x1x140 MISS dobře, velký oči, zarazilo mě to do země a sparing to ze mě tahal. Ale kdyby to nebyylo po sériích ale jen po rozcvičení, bylo by to tam...
Bench
zahřejvačka s osou
1x8x40
1x8x50
1x8x70
2x8x80
1x3x90
1x1x100 - to jsem nedávno na soutěži nedal, minulý trénink to taky nešlo... a dneska to byl papírek... euforie jak prase a hlad po dalších kilech...
1x1x105 Supr! Strašná radost, že jsem tam, kde jsem s bencchem skončil. Cítil jsem se skvěle a vím, že teď už ten tlak zase půjde...
"kliky" mezi lavičkama
sparing tlačil plnou vahou do zad zezhora
3x10, pak jsem musel přestat, protože mě po benchi strašně bolela vnitřní hlava tricepsu, už to nešlo...
Zapažování na lavičce ksichtem k zemi - zadní delty
Většinou jsem na tohle používal delt-deck, dneska mě šokovala obttížnost toho cviku s volnou vahou :)
1x8x20
3x8x15
Výpady s jednoručkama
další překvapení, tenhle cvik mi vždy přišel "zženštilej", po dnešku si připadám zženštilej já...
1x10x25 (v každé ruce)
3x10x20
prasárna, nejednou jsem doklekl na zem a myslel, že se nezvednu... a řiť mě bolí ještě teď :)
Bicepsový zdvih na Scottově lavici
5 sérií, vynucená opakování, negativní opakování, cvičení do selhání
občas mám chuť si překrvit biceps, přestože tenhle typ tréninku u základních cviků neuznávám...
Břicho
circa 60 zkracovaček s nohama na žebřinách
Supr, supr, supr... šel jsem domů šťastnej jak blecha z toho benche a euforie neopadla doteď :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: út červen 08, 2010 10:05 pm Předmět: |
|
|
Trénink z úterý 8.6.
Dneska se to vezlo v duchu předchozích dvou tréninků - záda šetřím kvůli soutěži v MT, na kterou se chystám tuhle sobotu. Jinak takhle blbě to vyšlo, že jsem je už pěkně dlouho nejel, ale uvidíme, snad to nebude na úkor formy
Bench
zahřejvačka s osou
1x10x40
1x8x50
1x5x80
1x3x90
1x1x90
2x5x80
Military press
zahřejvačka s osou
1x8x30
4x5x50
1x1x70 MISS jako kráva, ani s výrazem se to nehnulo... to byl zas jednou blbej nápad
Bicepsový zdvih EZ činky
2x8x25
3x5x35
Triceps - horní jednoruční adaptér na kladce - supersérie nad a podhmat
3x10nad+10podx20
Zapažování s jednoručkama na lavici ksichtem dolu - zadní delty
4x8x15 (každá ruka)
Břicho mělo dneska smůlu, všechny stroje, kladky i hrazdy byly plný, u žebřin nebyla žíněnka. A protože jsem spěchal do roboty, nechtělo se mi čekat... :)
Mě se to líbilo, ale už se nemůžu dočkat, až bude po soutěži a začnu drtit dřepy a záda na krev...
Jinak po maturitě mám teď času tři pr.ele, takže budu cvičit, cvičit a cvičit...
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne červen 13, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
Tak sem měla tu čest potkat simsona na soutěži Bořislavský gigant v pozvedu =).. a snad se na mě nebude zlobit když zde prozradím jeho nový osobák 195 kg takže 200 je už na cestě =)...
Chtěla jsem mu poděkovat, že mě oslovil a mohli sme se pobavit (se slovy nejsi ty ta gollenka  )
Takže simsone v první řadě gratulace k maturitě, závidim ten čas a klid co teď budeš mít na cvičení (mě zbejvaj ještě 4 zkoušky a už jsem z toho nešťastná  ) v druhý řadě přeju hodně zdraví a odhodlání do dalších tréninků a těšim se až padne těch 200 =).. Líbí se mi tvůj příštup hlavně chci mít co nejvíc síly =) a ne chci mít co nejhezčí biceps =)... no a kdybys něco potřeboval určitě napiš, když budu vědět ráda poradim... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne červen 13, 2010 11:59 am Předmět: |
|
|
V první řadě moc díky gollence, moc sympatická slečna :)
Jak už tady vyzradila, v Sobotu 12.6. jsem se zúčastnil svých druhých závodů, konkrétně šlo o soutěž Bořislavský giigant , kde jsem startoval za domácí oddíl.
Perfektně zorganizovaná soutěž a i přes nervy, které jsem měl po příjezdu, jsem s výkonem spokojenej.
TH 91 kg (radost, radost :) Minule to bylo 87)
V rozcvičovně jsem šel něco jako
8x60
3x100
3x120
1x150
Na prkně pak
175 - o 25 víc, než byl základ minule :) A pohoda, i když jsem měl hvězdičky...
185 - už jsem to cítil, ale šlo to v pohodě
195 (PR) - pořádna kypa čpavkem do rypáku, pěkně si zařvat a bylo to tam, i když mi to neměli uznat, zašlápl jsem tam nohou...
200 MISS - i přes řeči jako "měls tam minule rezervu, to dáš" jsem to nedal a to o dost, na to zatím nemám...
Poprali jsme se o umístění v juniorech s oddílovým kolegou, který nazvedal 205, ale měl 102 kilo, takže jsem ho o kilo rozdílu přeskočil.
Nakonec Druhé místo ze čtyř, měl jsem strašnou radost. Doma jsou krásné ceny a já se teď válím na dovolené :) Za týden zase návrat k tréninku, tentokrát s ještě vyšší intenzitou...
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne červen 13, 2010 12:15 pm Předmět: |
|
|
jé já myslela že teď budeš tejden na dovolený bez netu.. a chudáci čtenáři tvýho logu by byli celej tejden bez výsledků =) což by pro ně byla značná psychická zátěž =) a tak jsem to sem prskla... kdybych veděla že budeš dneska psát tak to necham samozřejmě na tebe =)...
jsem ani nevěděla že to tam bylo tak těsný =).. ale druhý místo nádhera =)... tak ještě jednou gratulace =)... a příště ať už je to těch 200+ jasný? =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne červen 13, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem nečekal, že je tady net :) A naopak, udělalo mi radost, že jsi sem psala :)
Příště 200+... příště je 3.7. v Praze, do tý doby budu rád, když stihnu 4 tréninky mrtvol, z toho 1 bude muset bejt lehčí...
na podzim chci dávat 215...
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne červen 13, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
tak jestli nebudu třetího závodit tak snad budu mít aspoň čas a přijdu se mrknout a zafandim =).. _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: út červen 15, 2010 5:01 pm Předmět: |
|
|
DOVOLENKOVÝ trénink z úterý 15.6.
Ano, je to tak, na dovče mi to nedalo, tak jsem si zajel 10km do Lípy do jejich fitka v Hrnčířské, abych si projel "velkou čtyřku".
Předem chci pochválit českolipské fitko , je pěkně zařízeno co se týče strojů a interiéru. Mě osobně to bylo celkem šumák, většinu času jsem strávil u stojanu na dřepy a na benchovací lavici, ale tolik strojů pohromadě jsem ještě neviděl...
Dřep
když jsem si půjčoval opasek, tak na mě týpek za barem zvláštně koukl a ptal se, jestli už jsem někdy cvičil... asi si tam ke dřepům půjčujou pásek jen nováčci, nebo co :)
Zahřejvačka s osou
1x6x60
2x5x90
2x3x110
3x2x110
celkově lehčí, moc to nešlo a přece jen... jsem na dovolené :)
Bench
děs a bída, vlbec mi to nešlo...
zahřejvačka s osou
1x8x40
1x5x70
1x5x80
3x4x80
2x3x80
Military press
chvílema, hlavně ke konci, jsem si pomáhal (občas dost velkým)výrazem
zahřejvačka s osou
1x5x40
2x5x50
2x3x50
2x5x45
2x5x40
2x5x45
bolelo, bolelo... :)
Mrtvola
nasranej jsem byl už od začátku, protože jsem měl ruce zpocený jak prase a ve fitku maglajz není, že prý to delá akorát bordel... že si mám vzít rukavice... :) Tak snad jenom tohle mě zklamalo a když jsem začal tahat, tak doslova nasralo...
1x3x70
1x3x120
3x1x165
bez maglajzu to prostě nešlo, musel jsem to držet skoro v prstech... a potřetí mi to utrhlo mozol a s tím pěknej kus živýho, tak jsem si zalepil ruku a nechal mrtvoly mrtvolama...
Přítahy VČ v předklonu
5x5x70
Krčení ramen s JČ
4x8x37,5 (každá ruka)
Tlaky na šikmé lavici
blbej nápad, už jsem neměl sílu...
1x5x25
2x5x30
1x3x30
1x1x30 a dál to nešlo...
...tak jsem se na to vys*al :D Bylo to příjemný, vůbec jsem nečekal, že si během dovolený zacvičím a odcházel jsem s pocitem, že jsem udělal něco navíc... (a navrch... až taková flákárna to zas nebyla...)
EDIT: zapomněl jsem se pochlubit, že jsem se včera decentně projel na kole, abych se úplně neflákal :) Byla to párkilometrová sranda, ale bolely mě stehna a řiť od sedla jak sviň :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
Trénink ze soboty 19.6.
Příprava na Řepského siláka, aneb dohoň za 5 minut 12 to, cos flákal celou dobu...
Mrtvý tah
1x5x70
1x5x100
1x5x135
3x2x165
1x1x165
au...
Dřepy
1x5x70
1x5x90
1x5x100
3x2x110
1x1x110
Přítahy JČ k pasu v předklonu s oporou kolenem o lavici - každá ruka zvlášť
1x8x30
4x5x35
Krčení ramen s JČ
1x8x35 (každá ruka)
3x8x40
Předkopávání ve stroji
rozcvička s asi půlkou cihliček
4x5x65
Záda mě dneska pěkně táhnou, ale kupodivu to není ta hnusná bolest, ale cítím se spíš dobře...
Večer se chystám na nějakej lehčí trénink, spíš doplňky a stroje. Zítra to bude postavený na benchi a ramenou... a pak regeneruju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
Trénink z neděle 20.6.
Do fitka jsem se moc netěšil, protože jsem měl po těžkém tréninku a věděl, že zítra mě čeká další, takže to budu muset lochtat...
Kladivový zdvih JČ
1x6x12,5 (každá ruka)
4x6x17,5
Tricepsové stahování horního provazu
1x8x35
4x8x45
Výpony lýtek v sedě
1x10x55 ... zdálo se mi to těžký...
1x10x40 ... to zase moc lehký...
4x10x50 ... akorát :)
Silové přemístění
Nevím, co mě to napadlo, ale bylo to naprosto skvělý a bavilo mě to tak, že chci vypilovat techniku a zařazovat to pravidelně...
4x6x60 ... a měl jsem toho plný brejle...
Kliky na bradlech
4x6xBW
Bicepsové zdvihy na Scottově lavici - stroj
2x6x35
2x6x30
poslední dobou nic nevydržím, i tahle lochtačka mě dost utahala... snad to bude zítra lepší, budou benche a tlaky na ramena...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiddyKong

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
Slušné, slušné
Taky jsem utahaný pořád. Jak jsem nikdy nespal ráno a vstávalo se mi dobře, tak teď mě z postele nedostane ani dobrá snídaně.
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:46 pm Předmět: |
|
|
| DiddyKong napsal: | Slušné, slušné
Taky jsem utahaný pořád. Jak jsem nikdy nespal ráno a vstávalo se mi dobře, tak teď mě z postele nedostane ani dobrá snídaně. |
A to si vem, že já spal vždycky rád... jak to vypadá teď asi nemusím říkat... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiddyKong

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
Kolikrát si připadám jak nemocný. :))
S tím silovým přemístěním, to tě napadla skvělá věc. Teď to nedělám, ale jak jsem jel klasické fullbody, tak jsem to tam zařadil jako hlavní cvik na ramena. Nechodil jsem do podřepu a přidal jsem tam výraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|