Mě už ani ne. Přijde mi, že když nehraje africký tým, tak to není skoro slyšet. Jen pár záchvěvů. A i u těch zápasů, kde hrají afričani to je teď v pohodě, protože už to není tak monotónní jak na začátku.
oni tam ty vuvuzely jsou stále,to jen zvukaři české tv vyfiltrovali ten otravny zvuk. což je naprosto parádní práce
Taky mě na fotbale sere: míč vletí do autu a všichni buzíci okolo zvedaj ruce jako že to oni budou házet aut, mužstvo dostane gól a půlka obránců zvedá ruku a otáčí se na pomezního jako že to byl ofsajd, někdo do někoho trošku strčí nebo rukou o něj zavadí a buzíček se hned kácí jako kdyby ho sestřelil Ivan Drago... a i vhledem k tomu, jak se letošní MS jeví, musím bohužel konstatovat, že FOTBAL JE NUDA!!!
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Taky mě na fotbale sere: míč vletí do autu a všichni buzíci okolo zvedaj ruce jako že to oni budou házet aut, mužstvo dostane gól a půlka obránců zvedá ruku a otáčí se na pomezního jako že to byl ofsajd, někdo do někoho trošku strčí nebo rukou o něj zavadí a buzíček se hned kácí jako kdyby ho sestřelil Ivan Drago... a i vhledem k tomu, jak se letošní MS jeví, musím bohužel konstatovat, že FOTBAL JE NUDA!!!
Ono totiz ve fotbale se hraje o velke penize,tak logicky kdybys dostal gol taky budes zvedat ruku ze ofsajd atd,jde o hodne..Proste,moc to resite.
hrozná povaha, arogance a povýšenost... nemam rad, je dokázaný, že takový lidi mají velký problém sami se sebou a zvyšují si ego na internetu schovaný za anonymitu :D seš borec, boreček jooo . Ukažte nějaký prohraný tiket mistře
ty sasku ja nejsem arogantni,ty tady placas nesmysli o tom,ze tomu bookies nerozumi,ale kdybys o tom neco vedel tak vis,ze oni musi dlouhodobe mit neakou uspesnost nez to zacnou delat
A momentalne jsem zadny prohrany tiekt nemel v poslednich 14dnech.
I kdyby jo tak koho to zajima,jde o dlouhodobou uspesnost.
Ono totiz ve fotbale se hraje o velke penize,tak logicky kdybys dostal gol taky budes zvedat ruku ze ofsajd atd,jde o hodne..Proste,moc to resite.
Ale viš sám že ve chvili kdy je mič v brance a rozhodčí to odpiska tak mužeš zvedat ruce, ukazovat že byl ofsajd a nevíc co všechno a stejně už to ten sudí nezmění. Nehledě na to že zmíněným zvedánim rukou a rozčilováním akorat rozhodčího nasereš a rozhodně si nijak nepomužeš
Ale viš sám že ve chvili kdy je mič v brance a rozhodčí to odpiska tak mužeš zvedat ruce, ukazovat že byl ofsajd a nevíc co všechno a stejně už to ten sudí nezmění. Nehledě na to že zmíněným zvedánim rukou a rozčilováním akorat rozhodčího nasereš a rozhodně si nijak nepomužeš
Tak jasne,ale snazi se to ukecat,maj to zazite,takove veci sou vsude..Hokejisti taky simulujou,akorat to nevypada tak teatralne.
V hokeji se těžko simuluj když tě tam je osobní kontakt i tvrdej na dením pořádku, kdyby simulovali jak fotbalisti tak by na led ze střídačky vyjížděli v leže xD Jako ty simulace ve fotbale tj fakt trapárna...
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Jak tezko?Kolikrat hrac zahakuje za ruku a druhy se chyta za oblicej,nebo se ochotne vrha na zem,viz letosni MS.
Jo ale hrac zahakuje to už je sám faul o sobě. I v hokeji se občas něco přibarví, ale jen velmi sporadicky. Určitě nejde srovnávat aspiranty na oscara z fotbalu s hokejisty.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru