|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
idoktor

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 10:59 am Předmět: |
|
|
Draper se vrátil do BG _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Markisha

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 12:15 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Draper se vrátil do BG |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
Uzavřenej prvák, bez ztráty kytičky _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Střední nebo vysoká? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 6:33 pm Předmět: |
|
|
VOŠ. Ale když to srovnám s kamarádama co jsou na vejškách, tak si myslim, že brnkačka, teda aspoň pro mě, holky tam nějak vypadávají. A když, já jako jedinej kluk ve třídě, tam ony nezůstávají kvůli mě, tak fakt už nevim, asi to fakt nezvládají _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červen 21, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
Len pre pripad, ze Vas bolo viac, takto verejne poprosim byvalych moderatorov tohto fora , ktori mojim pricinenim utrpeli stratu ich fiktivnej identity, aby cez pm nenadavali a nenavazali sa do mojej priatelky, nakolko by mi ich osoby mohlo prist este viac luto, ako doteraz. Taktiez mi prosim nepiste ako isla od Vasho odchodu uroven fora dole, ako keby ju hore drzali len vymyslene keci o Vasich sportovych, sexualnych, pracovnych a studijnych uspechoch. Chlapi (alebo kto sa za tymi nickmi skryva), drzte si aspon nejaku uroven, nemusite sa predo mnou este viac ponizovat
Dakujem.
Ahola Aholovic III, vzneseny
K teme: Svojimi postami na tomto fore som si ziskal novych kamaratov _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 21, 2010 6:55 pm Předmět: |
|
|
To Ahola ... to jako fakt nebo máš jen opožděný apríl _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červen 21, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
Na vtip to postrada pointu...skor je to smutne... definitivny koniec autority, ktora sa roky spajala s "osobnostou" tohto fora..co na to povedat, ubohy pohlad, ale zas tak to cloveka nemrzi, ked nevie, kto sa za onym "vazenym"nickom cely cas skryval... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červen 21, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
Ahola: to je neuveritelny  kazdopadne ted sis nejspis rekl o dalsi varku peknejch pm.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po červen 21, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | NUMM3R™ napsal: | Mám radost, že sněží. |
Střední nebo vysoká? |
Zatim střední.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|