Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nordir

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hlavne olympiadu videl mozna tak v televizi kdyz karate nefiguruje v olympijských sportech
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michoo

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V roku 1979 sa stal majstrom Europy v karate a cestoval do Spojenych statov, kde chcel ziskat titul majstra sveta, co sa mu vsak nepodarilo.
http://www.warriorsclub.estranky.cz/stranka/vandamme
Nordir: o JCVD se tak nezajimam, jen jsem napsal co jsem nekde cetl, napsal jsem olympiada coz je blbost (karate tam nefiguruje), psal jsem to narychlo...
owar

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 1:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Wanderlai Silva has been forced to withdraw from his upcoming fight against Yoshihiro Akiyama due to fractured ribs suffered in training. Chris Leben confirmed.
tak to je smula..
ursus.

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 3:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.lowkick.com/UFC/Fedor-Emelianenko-I-became-a-thorn-on-UFCs-side-WAMMA-Heavyweight-Title-will-be-on-the-line-against-Werdum-8483

citace:
We are constantly negotiating, but only during recent time the Americans began to show some respect. The dialogue between us is completely different right now. They are more interested in our opinion.

nooo, zaujimave ze sa nejako tie prestrelky dana vs fedor stupnuju, podla mna nieco visi vo vzduchu, a to ze DW hovori ze nemoze ho podpisat, tak on je stary znamy ojebovac aka suprise-in-order-to-make-it-rain-maker
Martin.L

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuhle reality show znám.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
http://mmajunkie.com/news/19675/ufc-115-fighters-salaries-liddell-500k-cro-cop-150k-top-1-285-million-payroll.mma

Crocop se teda pral za pěkné šušně a Franklin to samé.

A Barry podle mě utratil víc za prášek na praní trenclí a ionťáky v přípravě . To je to, co jsem psal ... UFC Mirkovi klidně nějakou smlouvu nabídne, ale silně pochybuji, že se mu to po finanční stránce vyplatí. Mně to přijde, že se tyhle prachy vyplatí snad jen brazilcům a amíkům, kde ti první jsou skromní:-) a kontrakt jim možná umožní do USA přestěhovat půl rodinného klanu:-), a ti druzí berou UFC spíš jako budování image, a skutečné prachy pak realizují od sponzorů a z reklam.

Ono je na jednu stranu snadné být na Fedora nasraný, že tam nejde, ale na druhou stranu, dohadovat nějakou smlouvu s DW, aby byla zajímavá i pro něj samotného, není asi žádná prdel.

A k té diskuzi o M-1 vedle v topicu ... že s Fedorem vyvádějí co vyvádějí bych chápal, ale co mě překvapuje, že z celého ex-Sojuzu nejsou schopni vydupat pár další dobrých fighterů, aby nebyli jen one-man-show
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já myslim, že v případě FEDORA UFC překročila všechny své vyjednávací standardy a byla více než velkorysá, kdyby se do toho nesrala M-1 s jejich spolupořádáním turnajů (M-1, která jim kromě Fedora nemá co nabídnout), tak už by tam zřejmě dávno byl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo ví.....já u toho nebyl, takže těžko posoudím.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať mi nikdo netvrdí, že bez obštrukcí ze strany "one-man-show aka M-1" by White nepodepsal s Fedorem kontrakt na jeden zápas s UFC HW champem. Podepsal. Podepsal vždycky všechny a když platí Liddellovi 500k za fight (čili mega v případě výhry), nějaké ty koňurky pro Fedora by se tam určitě našly.

Tady jde prostě jen o to, že M-1 má strach. Bez neporaženého Fedora nejsou nic. BTW Ygg má s tím ruskem pravdu - taky mně překvapuje, že tam nejsou žádní noví zajímaví fighteři. O to by se přiblblá M-1 měla starat v první řadě...
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mirio ... myslíš to dobře, ale podle mě jsi vedle.

Dana podle mě ví sakra dobře, že potřebuje mít kontrakt minimálně na 3 fajty, protože ...
1. Fedor prohraje a má ho defintivně krku (další dva fajty mu dá nějaké nezajímavé trubky, třeba CC , a tím ho pošle totálně do prdele), a může dál vykřikovat, že mimo UFC stojí všichni za hovno.

2. Fedor prohraje, UFC je rázem nejlepší, a White bude mít navíc kontrakt na odvetu (vývar jak kráva). Pro UFC finančně asi NEJ varianta.

3. Fedor vyhraje a odzapasí v UFC další dva fajty, které White perfektně prodá, a po třech fajtech už o Fedorovi může mluvit jako o jednom z UFC zápasníků. Opět slušná škvára a image UFC neutrpělo.

Kontrakt na jeden fajt je na hovno, protože pokud by Fedor porazil držitele UFC beltu (tím jej získal), tak má White kua průser. Protože rázem by mu musel nabídnout buď megaprachy, nebo by se nezpochybnitelně ukázalo, že je někdo NEJ na světě, a přitom není v UFC...což je poslední co chce. Navíc tu nejde o nějaké prcky, ale o HW! Kdyby mi UFC patřila, tak jebu na to, že su fanoušek, a do kontraktu na jeden fajt rozhodně nejdu, protože "není škvára, ser na city".
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to sice má logiku, ale myslím, že už jsou (UFC) ve stadiu, kdy by podepsali klidně jeden zápas - proto Dana pořád všude tvrdí, že podepsal vždycky se všema, jenom s M-1 ne a ne se dohodnout.

P.S. A to, že tady jde o peníze až na prvním místě, je všem asi jasné... :-)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jako myslí chlapec všechno vážně?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: