MS ve fotbale 2010 JAR

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 25, 26, 27  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS ve fotbale 2010 JAR  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS ve fotbale 2010 JAR
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho tipujete na cekového vítěze turnaje?
Francie, Itálie
5%
 5%  [ 3 ]
Argentina, Brazílie
44%
 44%  [ 26 ]
Anglie, Nizozemsko
15%
 15%  [ 9 ]
Německo
13%
 13%  [ 8 ]
Uruguay, USA
3%
 3%  [ 2 ]
Africké mančafty (Jihoafrická republika, Nigerie, Ghana, Kamerun, Pobřeží slonoviny)
6%
 6%  [ 4 ]
Outsidery turnaje (Korejská republika, Řecko, Slovinsko, Alžírsko, Srbsko, Japonsko, Nový Zéland, KLDR, Chile, Švýcarsko, Slovensko, Paraguay, Honduras)
10%
 10%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 58

Autor Zpráva
Trhanec

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spanelskooooooo do toho
Fandil bych jim i kdyby hrali finale s nama....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do semifinále se podívá Ghana nebo Uruguay. Tahle větev je podle mě nejslabší. Když vezmu v potaz, že už první zápas v osmifinále jde na sebe Chile s Brazílií. No ale náhoda k tomu přece taky patří a los nikdo ovlivňovat nemůže. ( skupiny )
Brun0

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Medek napsal:
agnez napsal:
Cobolove muzou dekovat rozhodcimu,protoze neuznat dva goly,z nichz minimalne jeden byl regulerni to je bordel..Jako ten mic se zdal opravdu celym objemem za carou,ta noha Skrtela byla dost za carou..A ten ofsajd?Nohy byly na urovni slovenskeho obrance telem byl prednim trochu.
Vypada toze sem to Slovakum nepral,je to pravda nepral,za tu tuzku co hrali hlavne s Paraguay a co potom predvedl jejich trener.

Ty to fakt nemáš v hlavě v pořádku, přesvědčuješ a nejemom mě o tom už docela dlouho.

Ty vis tak hovno,napis jediny argument proc,staci mi si precist co pises a vidim ze si totalne mimo,jasne ze se nebude vetsine fandu libit co sem psal,ale nebudu chvalit Slovaky za ten hnus..Mirio to napsal presne..Byla to nejslabsi skupina,hrali hovno a postoupili ze stestim,mam je za to chvalit ze jsou ted hrdinove?
.
Hlavne že ty máš argumentov plno .. Čiže keď dali Taliani až dva neplatné góly tak by im aspoň jeden mali uznať? Ale picu
BartoSKo

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brun0 napsal:
agnez napsal:
Medek napsal:
agnez napsal:
Cobolove muzou dekovat rozhodcimu,protoze neuznat dva goly,z nichz minimalne jeden byl regulerni to je bordel..Jako ten mic se zdal opravdu celym objemem za carou,ta noha Skrtela byla dost za carou..A ten ofsajd?Nohy byly na urovni slovenskeho obrance telem byl prednim trochu.
Vypada toze sem to Slovakum nepral,je to pravda nepral,za tu tuzku co hrali hlavne s Paraguay a co potom predvedl jejich trener.

Ty to fakt nemáš v hlavě v pořádku, přesvědčuješ a nejemom mě o tom už docela dlouho.

Ty vis tak hovno,napis jediny argument proc,staci mi si precist co pises a vidim ze si totalne mimo,jasne ze se nebude vetsine fandu libit co sem psal,ale nebudu chvalit Slovaky za ten hnus..Mirio to napsal presne..Byla to nejslabsi skupina,hrali hovno a postoupili ze stestim,mam je za to chvalit ze jsou ted hrdinove?
.
Hlavne že ty máš argumentov plno .. Čiže keď dali Taliani až dva neplatné góly tak by im aspoň jeden mali uznať? Ale picu

to je asi ako boli MS v hokeji tiez ste hovno hrali na zaciatku a vseci favority boli dost low a tiez tu do teba nikdo nehusti...
Medek

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:

Mně nejde ani o obsah tvojich příspěvku, mě jde o to, jakým stylem to tady podáváš. Samý hovno, všichni jsme dementi atd. Trocha slušnosti by neuškodilo. Jsme na slušným foru a ne někde v hospodě mezi zevlákama.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
Mně hlavně baví Weiss - ty výkony v prvních dvou zápasech byly opravdu neuvěřitelně trapné. Speciálně s Paraguayjí (jedna jediná střela na branku a to navíc v poslední minutě) to bylo až k smíchu, takže kritika byla jednoznačně na místě, ale on ji neuměl přijmout a místo toho přišel na tiskovku nadávat novinářům. Takový malý východoevropský Maradona... :-)

Ja sa na to divam inak. Ti nasi novinari su hyeny az bieda. Pre Slovensko je obrovsky uspech, ze sa vobec na nejake MS islo. Namiesto realneho zhodnotenia veci a radosti z toho, ze tam nasi vobec hraju sa do nich a trenera obuvali, ako keby Paraguaj mal repre z paraolympiady...To je je ako kritizovat madarskych hokejistov, ze pred dvoma rokmi zahrali na MS skupiny A dokopy hovno. Tak mu usli nervy no.
Úspěch to samozřejmě je, o tom žádná, ale měl si zachovat chladnou hlavu právě proto, jací ti novináři jsou. Tahle reakce mi přišla naprosto legrační...
agnez

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medek napsal:
agnez napsal:

Mně nejde ani o obsah tvojich příspěvku, mě jde o to, jakým stylem to tady podáváš. Samý hovno, všichni jsme dementi atd. Trocha slušnosti by neuškodilo. Jsme na slušným foru a ne někde v hospodě mezi zevlákama.

Uz davno ne tady a slusnost,tak to jsi fakt vedle sorry.
agnez

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BartoSKo napsal:
Brun0 napsal:
agnez napsal:
Medek napsal:
agnez napsal:

.

to je asi ako boli MS v hokeji tiez ste hovno hrali na zaciatku a vseci favority boli dost low a tiez tu do teba nikdo nehusti...

To bylo ale totalne neco jineho,hrali sme hovno,ale pak prisli 6 vyher v rade a porazili sme ty nejlepsi tymy.Kdezto Slovaci urvali jednu vyhru nad Italama.
agnez

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemci opet potvrzji ze jsou turnajovy tym,proste jim to sedi..le kdyby uznali ten druhy jasny gol Anglie tak je to asi jinak,skandal jako prase 30cisel mic za carou a gol neuznaj,nechapu fifu ze nechcou kamery
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chobotnice to trefila
Robb

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
Nordir

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle neuznanej gol rozhodl tohle utkani ... Blatter by se mel zamyslet a FIFA povolit video nebo aspon brankoveho rozhodciho
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 5:44 pm    Předmět: gol Odpovědět s citátem

já měl zato ,že tam brankovej byl , aspoň to říkal ten komentátor ( Čapek tuším ) .Jinak Anglie hrála hrozně
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvle to sou mega kokoti ti rozhodci, napred jasny gola a ted jasny ofsajd
jari

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuck Blatter

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS ve fotbale 2010 JAR Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 25, 26, 27  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: