|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xCROWx
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 3:31 pm Předmět: |
|
|
Zkouška z AJ, úroveň B2 a zároveň mám dost kreditů na postup. V dietě. A s chozením do práce. Takže se nechci nikoho dotknout, ale kdo z vás to má ? Abych citoval klasika _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
Potěšila mě vysoká účinnost jednoduché pivní pasti na plže.
Plž, nalákán vůní piva nalitého v kelímku se připlazí napít, opije se a uhyne přímo v pivní lázni. Takto nashromážděné mrtvolky ráno i se zbytkem piva zlikviduji a nastražím další, čerstvou pastičku.
Obávám se však, abych plže nezhýčkala a oni pak místo levného piva z Lidlu nepožadovali něco lepšího _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so červen 26, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
_________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 26, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
VV je super, kdy se tam chystáte? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so červen 26, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so červen 26, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Potěšila mě vysoká účinnost jednoduché pivní pasti na plže.
Plž, nalákán vůní piva nalitého v kelímku se připlazí napít, opije se a uhyne přímo v pivní lázni. Takto nashromážděné mrtvolky ráno i se zbytkem piva zlikviduji a nastražím další, čerstvou pastičku.
Obávám se však, abych plže nezhýčkala a oni pak místo levného piva z Lidlu nepožadovali něco lepšího |
Vzato kolem a kolem, je to vlastně velmi pěkná smrt
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 26, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po červen 28, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Diana napsal: | Potěšila mě vysoká účinnost jednoduché pivní pasti na plže.
Obávám se však, abych plže nezhýčkala a oni pak místo levného piva z Lidlu nepožadovali něco lepšího |
Vzato kolem a kolem, je to vlastně velmi pěkná smrt |
Jo, on je o tom i vtip - Paní má manžela zaměstnaného v pivovaru a prijdou ji jednou odpoledne z vedení sdělit, že došlo k nehodě a manžel zahynul. Tak se ptala, jestli to bylo aspoň rychlé a oni, že ne, že spadl do kádě s pivem a byl se třikrát vyčůrat, než se konečně utopil. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 28, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 28, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
Moja ,,svokra" ich soli  to sa potom zda pivo ako idealna smrt _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 28, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
Házení do slaného roztoku, solení, zalévání horkou vodou...... a pak granule na plže, které mohou být jedované pro domácí čtyřnohé mazlíčky... pivo jasně zvítězilo! _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po červen 28, 2010 5:59 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsem Bc. Lundgren :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|