|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Phenomenom
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 12:03 am Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | Zelena zona
http://www.csfd.cz/film/234976-zelena-zona/
Konecne nejaky alespon trochu valecny film, na kterem jsem byla v kine, cekala jsem od toho tedy vic, ale nenudila jsem se. Pry o neco slabsi nez Bournova trilogie, na kterou se casem take chystam, bylo to sem tam docela zmatene na tom velkem platne, ale koukat se na to dalo. Damona jsem nikdy moc nemusela, tady se mi vsak zdal OK, takze jsem zvedava na Bournovky dala bych tak 7/10. Holt na valecne filmy z 2. svetove to proste nema :)
Add dabing: Ja ho muzu jen u nekterych serialu a jen u starych filmu, ktere nepredabovala dementni nova, jsme zjistili, ze ta si par starych filmu predabovala a neda se na to koukat diky tomu novu nesnasim (nejen diky tomu :D), pro me je v posledni dobe nemyslitelne koukat na novy filmy v dabingu... |
Super film už se nemůžu dočkat Jasona Bourna 4
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 29, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
Ip Man - nevyhledávám poslední dobou filmy s bojovou tématikou, ale tento je výborný. Je o šiřiteli bojového umění Wing Chun, mistru Ip Manovi. Doporučuju, bavil jsem se vážně dobře.
Hodnocení imdb 8.2/10 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: út červen 29, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Ip Man - nevyhledávám poslední dobou filmy s bojovou tématikou, ale tento je výborný. Je o šiřiteli bojového umění Wing Chun, mistru Ip Manovi. Doporučuju, bavil jsem se vážně dobře.
Hodnocení imdb 8.2/10 |
zkoukni jeste dvojku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 6:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
fighter in the wind 10/10 - Mas Oyama 10. dan R.I.P. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 10:41 pm Předmět: |
|
|
tak jsem díky přítelkyni zkouknul stmívání  , film ke kterému bych se vůbec nedostal, bohatě mi stačili komentáře na CSFD. Je to opravdu neuvěřitelně hloupý a špatný film, přes herce, dialogy, děj, triky....děs
1/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 10:53 pm Předmět: |
|
|
ale no tak :-) Ja jsem k tomu mel (mam) stejnou nechut, ale kdyz jsem se po nekolika letech odhodlal se na to podivat, tak musim konstatovat, ze "az tak spatny" to nebylo.. resp. jsem to cekal mnohem horsi. Jen mi nejde do hlavy co na tom ty zenske (zenske pisu schvalne, protoze to neni vysada holek a divek) vidi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zonaxxx

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 5:21 am Předmět: |
|
|
Král videoher
Grandma's Boy
http://www.csfd.cz/film/221090-kral-videoher/
Viděl jsem to už dávno, ale včera jsem přišel večer domu a zrovna to dávali na NOVĚ.
Je to chlapovi (36let) co opustí uředničinu a dá se na testera xboxovejch her. Jeho spolubydlící utratí prachy na nájem a on nemá kde bydlet, tak se nastěhuje k babičce a jejím 2 spolubydlícím. Je to komedie plná vtipů a trávy.
Pro mě 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 7:08 am Předmět: |
|
|
| Enn napsal: | | ale no tak :-) Ja jsem k tomu mel (mam) stejnou nechut, ale kdyz jsem se po nekolika letech odhodlal se na to podivat, tak musim konstatovat, ze "az tak spatny" to nebylo.. resp. jsem to cekal mnohem horsi. Jen mi nejde do hlavy co na tom ty zenske (zenske pisu schvalne, protoze to neni vysada holek a divek) vidi... |
Parádně si to vystihl. Ta "sága" dává smysl... navíc je to prostě fillm do 21. století a sedí sem a proto je tak dobrý-uspěšný. Ale my to asi nikdy nepochopíme...
edit: navíc... tohle není film pro lidi, kterým končí věk jinak než -náct
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 7:54 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Enn napsal: | | ale no tak :-) Ja jsem k tomu mel (mam) stejnou nechut, ale kdyz jsem se po nekolika letech odhodlal se na to podivat, tak musim konstatovat, ze "az tak spatny" to nebylo.. resp. jsem to cekal mnohem horsi. Jen mi nejde do hlavy co na tom ty zenske (zenske pisu schvalne, protoze to neni vysada holek a divek) vidi... |
Parádně si to vystihl. Ta "sága" dává smysl... navíc je to prostě fillm do 21. století a sedí sem a proto je tak dobrý-uspěšný. Ale my to asi nikdy nepochopíme...
edit: navíc... tohle není film pro lidi, kterým končí věk jinak než -náct |
sorry tam nie je čo chápať, po 15 minútacvh som to vypol, je to veľmi zle natočený film, strašná umelina, dialógy, ktoré trhajú uši, herci, ktorí nehrajú, proste komečný úspech veľký, 12ky až 25ky sa možu vytešovať, ale je to filmársky FAIL. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 8:20 am Předmět: |
|
|
Silkwood - pěknej filmek s výbornýma hereckýma výkonama. Škoda jen, že je tak roztáhlej přes 2 hodiny. Stojí za zkouknutí, ale znova už se na to dívat nebudu... http://www.csfd.cz/film/6982-silkwoodova/
7/10
Sex 100+1 - komedie o úspěšným týpkovi, kterýmu těsně před svatbou přijde email se seznamem dívek s kterýma spal (cca 30) ... a s kterýma bude spát (asi 70 ženských  ) ... Celkem zajímavej nápad a místama sem se hafo nasmál, ale zase ne že bych se smál od začátku do konce. Každopádně dobrej filmek. http://www.csfd.cz/film/226316-sex-1001/
8/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
Ip man 2 - po velmi dobrej jednotke prisla minimalne tak dobra dvojka, na japonsky film az moc dobre prepracovany, pre mna 8.5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Zonaxxx

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
Remember Me
Zase som navštívil s priateľkou kino, kôli tomu "úzasnému" Pattinsonovi  (podľa mňa ten herec sa do filmov vôbec nehodí, vždy má ten istý výraz tváre a hocijakú situáciu komentuje tým istým tónom..)
Ale nakoniec sa mi film celkom páčil, hlavne ma prekvapil zaujímavý koniec.
Oplatí sa pozrieť ale zase nečakať nič extra :)
6,9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|