|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: út červen 29, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
Potěšily mě farmářské trhy v Praze, kde naši zemědělci prodávají např. čerstvou zeleninu, vejce, krůtí maso, přírodní ovocné a zeleninové šťávy, pečivo, ryby apod.
Já osobně chodím na Kubánské náměstí v Praze 10, kde se farmářské trhy konají pravidelně a to v úterý a ve čtvrtek od 8:00 do 18:00hod. a pak ještě v sobotu od 08:00hod. do 14:00hod. ( v sobotu je zde nejvíce prodejců ).
Další farmářské trhy jsou ještě v Praze 6 na Vítězném náměstí, nebo např. na nábřeží v Podskalí ( každou sobotu + se tam prodávají čerstvé ryby ) + na Náměstí Míru v Praze 2 ( 1x měsíčně:- ( )
http://www.farmarsketrziste.cz/
Doporučuji si vzít na nakupování klasický proutěný košík. Je to radost a požitek takto nakupovat. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 30, 2010 3:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st červen 30, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | _Lundgren napsal: | | Konečně jsem Bc. Lundgren :) |
Gratuluju
Já už jsem ode dneška taky oficiální Bc. Poman |
Taky gratuluju, ikdyž jestli se nepletu tak na medicíně jsi to musel mít o nějaký ten řád těžší
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 8:58 pm Předmět: |
|
|
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/171642-berdych-prejel-djokovice-ve-trech-setech-a-ve-finale-wimbledonu-vyzve-nadala.html
Parada, presto ze na me Djokovic pusobi jako stroj, tak tentokrat v rozhodujicich chvilich byl lepsi Berdych a min kazil, videl jsem prvni 2 sety a zaslouzene vyhral Berdych. Ma realnou sanci byt wimledonskym sampionem, neuveritelny obrat ve vyvoji Berchycha co ho sleduju, pripada me ze dospel, jak tenisove tak jako clovek, coz behem posledni doby dokazuje. Zbytecne se nenecha rozptylit prohranyma mickama a po te co pokazi, se diva na dalsi hru, coz driv nebylo pravidlem. Trochu me ted svym pristupem zacina pripominat Lendla nebo Federera, coz je jedine +
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 10:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:43 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: po červenec 12, 2010 1:10 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi udělal radost uživatel prochm, kterého tu veřejně chválím - poslal mi zelené MaxRPM bandy na kolena, přišly a já za chvilku utíkám dřepovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: po červenec 12, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | Tak ať ti slouží |
slouží supr, hned jsem si posunul osobáček, jde to s nima samo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st červenec 14, 2010 10:42 am Předmět: |
|
|
MASTERS OF ROCK !!! Vizovice, Jelínek
Jedete někdo? _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
Prší _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Prší |
Kde
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|