|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Lesnar -Vs- Carwin fight winner |
| Carwin by KO |
|
60% |
[ 17 ] |
| Lesnar by KO |
|
25% |
[ 7 ] |
| Carwin by decision |
|
7% |
[ 2 ] |
| Lesnar by decision |
|
7% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 28 |
|
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Footer napsal: | | Když už pořád omíláme tu Carwinovu fyzičku, uvědomte si, že nikdy nepřestal přacovat. Jo, je to jeho volba, dojel na to. Ale podmínky měl lepší Brock. Znova opakuju, že to je Carwinova volba, protože peněz už má dost na to, aby si mohl dovolit full time training, kdyby chtěl...Myslim, že se to na něm ale podepsalo... |
zajímavé, to sem nevěděl, co má za job?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Footer

|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
Nějakej engineering, myslim, že snad něco jako projektant vodních staveb... Prostě netrénuje obvyklejch 8 hod denně, ale 6 a to ještě před a po práci...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
tak to vsetok respekt, ze to dotiahol tam kde je, keby pracovat prestal mohol odchadzat s opaskom, da este par fightov a spolu s cashom z reklamy a sponzoringu, uz do smrti nemusi pohnut prstom
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
Tak to je zajímavý, zas je mi o něco sympatičtější :-D, i když samozřejmě lepší pro něj by bylo kdyby se věnoval jen MMA.
Každopádně je to škoda, Carwin by se mi líbil jako šampión víc, jeho zápasy mě baví mnohem víc než Lesnar, hlavně kvůli jeho strikingu, navíc mu je 35 let, žádný mlaďas. ted Velasquez vs. Lesnar a uvidíme co dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
Sam Madsen v post fight rozhovoru rika ze 222 neni zrovna idealni vaha do HW
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
ale vůbec nechápu jak to že mohli na sherdogu v rankingu dát lesnera jako číslo 1 v HW... to jako "nejlepší" fighter na světě dostává 1 kolo brutálně na prdel a v druhém subne totálně vyšťaveného carwina který tam jen tak ležel jak mrtvola...takle si já teda nejlepšího HW fightera na světě teda nepředstavuju _________________ Pain is temporary. Pride is forever.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červenec 05, 2010 4:54 am Předmět: |
|
|
Hrozne, co sa v mma HW v poslednej dobe deje. Tento zapas je tragedia. Carwin sa vysypal v prvom kole, uz na jeho konci bol OFF, v druhom nastupil polomrtvy, inak si trufam hadat, ze by mu superzapasnik Brock nedal ani ten TKD.
Lesnar ukazal hovno, akurat sa potvrdilo, ze ma skvelu fyzu a vela toho vydrzi, takze na pomyselnom trone UFC ma bude nudit nadalej.
Nemam rad Overeema, ale skills ma urco lepsie ako tito mamuti dokopy, je to este stara skola. Najnovsie v mma boduju chladnicky _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 8:36 am Předmět: |
|
|
Vy tomu Carwinovi davate. Ja celkem chapu, ze dal do toho prvniho kola vsechno. Vzdyt to vypadalo, ze ma Lesnara na lopate, chtel ho proste dorazit, takze se moc nesetril. V druhym kole ho Lesnar pekne uskrtil a to stylem, jaky se zas tak casto nevidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červenec 05, 2010 8:43 am Předmět: |
|
|
| citace: | | a to stylem, jaky se zas tak casto nevidi. |
To ano, Carwin tam lezal ako uhorka a Lesnarovi trvalo peknu chvilu kym prisiel na to, ako ho uuskrtit...kazdy, kto ma aspon zaklady bjj sa chyta za hlavu :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po červenec 05, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
Tak do no-spoilu sem hodil ty peknejsi zapasy, nez ty hw vobludy.. De videt ze gerard trenoval chvili pod rampagem _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|