|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diesel Vin
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 11:25 am Předmět: |
|
|
Zdravý člověk se v CKD nemůže dostat do ketoacidózy.
This last focus point is the danger of ketoacidosis. This occurs when the level of ketones in the blood gets out of control, this happens because ketones are acidic only as long as they are floating around waiting to be burned. If the level of ketones in the blood rises out of control it would lower the pH of the blood and this could result in death. BUT, this is not a concern for the non-diabetic whatsoever because for the non-diabetic blood sugar levels are kept low by our bodies and it will only allow so many ketones to be manufactured at one time. In the diabetic person blood sugar can rise as high as 300-2000mg/dl, where as normal being around 80-120. Also when this happens the low insulin to glucagon ratio causes ketogenesis to be stimulated, this is where the person can run into ketoacidosis.
http://www.bodybuilding.com/fun/keto.htm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diesel Vin
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
Rozdíl mezi ketozou a ketoacidózou je v PH, které se v druhém případě dostane do život ohrožujících hodnot.... Ty jsi se cítil po třech dnech bez cukru /jestli jsi to vůbec někdy zažil/ na umření?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 11:32 am Předmět: |
|
|
| Diesel Vin napsal: | | Rozdíl mezi ketozou a ketoacidózou je v PH, které se v druhém případě dostane do život ohrožujících hodnot.... Ty jsi se cítil po třech dnech bez cukru /jestli jsi to vůbec někdy zažil/ na umření? |
Broken Ti to už napsal, já Ti to jen opakoval a ty sem pořád něco postuješ a neumíš napsat nic z vlastní hlavy. Prosím Tě nezkoušej mě tu poučovat o tom, co jsou to 3 dny bez sacharidů, tady sis už vážně naběhl, trochu se prober a vrať se do reality, nebo sem při té příležitosti postni foto, ať vím o jakého závodníka se jedná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:05 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Čím to, že aktéři útoků a osobních výpadů jsou vždy anonymní, bez identity a se jménem nicku, který nedává smysl? Opravdu by mne zajímalo, jací heroesové se za těmito pseudoidentitami skrývají?
Máš pravdu fízle, je to ztráta času, ale rozhodně jen pro mě. |
proboha jakých osobních výpadů??????????? copak já někde píšu "vaši zkurvení fotrové a matky" a podobné psychopatické útoky?
když budu tvrdit sám za sebe, že v CKD nedochází ke ketoacidóze, budeš tvrdit, že to není pravda. když doložím své tvrzení důkazy, zase neumím napsat nic ze své hlavy.
No není to ztráta času?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Čím to, že aktéři útoků a osobních výpadů jsou vždy anonymní, bez identity a se jménem nicku, který nedává smysl? Opravdu by mne zajímalo, jací heroesové se za těmito pseudoidentitami skrývají?
O jakých utocích tu zase žvaníš, chorá hlavo? Ostatně mám dojem, žes to byl ty kdo tu v posledních dnech na adresy ostatních používal vulgarity.
Proč by nick měl dávat smysl?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Diesel Vin napsal: | | herza napsal: | Čím to, že aktéři útoků a osobních výpadů jsou vždy anonymní, bez identity a se jménem nicku, který nedává smysl? Opravdu by mne zajímalo, jací heroesové se za těmito pseudoidentitami skrývají?
proboha jakých osobních výpadů??????????? copak já někde píšu "vaši zkurvení fotrové a matky " a podobné psychopatické útoky?
když budu tvrdit sám za sebe, že v CKD nedochází ke ketoacidóze, budeš tvrdit, že to není pravda. když doložím své tvrzení důkazy, zase neumím napsat nic ze své hlavy.
No není to ztráta času? |
Počkej? To jsem nikde nenapsal a to, že lalala provozuje incest se svým otcem je pravda, mám to z ověřeného internetového zdroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | herza napsal: | Čím to, že aktéři útoků a osobních výpadů jsou vždy anonymní, bez identity a se jménem nicku, který nedává smysl? Opravdu by mne zajímalo, jací heroesové se za těmito pseudoidentitami skrývají?
O jakých utocích tu zase žvaníš, chorá hlavo? Ostatně mám dojem, žes to byl ty kdo tu v posledních dnech na adresy ostatních používal vulgarity.
Proč by nick měl dávat smysl? |
myslíš tu Tvojí picu, dementa apod.?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:22 pm Předmět: |
|
|
herza,okolo teba je vzdy veselo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:37 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Diesel Vin napsal: | | herza napsal: | Čím to, že aktéři útoků a osobních výpadů jsou vždy anonymní, bez identity a se jménem nicku, který nedává smysl? Opravdu by mne zajímalo, jací heroesové se za těmito pseudoidentitami skrývají?
proboha jakých osobních výpadů??????????? copak já někde píšu "vaši zkurvení fotrové a matky " a podobné psychopatické útoky?
Počkej? To jsem nikde nenapsal a to, že lalala provozuje incest se svým otcem je pravda, mám to z ověřeného internetového zdroje. |
tvoje oligofrenie ti nedovolí vymyslet něco, co by bylo na vyšší úrovni než je 5. třída ZŠ, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | herza napsal: | | Diesel Vin napsal: | | herza napsal: | Čím to, že aktéři útoků a osobních výpadů jsou vždy anonymní, bez identity a se jménem nicku, který nedává smysl? Opravdu by mne zajímalo, jací heroesové se za těmito pseudoidentitami skrývají?
Počkej? To jsem nikde nenapsal a to, že lalala provozuje incest se svým otcem je pravda, mám to z ověřeného internetového zdroje. |
tvoje oligofrenie ti nedovolí vymyslet něco, co by bylo na vyšší úrovni než je 5. třída ZŠ, že? |
a Tvoje schizofrenie Ti nevolí vymyslet nic jiného, než to, že si pro mě přijedeš, nabacáš mi a když řeknu v pohodě doraž, tak se počůráš?
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:47 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | lalala napsal: | | herza napsal: | | Diesel Vin napsal: | | herza napsal: | Čím to, že aktéři útoků a osobních výpadů jsou vždy anonymní, bez identity a se jménem nicku, který nedává smysl? Opravdu by mne zajímalo, jací heroesové se za těmito pseudoidentitami skrývají?
tvoje oligofrenie ti nedovolí vymyslet něco, co by bylo na vyšší úrovni než je 5. třída ZŠ, že? |
a Tvoje schizofrenie Ti nevolí vymyslet nic jiného, než to, že si pro mě přijedeš, nabacáš mi a když řeknu v pohodě doraž, tak se počůráš? |
to zjistíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | herza napsal: | | lalala napsal: | | herza napsal: | | Diesel Vin napsal: | | herza napsal: | Čím to, že aktéři útoků a osobních výpadů jsou vždy anonymní, bez identity a se jménem nicku, který nedává smysl? Opravdu by mne zajímalo, jací heroesové se za těmito pseudoidentitami skrývají?
a Tvoje schizofrenie Ti nevolí vymyslet nic jiného, než to, že si pro mě přijedeš, nabacáš mi a když řeknu v pohodě doraž, tak se počůráš? |
to zjistíš... |
zamykám se doma a lezu pod peřinu, anonyme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
Nereagujte na herzu proboha, nemá to v hlavě v pořádku a jen přiléváte olej do ohně.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|