Coca Cola a těžký silový trénink?

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Coca Cola a těžký silový trénink?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Coca Cola a těžký silový trénink?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co byste pili v těžkém silovém tréninku, kde se vám občas udělá špatně?
Voda
80%
 80%  [ 28 ]
Coca Cola
20%
 20%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 35

Autor Zpráva
popshoit

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 2:19 am    Předmět: Coca Cola a těžký silový trénink? Odpovědět s citátem

Několikaletým tréninkem sem zjistil že když cvičím hodně těžce a dělá se mi nevolno, u tréninku zad s velkými vahami téměř vždy že je pro mě lepší pít sladkou Coca Colu než vodu... Dále jsem pátral a dočetl sem se:
"Naopak ve chvílích, kdy máme „zkažený“ žaludek, je lepší nápoj sycený kysličníkem uhličitým, díky němuž jsou nápoje lépe vstřebatelné pro žaludek. Právě v těchto chvílích se doporučuje například Coca-Cola. "
Většina lidí říká že je to svinstvo a mně to někdy pomůže trénovat tvrději, co si myslíte vy?
Diety a hubnutí mě nezajímá, jedu stálou objemovku s důrazem na maximální sílu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Thorius
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to už radši rovnou pivo
vird

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Thorius napsal:
to už radši rovnou pivo

pivo az po treningu
skusal som ale mne skor bolo zle zo sytenych napojov. odvtedy cista voda + maximalne sirup
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už coca-colu tak zkus alspoň lightku....to není takový svinstvo
Já osobně bych se z toho při préninku teda

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Vojta

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem odborník, ale myslím že light bude mnohem větší svinstvo než normální cola. V normální údajně nejsou jiné než přírodní látky, takže jediné mínus bude velké množství cukru.
Setty

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud ti to pomaha, nevidim duvod proc ne, ja osobne jsem na tom stejne-pokud je mi nevolno (nejen pri cviceni) coca-cola mi udela o dost lip. Kdyz jedu tezky trenink, tak do sebe vodu nezvladnu dostat, ikdyz pres den nic jineho nepiju...
Mike Priest

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Když už coca-colu tak zkus alspoň lightku....to není takový svinstvo
Já osobně bych se z toho při préninku teda

Pri treninku bych kdyz uz volil prave klasickou colu,ktera obsahuje cukry,kterymi si budete po dobu treninku doplnovat energii,coz se pri tezkem silovem treninku docela dost hodi...
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vojta napsal:
Nejsem odborník, ale myslím že light bude mnohem větší svinstvo než normální cola. V normální údajně nejsou jiné než přírodní látky, takže jediné mínus bude velké množství cukru.

to není pravda.... v normální kole je hodně cukru...myslím že tam je asi 60 kostek v 2 l lahvi. Zatím co cola light má v sobě sladidlo, které sice také není zdravé ale je to určitě menší zlo než tolik cukru...

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vojta napsal:

Light je slazena umělým sladidlem (konkrétně aspartamem), což je ještě větší humus než klasická cola slazena řepným cukrem. Větší svinstvo opravdu bude Cola ala light, Zero, atd.
Ale když chce třeba někdo hubnout a je závislý na cole, tak ať si tu light-zero chemii pijou
CIZO

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Vojta napsal:

to není pravda.... v normální kole je hodně cukru...myslím že tam je asi 60 kostek v 2 l lahvi. Zatím co cola light má v sobě sladidlo, které sice také není zdravé ale je to určitě menší zlo než tolik cukru...

jednoduchy sacharidy pri treninku jsou fajn...

ale kolu bych urcite pri treninku vypit nezvladnul, ty bublinky bych asi nerozdejchal

Derek Poundstone
Bernhard

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spousta triatlonistů používala ředěnou kolu místo ionťáku
Josef

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty bublinky bych asi taky nedal, po nich by se mi moc dobře necvičilo.
Mike Priest

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proste jestli borcovi nevadi bublinky,tak je to pohodicka...at tu colu klidne pije,ja bych teda bez slazenyho piti uz po polovine treninku chcipal,vzdycky kdyz mam normalni vodu,tak sem takovej slabej,uz tak po 20 minutach treninku,trenink kterej obsahuje mrtvoly,drepy a bench ve stejnej den si bez slazenyho piti nedokazu predstavit
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych z pití čehokoli sladkýho asi za chvíli chcípnul žízní Studená voda je nejlepší.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
Proste jestli borcovi nevadi bublinky,tak je to pohodicka...at tu colu klidne pije,ja bych teda bez slazenyho piti uz po polovine treninku chcipal,vzdycky kdyz mam normalni vodu,tak sem takovej slabej,uz tak po 20 minutach treninku,trenink kterej obsahuje mrtvoly,drepy a bench ve stejnej den si bez slazenyho piti nedokazu predstavit

Ja si nedokazu predstavit trenink drepu nebo mrtvoly s pitim. Obzvlast u tezkych mrtvol se mi stava, ze mi je uz pred serii tak nejak blivno. Byt do toho jeste nacucanej pitim, mohlo by to zle dopadnout

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Coca Cola a těžký silový trénink? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: