|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co byste pili v těžkém silovém tréninku, kde se vám občas udělá špatně? |
| Voda |
|
80% |
[ 28 ] |
| Coca Cola |
|
20% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 35 |
|
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | ale kolu bych urcite pri treninku vypit nezvladnul, ty bublinky bych asi nerozdejchal |
staci upit a pak parkrat zatrepat, vypustit bublinky z flasky a opakovat .. bezbublinkova sladka stava je uz ok ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
popshoit

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
jeden můj příbuznej byl v Brazílii a tam to prej považujou za zázračnej nápoj, prej náká zázračná bylina...Asi ta Koka...Se vrátil a začal to pít pořád...
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so červenec 10, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
ja pri tezsich nebo delsich treninkach to delam takhle:
1L vody
1 BeBe oplatka pred
1 BeBe oplatka pri
2 BeBe oplatky po
1 bebe obsahuje:
bilkoviny: 1.1
sacharidy: 8.3 (cukr 2.3)
tuky: 2
energy: 233
Btw. a o cocacola za 2.50 takovy ty, co maj 30kJ a 0 sachru, tuku a bilk., takovy ty limonady ?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Když už coca-colu tak zkus alspoň lightku....to není takový svinstvo
Já osobně bych se z toho při préninku teda |
No, nejsem odborník, ale předpokládám, že je to právě ten cukr, co mu v normální Coca-Cole zažene nevolnost (předpokládám, že se jedná o nástup hypoglykémie), takže light Cola pro něj určitě není.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: so červenec 10, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
pokud se nemylim tak ty bublinky ve vode nejsou zrovna dobre na sporty kde potrebujes poradne okyslicit svaly, aspon my nesmime na zapasech s bublinkama _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | ja pri tezsich nebo delsich treninkach to delam takhle:
Btw. a co cocacola za 2.50 takovy ty, co maj 30kJ a 0 sachru, tuku a bilk., takovy ty limonady ?:D |
to za 2,50 není Coca-Cola.. ta je jenom jedna. nechápu jak někdo může pít ty sladké hnusy za 4 koruny z lidlu a z penny. kámoš to pije furt. co si radši připlatím a piju něco co má i nějakou chut a né jenom chemii
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 10, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | pokud se nemylim tak ty bublinky ve vode nejsou zrovna dobre na sporty kde potrebujes poradne okyslicit svaly, aspon my nesmime na zapasech s bublinkama |
Ja ac stravim snad vsechno a z niceho nemam problemy, at to snim v jakemkoliv mnozstvi , tak bublinky mne problemy delaji, takze si nedokazu predstvit, ze bych pred treninkem nebo snad pri treninku byl neco s bublinkama.
Ted v lete je ovsem nesmirne osvezujici kopnout do sebe ledovou pepsi max (i kdyz stale odolavam ) nebo alespon ledovou sycenou vodu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po červenec 12, 2010 7:46 am Předmět: Re: Coca Cola a těžký silový trénink? |
|
|
| popshoit napsal: | Několikaletým tréninkem sem zjistil že když cvičím hodně těžce a dělá se mi nevolno, u tréninku zad s velkými vahami téměř vždy že je pro mě lepší pít sladkou Coca Colu než vodu... Dále jsem pátral a dočetl sem se:
"Naopak ve chvílích, kdy máme „zkažený“ žaludek, je lepší nápoj sycený kysličníkem uhličitým, díky němuž jsou nápoje lépe vstřebatelné pro žaludek. Právě v těchto chvílích se doporučuje například Coca-Cola. "
Většina lidí říká že je to svinstvo a mně to někdy pomůže trénovat tvrději, co si myslíte vy?
Diety a hubnutí mě nezajímá, jedu stálou objemovku s důrazem na maximální sílu... |
To je asi spíš pocit než reálný efekt, protože nějaké rychlé vstřebání cukrů během tréninku příliš nefunguje. Navíc Cola není moc hypotonická, musela by se ještě naředit. Ale pokud s tím někdo nemá zažívací potíže, proč ne, u těžkého tréninku bych ale nějakou výraznou pomoc neviděl, to spíš zafunguje u následného delšího kardia.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út červenec 20, 2010 9:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
Kdyz ti to pomaha, tak proc ne ? :) Na co se ptat ostatnich na nazor.
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
prochm: No a? Taky je v tom pulirapidu kys. citronová. A lidskej žaludek v sobě má kys. chlorovodíkovou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 1:25 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | prochm: No a? Taky je v tom pulirapidu kys. citronová. A lidskej žaludek v sobě má kys. chlorovodíkovou. |
Trefná odpověď. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
To su rad ze lajtku piju, dovedete si predstavit,jak mam krasne vypulirovany streva, jak ze zurnalu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|