asi čas kterýho už tak moc nemám a taky se bojim problémů se zádama kvůli kterejm sem s tim musel přestat, a taky někam dojíždět na přesnej čas to je celkem špatný
takhle si můžu zajít do fitka kdy potřebuju a jeto, ale pořád mě to láká a vim že by mě to bavilo
asi čas kterýho už tak moc nemám a taky se bojim problémů se zádama kvůli kterejm sem s tim musel přestat, a taky někam dojíždět na přesnej čas to je celkem špatný
takhle si můžu zajít do fitka kdy potřebuju a jeto, ale pořád mě to láká a vim že by mě to bavilo
No me to taky laka a je to muj detsky sen toto umet, hlavne se mi libi PArkour.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
_________________ ...„I´m living my life too, I´m doing exactly what I wanna do, I found my passion, I´ve created my true calling in life, I´m living life on my terms..."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru