|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Khajo

|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Khajo napsal: | Tak to skor asi potom zoberiem tu vanilku este som nemal nikdy vanilkovy protak, teda ani ziadny iny, vzdy len cokoladovy
BUFU co by si mi teda odporucil? |
ta vanilka má pěkně výraznou chuť, což u moc vanilek s nízkým obsahem sachrů rozhodně nebejvá :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
Rozmyslam este nad Profesional CFM Iso 90 od Extrifitu, len neviem ci je to az taky rozdiel brat 77% alebo 88% protein, ci sa oplati priplatit na cene...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Khajo napsal: | | Rozmyslam este nad Profesional CFM Iso 90 od Extrifitu, len neviem ci je to az taky rozdiel brat 77% alebo 88% protein, ci sa oplati priplatit na cene... |
tak rozdíl je v obsahu sachrů :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:11 pm Předmět: |
|
|
Pisu ze napriek tomu, ze to je 90tka tak ze to chuti lepsie ako ine 90tky, ale to bude najskor marketingovy kec  Ide mi o to, ze asi ked ma Matrix 77% a CFM ma 88% tak budem mat o 0,1cm menej tuku v reali, vsak?  takze sa to asi neoplati
|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Khajo napsal: | Pisu ze napriek tomu, ze to je 90tka tak ze to chuti lepsie ako ine 90tky, ale to bude najskor marketingovy kec Ide mi o to, ze asi ked ma Matrix 77% a CFM ma 88% tak budem mat o 0,1cm menej tuku v reali, vsak? takze sa to asi neoplati |
Matrix
CFM
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
|
oplati se to v tom smyslu , ze kdyz si koupis 2 kila 70% proteinu tak tam budes mit XXX g proteinu , kdyz si koupis 2 kila 90% proteinu , tak tam budes mit XXX + 20% g proteinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Khajo napsal: | Tak to skor asi potom zoberiem tu vanilku este som nemal nikdy vanilkovy protak, teda ani ziadny iny, vzdy len cokoladovy
BUFU co by si mi teda odporucil? |
Já si nějak zvyknul na Championy (čoko,banán,... vanilka nic moc) - pro mě rozhodně nejlepší poměr cena/chuť/rozmíchatelnost/stravitelnost. Matrix (čoko ládovej) se taky dá. Tedkom se láduju P harma Whey jahoda a naprosto luxusní chuť, chutná asi jako jahodová zmrzlina, akorát se hůř rozpouští, ale všecko jde, když se chce Naopak mě třeba zklamala Pharma Blend belgická čokoláda (sice super rozpustnost, ale chut pěkně hnusná a taky v tom cosi plave .... na druhou stranu kámošovi prej chutná). Musíš vyzkoušet co bude sedět tobě no |
pokud seš hrdina.. tak si kup MyoFusion choco - mint a dej mi vědět jak ti jede, kdyžtak ti pak poradim fígl jak to udělat aby se to dalo vypít dřív, než se pobliješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:25 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem možnost zkusit tento protein. Krasickou odměrku jsem dostal do půl litra vody a byl hodně dobrej.
EDIT : Pro přesnost jsem měl na mysli MyoFusion choco. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
Naposledy upravil Qwake dne út červenec 20, 2010 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:26 pm Předmět: |
|
|
Mint, to si neviem predstavit  Chuti to ako wc gel?
Vidim to, ze zoberiem skor ten Matrix a stanem sa Neom
|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | Měl jsem možnost zkusit tento protein. Krasickou odměrku jsem dostal do půl litra vody a byl hodně dobrej. |
jojo.. matrix , však mu ho chválim měl sem už všechny příchutě a fakt sem si nemohl stěžovat :-)
Naposledy upravil Lougi dne út červenec 20, 2010 5:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Khajo napsal: | Mint, to si neviem predstavit Chuti to ako wc gel? |
to už si bohužel nepamatuj, chuťový buňky sem k tomu pustil pouze jednou..a od tý doby takovou chybu nedělám
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
Ale zatial mam tu WPC 80 coko a ako vravim uz sa mi to omrzelo. Taky Mega Mass to je ako zmrzlina  Neviem ci podobne nechutia aj tie ich proteiny od weidera, lenze tu s nimi asi vela ludi nema skusenosti. Vidim ten Matrix asi ako najschodnejsiu cestu. Akurat ze teraz je vypredany  Ale asi bude kym spotrebujem ten svoj... Teraz beriem Lipo-6 pozeral som si tie neuveritelne obrazky na internete, ale nemyslim si, ze to urobi az taky extrem
|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Khajo napsal: | Ale zatial mam tu WPC 80 coko a ako vravim uz sa mi to omrzelo. Taky Mega Mass to je ako zmrzlina Neviem ci podobne nechutia aj tie ich proteiny od weidera, lenze tu s nimi asi vela ludi nema skusenosti. Vidim ten Matrix asi ako najschodnejsiu cestu. Akurat ze teraz je vypredany Ale asi bude kym spotrebujem ten svoj... Teraz beriem Lipo-6 pozeral som si tie neuveritelne obrazky na internete, ale nemyslim si, ze to urobi az taky extrem
|
krom jednoho chlapa, je u zbytku těch mužskejch vidět, že cvičili už předtím, takže to tam funguje jako všude jinde, kvalitní dietní jídelníček, fitko + nějaký kardio.. a LIPO je jen taková ta doprcávka co ti rádoby pomůže, když budeš mít zmáknutý na 99% všechny ty věci předtím ;)
ps: kdyžtak tyhle věci do jinýho tématu, nebo dostanem přes bubáka že to tu plníme srancema ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|