|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 5:51 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | umělé sladidlo je hnus... nejlepší je ho dát do šejkru, vodu a ušejkovat... pak za 10 sex vypít... je to skoro jako podmáslí :) |
Já ho dám do tí nádobky od šejkru a rozmixuju ručním mixerem.. je to krasne bez hrudek proste nadhera
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | No_pain napsal: | | umělé sladidlo je hnus... nejlepší je ho dát do šejkru, vodu a ušejkovat... pak za 10 sex vypít... je to skoro jako podmáslí :) |
Já ho dám do tí nádobky od šejkru a rozmixuju ručním mixerem.. je to krasne bez hrudek proste nadhera |
i šejkr to udělá bez hrudek ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 8:43 pm Předmět: Re: g |
|
|
| Culda13 napsal: | zrovna si dávám polotučný , cukr ,piškoty a banám |
sakra, to seš ještě větší prase jak já
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
pak budete kuci tlustí jak já... :D taky mám rád piškoty
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 11:18 pm Předmět: |
|
|
když tvaroh tak normál s vodou a hotovo _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 9:34 pm Předmět: |
|
|
tak, predvcerom som si precital asi prvych 10 stran vasich receptov na tvaroh a vyskusal som, ako niekto pisal, ze tvaroh rozmixovat s mliekom (dal som si len polovicu tej vanicky, ci ako to volate, cize 125g tvarohu + asi 2dcl mlieka) a do toho este granko :) som zvedavy, ake to bude chutovo a aj celkovo... Ak sa rano nezobudim so stehniskami ako Tom Platz, nezelajte si ma :)))))
takze toto by hadam bolo dobre davat pred spanim, hej? ak som spravne pochopil... podla mojich vypoctov by to malo mat asi 30-35g bielkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
| metlak napsal: | tak, predvcerom som si precital asi prvych 10 stran vasich receptov na tvaroh a vyskusal som, ako niekto pisal, ze tvaroh rozmixovat s mliekom (dal som si len polovicu tej vanicky, ci ako to volate, cize 125g tvarohu + asi 2dcl mlieka) a do toho este granko :) som zvedavy, ake to bude chutovo a aj celkovo... Ak sa rano nezobudim so stehniskami ako Tom Platz, nezelajte si ma :)))))
takze toto by hadam bolo dobre davat pred spanim, hej? ak som spravne pochopil... podla mojich vypoctov by to malo mat asi 30-35g bielkovin |
zkus si dat do granko primo do toho tvarohu, je to jako nejaky dobry termix
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | metlak napsal: | tak, predvcerom som si precital asi prvych 10 stran vasich receptov na tvaroh a vyskusal som, ako niekto pisal, ze tvaroh rozmixovat s mliekom (dal som si len polovicu tej vanicky, ci ako to volate, cize 125g tvarohu + asi 2dcl mlieka) a do toho este granko :) som zvedavy, ake to bude chutovo a aj celkovo... Ak sa rano nezobudim so stehniskami ako Tom Platz, nezelajte si ma :)))))
takze toto by hadam bolo dobre davat pred spanim, hej? ak som spravne pochopil... podla mojich vypoctov by to malo mat asi 30-35g bielkovin |
zkus si dat do granko primo do toho tvarohu, je to jako nejaky dobry termix |
a iba ako rozmixovat tvaroh s grankom? bo ja moc nechapem, vzdy tu iba vypisete ingrediencie, ale uz samotny postup, ci to mixujete, alebo co a ako, to uz nist O:-) ospravedlnujem sa za svoju nechapavost :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
ja ted jim tvaroh s boruvkama a cukrem, postup pro metlaka: do misky dam tvaroh, 4 lzice cukru, hrst boruvek a zamicham lzici _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
Dej si to misky tvaroh, celkem dost granka a nalij pomerne malo mlika, chce to zkouset, ale lepsi nalit min a potom dolit. Vezmi lzicku a michej, dokud to nebude dokonale primochany a granko rozpusteny. Je to naprosto vynikajici.
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
diky moc za postupy, obom :) a dik, ze ste ma nezozrali za moju nechapavost O:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|