PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen k tem chutim proteinu....ono strasne zalezi na tom, jak si ho udelate. Jestli jen rozmichate lzickou, nebo v sejkru, nebo v mixeru....a stejne tak s cim, je rozdil jestli s vodou nebo s mlekem, nebo treba s kefirem, jestli je ta voda nebo mleko studene, ledove, ma pokojjovou teplotu nebo je vlazne a dalsi vec jsou prisady, ktere lez pouzit, aby mel protein chut. Ja se v tomto celkem vyzivam a zkousel jsem vsechny mozne zpusoby a troufam si rict, ze jsem schopnej udelat z proteinu, ktery mne bezne s vodou nijak neoslovi nebo mne dokonce nechutna, naprostou delikatesu. Samozrejme toto nebudu resit po treninku, tam mne o chut nejde, ale jelikoz protein po treninku neberu, ale piju ho nekolikrat denne vylozene proto, ze mne chutna (po patricnych upravach) a jako nahradu sladkeho, tak si dam zalezet na tom, abych si maximalne pochutnal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OndraR

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
[quote="Khajo"]Ale zatial mam tu WPC 80 coko a ako vravim uz sa mi to omrzelo. Taky Mega Mass to je ako zmrzlina Neviem ci podobne nechutia aj tie ich proteiny od weidera, lenze tu s nimi asi vela ludi nema skusenosti. Vidim ten Matrix asi ako najschodnejsiu cestu. Akurat ze teraz je vypredany Ale asi bude kym spotrebujem ten svoj... Teraz beriem Lipo-6 pozeral som si tie neuveritelne obrazky na internete, ale nemyslim si, ze to urobi az taky extrem

Nechci tě odrazovat ale já měl Matrix Cookies&Cream a ten mě vubec nechutnal a ještě mě pěkně proháněl

Jinak vinikájící je podle mého jazyka Weider Premium Whey Banánovej
Khajo

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jen k tem chutim proteinu....ono strasne zalezi na tom, jak si ho udelate. Jestli jen rozmichate lzickou, nebo v sejkru, nebo v mixeru....a stejne tak s cim, je rozdil jestli s vodou nebo s mlekem, nebo treba s kefirem, jestli je ta voda nebo mleko studene, ledove, ma pokojjovou teplotu nebo je vlazne a dalsi vec jsou prisady, ktere lez pouzit, aby mel protein chut. Ja se v tomto celkem vyzivam a zkousel jsem vsechny mozne zpusoby a troufam si rict, ze jsem schopnej udelat z proteinu, ktery mne bezne s vodou nijak neoslovi nebo mne dokonce nechutna, naprostou delikatesu. Samozrejme toto nebudu resit po treninku, tam mne o chut nejde, ale jelikoz protein po treninku neberu, ale piju ho nekolikrat denne vylozene proto, ze mne chutna (po patricnych upravach) a jako nahradu sladkeho, tak si dam zalezet na tom, abych si maximalne pochutnal.

pribliz nam smrtelnikom tie patricne upravy resp. ako by som mohol vylepsit ten protein co mam, ale tak aby bol este vhodny do diety

ondra aj tak som bol uz rozhodnuty pre vanilku, je to mensi risk
OndraR

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tak Vanilka je univerzální na ní se dá jen málo skazit
Výjmkou byl ATP (mozna to byl banan ale to je jedno) proste za dobu nez sem docvicil a dosel do satny se promenil v hustou kaši
tomkycz

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no já měl matrix vanilku i cookies a z počátku mi jela jen vanilka, cookies mi moc nejel. Po nějaké době, co jsem si dělal hlavně vanilku, se mi ta chuť přepila a tak jsem jel cookies, až mi zachutnal a na nějakou dobu, než jsem přešel na jinou značku, byl u mě cookies favorit. Takže si chce možná na tu chuť jenom zvyknout. Přeci jen pít protejn ve kterým plavou kousky sušenek je nezvyk. To samé pharma blend 6hr vanilka, v tom plavaly snad kousky buráků nebo co to bylo a taky mi chvíli trvalo než jsem tomu přišel na chuť...
Khajo

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomky - co je u teba teraz favorit?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OndraR napsal:
citace:
Tak Vanilka je univerzální na ní se dá jen málo skazit
Výjmkou byl ATP (mozna to byl banan ale to je jedno) proste za dobu nez sem docvicil a dosel do satny se promenil v hustou kaši

Jde vidět, že jsi asi moc vanilek ještě neochutnal Na vanilce se dá hodně zkazit. Někde chutná jak uměla hmota, někde je nevyrázná, málo kdy je to ta dokonalá zmrzlinová vanilka.

Co se týče osobních zkušeností s Matrixem. Měl jsem čokoládu, vanilku a c&c. Všechny tři si už nikdy nekoupím, ale pokud bych měl volit mezi nimi, tak bych šel do vanilky.
badevil

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mel matrix jahodu a je dobra, v diete sem spis ocenil ze je sladka docela dost. Urcite myslim ze nikomu ta chut nemuzu prijit spatna.

Naopak jak pise esko, vanilek sem zazil strasne moc spatnych, nejmin se i diky vyrobnimu postupu da zkazit na cokoladove prichuti.
OndraR

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ale tak ikdyž je ta vanilka hnusna tak ja sem to treba maskoval kakaem proste je takova universalni
tomkycz

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Khajo napsal:
tomky - co je u teba teraz favorit?

teraz vede pečený bůček, jedu CKD a tam na protejn není místo... jinak jsem zásoben hydrem od extrifitu a tou jejich 80%, ale jen proto že to bylo ve výhodné akci. Ale jsem s těmi protejny spokojen, takže u nich asi nějakou dobu zůstanu. Pak si možná ještě koupím tu pharmu blend hr na noc...
Gohan

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechysta sen ejaka akce na proteiny?
zENTYE

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 3:29 pm    Předmět: noční protein Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat jaký protein na noc byste mi doporučili, protože se mi zdá, že cena nočních proteinů je přemrštěná, tak bych od vás chtěl poradit jaký protein by mi mohl dobře posloužit přes noc přesně tak jako k tomuto účelu vyráběný noční protein. Předem díky za odpověď
JOga

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neochucený 80 protein od 4fitness (fakt za hubičku a kvalita je taky gut) + domácí ledový kafe
petr616

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 4:53 pm    Předmět: Re: noční protein Odpovědět s citátem

zENTYE napsal:
Chtěl bych se zeptat jaký protein na noc byste mi doporučili, protože se mi zdá, že cena nočních proteinů je přemrštěná, tak bych od vás chtěl poradit jaký protein by mi mohl dobře posloužit přes noc přesně tak jako k tomuto účelu vyráběný noční protein. Předem díky za odpověď

Co Promil, myslim ze cena/kvalita good.
arachnoo

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 7:01 pm    Předmět: Re: noční protein Odpovědět s citátem

zENTYE napsal:

= tvaroh (+mlíko)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: