|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
metlak

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 10:10 pm Předmět: |
|
|
no prave som ochutnal ten svoj koktejl a je to fakt bozske, uuuuplne! fakt ako taky tekuty pribinacik cokoladovy... alebo cosik take...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 10:31 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Dej si to misky tvaroh, celkem dost granka a nalij pomerne malo mlika, chce to zkouset, ale lepsi nalit min a potom dolit. Vezmi lzicku a michej, dokud to nebude dokonale primochany a granko rozpusteny. Je to naprosto vynikajici. |
jojo přesne tak to taky dělám.. na noc bohužel ne, ale přes den když mám chut ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 10:38 pm Předmět: |
|
|
S proteinem by se to sneslo na noc i v diete, toho mlika je tam malinko. Jen nevim jestli protein by se tak rozpustil jak to granko..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | S proteinem by se to sneslo na noc i v diete, toho mlika je tam malinko. Jen nevim jestli protein by se tak rozpustil jak to granko.. |
Zkoušel jsem taky.. moc mi to nejelo. Navíc do toho tvarohu ktery ma uz sam o sobe 30g bilkovin davat protein. A ten protein se moc nerozpusti no. dam si vodu, rozmixuju, vypiju.
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 12:31 am Předmět: |
|
|
Nejaky sirup bez cukru do toho - chuti to podobne ako tie ovocne acidka, ak to tu uz bolo pardon.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 5:56 am Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | s lyzickou |
| Draper napsal: |
dobry, ale uz to tu parkrat bylo a opakovany vtip prestava byt vtipem |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
bounter
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 7:23 am Předmět: |
|
|
Já si hodím vaničku (250g) tvarohu do mixéru , k tomu vanilkovej cukr , mléko a odměrku proteinu a pak rozmixuju , jíst se to dá a bílkovin nemálo:)) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem objevil supr jídlo, o který se musím podělit, i když to asi tak převratný není :)
Kýbl tvarohu, dva pytle uvařený rejže, trocha mlíka, trocha cukru, pár lžiček nugety (u mě asi 5)... vychladit do lednice a máte tak skvělou svačinu, že se celý kilo mléčný rejže může jít zahrabat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 1:15 pm Předmět: |
|
|
však jsme tu samí velcí klucí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: |
SimsonCZ: Zní to dobře, akorát není tam zbytečný ten cukr, když to vylepšuješ nugetou? |
Asi je, ale třeba takovej Drejpr ti řekne, že je ho tam třeba tak 10 deka... :)) Je to sladký fakt lepší, aspoň mě to tak chutná...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|