smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tomkins napsal:

Já si myslím, že kdo není profesionální lifter, nemůže se domnívat, že něčeho dosáhl. Když mluvím, měli být všichni ostatní zticha, protože moje pravda je jediná správná. Argument mám jenom jeden: Já jsem lifter a všichni ostatní jsou pouzí začátečníci, kteří by měli mlčet a bez námitek poslouchat, co já říkám.

Jses vedle. To co jsem psal bylo v souvislosti s tvym urazenim a v souvislosti s tim co je a co neni sportovni uspech. Sportovni uspech je u mne uspech v nejake sportovni soutezi. To ze nekdo hodne zhubne, pripadne z gruntu pretransformuje svoji postavu obdivuju, ale neni to pro mne sportovni uspech. Rozhodne si o techto lidech nemyslim, ze jsou neuspesni....

No vidíš, a když připustíš možnost, že se najde NĚKDO (začátečník, blbec, který si neuvědomuje rozdíl) a napíše o tý druhý skupině, že "dosáhla úspěchu", seš schopnej to akceptovat?

drlift_ napsal:
Tomkins napsal:
Když mluvím, měli být všichni ostatní zticha, protože moje pravda je jediná správná.

Vidis, na mne tvoje argumenty pusobily naprosto stejne.

Já se jen snažil tvoje argumenty vyvracet - to je základ diskuze. Ale ty namísto, abys mi odpověděl, jsi vždy uhnul někam jinam a ta diskuze se potom začala stáčet úplně jiným směrem.

drlift_ napsal:
Tomkins napsal:
Argument mám jenom jeden: Já jsem lifter a všichni ostatní jsou pouzí začátečníci, kteří by měli mlčet a bez námitek poslouchat, co já říkám.

Ani tohle si nemyslim. To jestli jsem lifter nebo ne v tom nehraje roli. Co hraje roli je to, ze mam odcviceno cca 25 let v posilovne, takze jsem si prosel ruznymi fazemi.

Někdo cvičí doma, protože nemá čas chodit do posilovny, někdo vůbec posilovnu poblíž nemá, a někomu jde holt jen o to, že má na cvičení větší klid, protože by se sparingem celej trénink jen prokecal. A ty je hned považuješ za nemocný asociály. Lidem do hlavy nevidíš a vidět nebudeš, i kdybys měl odcvičeno let 50.

drlift_ napsal:
To ze by vsichni museli bez namitek poslouchat je samozrejme taky nesmysl, ale argumenty, ze stryc ma velkou ruku mi u sporu ohledne sportovnich uspechu prijdou dost mimo.

Ach jo... Nikde do tý doby nepadl obrat "sportovní úspěch", to zaprvé. A zadruhé jsem tím chtěl jen naznačit, že není zapotřebí drahého vybavení k tomu, aby měl člověk svaly. A ty namísto toho, abyses nad tím zkusil zamyslet, mi začneš říkat, jak je to celý mimo a jak jsem úplně vedle. Však si to zkus přečíst ještě jednou a nepřekrucuj to tak, že ty se bavíš o lifterech a já do toho pletu jednoho konkrétního člověka - jen jsem uvedl příklad.

citace:
Vždyť je to absurdní - ani většina posiloven nemá takový vybavení, jaký bývá v některých oddílech. A přesto jsou to fitka kvalitní. Prostě tohle je argument jak noha, že bez vybavení to nepůjde. Půjde. Strýc je kovář. O 50 kilo těžší než já, ruku jak já stehno. Necvičí, jen prostě dře v práci a má dobrou genetiku. Je blbost si myslet, že ke svalům je nutně zapotřebí drahé vybavení.

To spíš ty mi přijdeš mimo, když se mě po tomhle zeptáš, jestli si myslím, že by se mohl srovnávat s nějakým TOP lifterem. Nemohl, ale o to tu nešlo - mluvil jsem o nárustu svalů bez vybavení.

Naposledy upravil Tomkins dne čt červen 17, 2010 8:34 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

strašná spousta zbytečně napsaných písmen, sejděte se , třeba zatrenujte a popovídejte si to osobně, všechno bude najednou vypadat uplně jinak.
Zatím se mi to osvědčilo ve 100% případů
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Tomkins:

Zacinas byt zbytecne hysterickej. Diskuse predevsim vznikla ve chvili, kdy se resilo, jestli ma ve stojanu prednost ten, co zveda vic a je na vyssi urovni. Ty jsi napsal ze jsi vysmatej, ze cvicis doma a to jsme ja, lift a ygg argumentovali, ze doma se sice trenovat da, ale jen do urcite urovne a pak uz zacnes byt limitovany vybavenim, pripadne potrebou asistence sparinga (ne vzdy a nezbytne samozrejme). Pak jsi z neznameho duvodu predhodil strejdu kovare a nakonec zacnes nadavat liftovi. Mej k nemu trosku respekt a odpust si ty invektivy vuci nemu. On uz nejspis zvedal cinky kdyz ty jsi jeste maval v kocarku chrastitkem.

Přesně tak..začalo to tím, že já jsem napsala, že mě chlapi vyrazili z fitka zřejmě, že jim zabírám místo u klece ale kýho výra, třeba se jim jenom nelíbila moje tlustá prdel , psala jsem to jako já, ehm...tak řekněme..že lifterka a debatili jsme o tom s ostatními liftery..prostě lifteři sparinga a vybavení potřebují, nejsou o nic horší nebo lepší než NElifteři a nikdo to tady ani nepsal. Pokud bych chtěla cvičit jenom na pohodu a vzhled, tak jsem taky zastánce vlastních vah a milovnice coru, ale to je, jak už to tady, kdosi psal, quotovat jsem líná, věc cílů.

howg.

to máš jedno lifterka nebo jen ženská se svalama nedejbože seklýma, jsou věci které prostě nejsou běžné a krásná česká vlastnost je odsoudit či pomluvit nebo znemožnit všechno takové
drlift_

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden o koze druhy o voze. Tahle diskuze nema cenu. Odpovidal bych na ptakoviny (z meho pohledu), ktere pises a ty zase na ty me a to by slo stale dokola. Myslim, ze bude lepsi to ukoncit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xCROWx

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
70mMyW!53 napsal:

A kdyz mam obdobne vybaveni ale cvicim sam? Obcas vezmu kamose, ale to jsou jen vyjimky. Navic jak sjem uz zminoval, mou prioritou nejsou co nejvetsi vahy, ale objem svalu, vahy mam az na druhem miste.

Uz to tu bylo receno. Pokud nemas nejake vysoke sportovni cile muze ti to nejaky cas vyhovovat.

Podle mne ale cvicit treba 20 let samotnemu doma, muze vyhovovat tak akorat nejakemu asocialnimu podivinovi. Casem se ti treba nebude nekdy chtit, kdyz budes mit s kym cvicit, pujdes tam uz jen kvuli tomu, abys nenechal partaka ve stychu. Dalsi pozitivum je, ze si muzete korigovat techniku. Vlivem ruznych bolistek se totiz stava, ze si clovek ulevuje tim, ze si krive leha na lavicku atd. a tohle si sam nejses schopnej ohlidat. Spatnych navyku techniky, ktere mas zazite X let, se zbavuje dost tezko.

Jo, já jsem zrovna asociální podivín Ale s tou technikou je to svatá pravda, sparring mi dezertoval před pár měsíci a už to na technice vidím.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
drlift_ napsal:
70mMyW!53 napsal:

A kdyz mam obdobne vybaveni ale cvicim sam? Obcas vezmu kamose, ale to jsou jen vyjimky. Navic jak sjem uz zminoval, mou prioritou nejsou co nejvetsi vahy, ale objem svalu, vahy mam az na druhem miste.

Uz to tu bylo receno. Pokud nemas nejake vysoke sportovni cile muze ti to nejaky cas vyhovovat.

Podle mne ale cvicit treba 20 let samotnemu doma, muze vyhovovat tak akorat nejakemu asocialnimu podivinovi. Casem se ti treba nebude nekdy chtit, kdyz budes mit s kym cvicit, pujdes tam uz jen kvuli tomu, abys nenechal partaka ve stychu. Dalsi pozitivum je, ze si muzete korigovat techniku. Vlivem ruznych bolistek se totiz stava, ze si clovek ulevuje tim, ze si krive leha na lavicku atd. a tohle si sam nejses schopnej ohlidat. Spatnych navyku techniky, ktere mas zazite X let, se zbavuje dost tezko.

Jo, já jsem zrovna asociální podivín Ale s tou technikou je to svatá pravda, sparring mi dezertoval před pár měsíci a už to na technice vidím.

No ja jeste ne, doma cvicim 2 roky. Ale nemyslim si ze je tato diskuze zbytecna, naopak si udelam obrazek a treba za par let toto rozhodne a zacnu chodit do posilovny. Ale zatim jsem spokojeny a pozitiva treninku doma vyrazne prevysuji negativa, akorat je fakt ze kdyz cvicim sam tak se po case dostavi stereotyp a stim souvisejici ztrata motivace, hlavne kdyz jedu 3+1, to chodim cvicit z donuceni. Kdyz nekdy dojde kamos, tak cvicim proste tvrdej a aji vic zvednu a dje to prakticky samo, ajko bych si dal nejaky silny naopavac.

Naposledy upravil 70mMyW!53 dne čt červen 17, 2010 10:28 am, celkově upraveno 1 krát
kid

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako hlavní úskalí cvičení doma považuji v první řadě bezpečnost a v řadě druhé opravdu problémy s kontrolou techniky.

Teď momentálně třeba mi nechodí cvičit v tu dobu, kdy cvičím já kluci, na které jsem zvyklý a zrovna mám nějaký problém s levým ramenem (nebolí), kdy mám pocit, že to jezdím levou rukou u benče nějak divně - potřeboval bych to skouknout. A to už cvičím kurva dlouho.

No a bezpečnost - jako tragický příklad může sloužit asi tak deset let starý případ ze Sokolova, který proběhl i tiskem. Máma našla syna u něj doma mrtvého pod benčem až po několika dnech. K tomu snad není ani co dodat.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to o držku s tou bezpečností no, ale když je člověk na vesnici nejbližší posilovna je sakra daleko a ve vzdálenosti 10km neznám nikoho kdo cvičí tak tj těžký sehnat si paťáka
Markisha

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Je to o držku s tou bezpečností no, ale když je člověk na vesnici nejbližší posilovna je sakra daleko a ve vzdálenosti 10km neznám nikoho kdo cvičí tak tj těžký sehnat si paťáka

Tak to tě lituju, to musí být opruz.
ygg

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Jeden o koze druhy o voze. Tahle diskuze nema cenu. Odpovidal bych na ptakoviny (z meho pohledu), ktere pises a ty zase na ty me a to by slo stale dokola. Myslim, ze bude lepsi to ukoncit.

Asi tak ...
Tojotomi

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Limonádový Joe aneb smrtící hlášky na fóru.
courtak

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

img594.imageshack.us/i/rofll.png/ ten komentar
Key_Ch

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já sem hodím jednu skvělou hlášku, kterou jsme slyšeli z kamarádem, škoda, že napsaná nevyzní tak, jak má.

S kamarádem se akorát rozcvičujeme a přijde chlap ukazující někam pryč se slovy "támhle něco dělaj áha.... To je zrdcadlo, áha!"

Ale řekl to takovým tónem, že jsme se málem poprskali :-D
Raul

PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2010 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jednou takhle do fitka přišli dvě stydlivý tak 16 letý holky, měli okolo 90 kilo..pár kroků za nima majitel posilky, rozhlíd se a šel za borcema který byli vedle mě..
majitel: kluci, vy vypadáte rozumně, co by ste tady holkám poradili?
borec: nežrat
JOga

PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2010 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raul napsal:
jednou takhle do fitka přišli dvě stydlivý tak 16 letý holky, měli okolo 90 kilo..pár kroků za nima majitel posilky, rozhlíd se a šel za borcema který byli vedle mě..
majitel: kluci, vy vypadáte rozumně, co by ste tady holkám poradili?
borec: nežrat

dobrej joke

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: