|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Nordir
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 9:53 am Předmět: |
|
|
Tak vyhodil mu to prekladac seznamu tak to tak musi byt
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 9:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 9:57 am Předmět: |
|
|
S angličtinou si uz nejakej ten patek tykam a hadam, ze ani tobe neni cizi pojem prenesenej vyznam...
btw preklad vnuknuti v zadnym pripade nekoliduje s definici na OD _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
film jsem ještě neviděl (chystám se na něj v následujících dnech), takže přenesený význam můžu zatím jen hádat.
tak jako tak mi počátek nepřijde jako nějaká perla, jedna z věcného významu, jednak z marketingového.
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 10:22 am Předmět: |
|
|
na iception už se těšim hrozně moc měsíců, protože ta kombinace herců je tam super... po zhlédnutí Shutter Island jsem si hodně oblíbil DiCapria, Michaela Caina snad nikdo nemůže nemilovat a po Juno jsem se zamiloval i do Ellen Page . Rozhodně se na Inception chystam do kina a už se na to moc těšim .) Jinak tučně jsem vyznačil filmy, který je rozhodně třeba vidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 10:24 am Předmět: |
|
|
"Perla" je samozrejme mysleno ironicky, prelozit "inception" jako "pocatek" v kontextu filmu je fakt otres...
Ale to uvidis sam:) Preju hezky filmovy zazitek. _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Bernhard napsal: | | Počátek (Inception/Vnuknutí) - sny ve snech - dobře udělané -Litoval jsem,že to po 2,5 hodinách skončilo |
chystám se na to!
Vánoční koleda
Nevim co mě to napadlo, pustit si v létě Vánoční koledu. Nicméně vynikající animák, teď lituju, že jsem na to nešel v zimě do 3D, musí to být zážitek. A tady rozohdně stojí za to poslechnout si to v originálním dabingu.
9/10. |
Hodne dobry, neco me to dalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
Pociatok : Chis Nolan je pan reziser, vymyslel nieco co vas pocas celeho filmu nuti premyslat, mozno to chcelo trosku viac emocii inak to bolo originalne a dejovo fakt premakane, odporucam! 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 5:50 am Předmět: |
|
|
Brooklyn's finest - nová detektivka, no spíš kriminálka, detektivů tam moc nebylo. Stárnoucí Eddie už chce dožít poslední týden v policejní službě, Sale chce zoufale získat peníze pro svou rodinu, v utajení pracující Tango už chce zkoncovat s dvojím životem a právě z vězení propuštěný Caz se chce vrátit na výsluní gangu, kterému se těšil před lety.
Co se stane, když se jejich cesty protnou?
Dost pěkně udělaný film, bavil jsem se, mělo to hlavu a patu.
imdb 7,0/10 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 5:58 am Předmět: |
|
|
Inception: Četl jsem recenzi na tenhle film a tam bylo, že český distributor vymyslel nesmyslný název Počátek ještě předtím, než film viděl. I v té recenzi bylo, že správný překlad by v tomhle případě měl být Vnuknutí. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 1:15 pm Předmět: |
|
|
Mate nekdo na Inception ceske titulky?Dekuji _________________ Ovšem nejlepší je, když to tak přeženete a ještě zvracíte kamoš mě ve středu píše, že je rád, že už má 71 kg- uprostřed dne, jenomže se v pátek opil a mockrát vyzvracel a pak měl 66 kg tot příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 2:22 pm Předmět: |
|
|
a co takhle to "uzavření pojištění"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Inception: Četl jsem recenzi na tenhle film a tam bylo, že český distributor vymyslel nesmyslný název Počátek ještě předtím, než film viděl. I v té recenzi bylo, že správný překlad by v tomhle případě měl být Vnuknutí. |
Zial, distributor mal pred uvedenim filmu fo kin malo informacii na to aby mohol prelozit nazov spravne. Tak to vyslo, Nolan robil okolo filmu velke tajnosti, az take, ze distributor to prelozil tak ako to prelozil. Je to ospravedlnitelnejsie ako ine preklady. Napriklad moj oblubeny Full Metal jacket - Olovena vesta. _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|