|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
Trénink
5 shybů
10x15x40kg bench
5x10 tric. lano
Sauna
4 kolečka
plavání si
V tomhle vedru na to seru, chodíme tancovat a v 1 ráno si pravidelně objednávám biftek z Roma Uno, protože mají nonstop rozvoz masa, sny o kariéře profesionálního kulturisty letos opět nenaplním  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
Středa
90 minut salsa
Neděle
Plavání - 1250m za 60 minut
Ve středu sem si trsl a dneska prozměnu zaplaval. Zajímavostí tohodle víkendu je, že od pátku jsem měl doteď 8x různý varianty hovězího, roštěnou, metály nebo bifťoura. Je stoprocentně pravda, že narozdíl od kuřecícho se hovězího člověk tak lehce nepřejí  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
Plavání
1000m, 42 minut
Dneska opět bazén, vzal sem si Speedo brejle a po doplavání sem měl oči jako by mi někdo vybombil, krásný podlitiny  . Jinak pohodička, plavu tak nějak 200m prsa 50m kraul pořád dokola, až to začne být nuda, půjdu spíš do intervalovejch sprintů.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
Plavání
1000m asi 40 minut
Pokračuju v tréninku a je to milý. Včera pauza, protože sem se potřeboval vyspat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m kraul
Dneska změna, abych to měl různorodý  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so červenec 31, 2010 1:39 pm Předmět: |
|
|
Moderní trojboj
motokáry 10 minut
bowling 60 minut
tanečky 120 minut
Včera jsem absolvoval náročnej moderní trojboj. Zajímavý je, že z motokár sem vždycky vyklepanej ještě hodinu potom, jak to držím křečovitě a vyplaví se mi adrenalin  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so červenec 31, 2010 4:26 pm Předmět: |
|
|
Plavání
1000m prsa v kuse, 43 minut
Opět návrat do fialkových nadčasových vodních spodniček. Strava zatím běžná, ale objednám si na začátek týdne balení sportovních pomůcek, které mi zaručeně změní život - klasické kombo amina, proteinový tyčinky, protein doma ještě mám. A chtělo by to nějaký voděodolný sluchátka  .
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Plavání
1000m prsa v kuse, 43 minut
Opět návrat do fialkových nadčasových vodních spodniček. Strava zatím běžná, ale objednám si na začátek týdne balení sportovních pomůcek, které mi zaručeně změní život - klasické kombo amina, proteinový tyčinky, protein doma ještě mám. A chtělo by to nějaký voděodolný sluchátka . |
CHces? Mam na prodej
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 4:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so červenec 31, 2010 4:39 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | http://www.soeasy.cz/produkt/finis-swimp3-mp3-prehravac-pro-plavce-AZ00358.html fungujou bezvadne | jako ironicky? nijak? koukám že nový speeda stojí 1700
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 01, 2010 3:32 pm Předmět: |
|
|
Plavání
1000m, 43 minut
Dneska klasika, 200m prsa 50m kraul na střídačku, pohodička. Progress v podstatě necítím žádnej, holt to není jak ve fitku  .
Abych nezapomněl, tohle sou jedny z mých fialkových legendárních plavek
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
Plavání
1000m, 45 minut
Moc nespím a sem utahanej, tohle počasí není příjemný. Dneska ale nešlo vynechat, protože mi k obědu podstrčili sádlo a nevím o moc nedietnějších jídlech  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
Plavání
750m kraul, 38 minut
Dneska prozměnu jenom kraulem, pohodový tempo. Dorazily mi hydro amina a proteinový tyčinky, takže zkvalitním stravu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|