Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 286, 287, 288 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hot tub time machine - taková ulítlá komedie o cestování časem. Nebyl to zlý, místo trochu přisprostlý. Hrál tam i Chevy Chase :-) Celkem zajímavý a místy vtipný situace, cestování časem je moje oblíbené téma.
imdb 6.8/10

Imaginarium doktora Parnasse - mám rád nebo měl jsem rád Heatha Ledgera a byl jsem zvědavý na tento jeho poslední film. Nebyl to moc šálek mého čase, ale dokoukal jsem to. I když jsem byl rád, že už je to za mnou. Obecně moc nemusím Monty Pythony, i když tohle je samozřejmě něco jiné.
imdb 7.2/10

Solomon Kane - středověká dobrodružná fantasy. Bláto, déšť, oheň, koně, křik, meče. Všechno tam bylo. Pobavil jsem se a dobro zvítězilo, tak to má bejt :-)
imdb 6.3/10 - ačkoli nejmenší hodnocení na imdb, mě se to z těchto tří líbilo nejvíc

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/251329-cocaine-cowboys-ii-hustlin-with-the-godmother/

Pokracovani hodne povedenyho dokumentu, mapujici obdobi nejvetsiho kokain-boomu v usa, v druhym dile se dej toci predevsim kolem Griseldy Blanco a rostouci kariery jejiho cernyho milence a spolupracovnika Charlese Cosbyho.

Cekal sem dlouho na titulky, protoze sem chtel vsemu dobre rozumet, takze konecne sem videl a sem hodne spokojenej, 9/10
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
http://www.csfd.cz/film/251329-cocaine-cowboys-ii-hustlin-with-the-godmother/

Pokracovani hodne povedenyho dokumentu, mapujici obdobi nejvetsiho kokain-boomu v usa, v druhym dile se dej toci predevsim kolem Griseldy Blanco a rostouci kariery jejiho cernyho milence a spolupracovnika Charlese Cosbyho.

Cekal sem dlouho na titulky, protoze sem chtel vsemu dobre rozumet, takze konecne sem videl a sem hodne spokojenej, 9/10
Jednička byla super, dvojka je prý slabší. Ale když píšeš, že je to taky ok, tak se kouknu.
m4l

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem byl na filmu POCATEK
http://www.csfd.cz/film/254156-pocatek/

film bych prirovnal k matrixu 1 i svou dokonalosti..... urcite se zaradil mezi me top filmy

DOPORUCUJU (nejlepsi film za posledni rok urcite...)
Jmartin

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 9:56 pm    Předmět: Králové ro(c)ku Odpovědět s citátem

pro milovníky tvrdé hudby tu je skvělá komedi Králové ro (c)ku...Ovšem doporučuji si to stáhnout raději s titulky, protže když stáhnete českou verzi, tak tam nejsou přeloženy texty písní, které jsou na filmu to nejlepší. A to může být pro neangličtináře docela problém... Ukázka :)

6:30 U PRVNÍHO VIDEA AŽ KONEC TOHO 2. SEM SE MALEM POCHCAL :D
Darion

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cece, ale Tenacious D jsou uz celkem stara pecka... ale kazdopadne je fakt, ze Black a Gass valej:)
Jmartin

PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2010 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darion napsal:
Cece, ale Tenacious D jsou uz celkem stara pecka... ale kazdopadne je fakt, ze Black a Gass valej:)

je to parádní film...nebo dobrej film jsou DIVOČÁCI
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Bourne trilogy - ačkoli je to od prvního dílu 8 let, viděl jsem ho až teď. Samozřejmě i další dva díly. Musím říct, že tak silnou trilogii jsem už dlouho neviděl. Nevím o moc filmech, které by si udrželi takovou úroveň od prvního do třetího dílu a ještě dokázali gradovat. Smekám před autorem předlohy, scénáristy i režisérem.
Co napsat? Matt Damon je třída. Vždycky jsem ho měl rád na plátně. Je to u mě zástupce moderního akčního hrdiny a dobrého herectví. A v některém z dřívějších filmů (tuším Good Will Hunting) ukázal, že i něco svalů na sobě má. Jednoduše trojice peckovních filmů.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Dzilek

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brothers / Bratři [2009]
Hodně slušnej filmek, super herecký výkony... Doporučuji zhlídnout .

8/10
kód:
http://www.csfd.cz/film/234507-bratri/
badevil

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoone podivej se na tohle http://www.csfd.cz/film/234976-zelena-zona/. Bourne to neni, ale v recenzich je to oznacovano jako neoficialni "ctvrty Bourne".
c87

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Daymoone podivej se na tohle http://www.csfd.cz/film/234976-zelena-zona/. Bourne to neni, ale v recenzich je to oznacovano jako neoficialni "ctvrty Bourne".

od ctvrteho Bourna to ma hodne daleko, koukat se na to da...
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
badevil napsal:

od ctvrteho Bourna to ma hodne daleko, koukat se na to da...

ted jsem to chtěl napsat..ale hooodně daleko...
badevil

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2010 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87: no jo, Bourne je genialni

http://www.csfd.cz/film/228322-zmatena-duse/
uplne z jinyho soudku, ale dobry film. takove odpocinkove a pritom i k zamysleni. chandler tam vtipny neni a za 2dny nebudete vedet o cem to vlastne bylo, ale 8/10 si to zaslouzi.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 12:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muž ve stínu

tak teď jsem dokoukal, na základě předchozích doporučení, Muže ve stínu a všem kladným recenzím dávám za pravdu. thriller roku mi čerstvě po shlédnutí nepřipadá jako něco přehnaného.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pimpy

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Počátek
Tak sem na něm byl konečně v kině. Ale že bych se z toho posadil na prdel, to ne. Film mě nijak neoslovil, bylo mi tak nák jedno co se ve filmu děje. Než jsem došel na pivko do hospůdky za roh, tak sem zapomněl, že sem v nákym kině byl.

Čas probuzení
De Niro hraje božsky. Požitek z filmu ještě umocňuje, že byl natočen podle skutečné události.

Pan Nikdo
Tak tohle mě dostalo. Fakt super. Akorát pár minut před koncem už sem se trochu ztrácel. Nedoporučuju si dojít ani na malou, tohle se prostě musí vidět v celku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 286, 287, 288 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: