HEAVY DUTY (H.I.T)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - HEAVY DUTY (H.I.T)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> HEAVY DUTY (H.I.T)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Herza: Protoze proti tobe narozdil od nekterych jinych nic nemam (mozna te tu ale vsichni milujou a ja se mylim, nevim ), jen mne tenhle dotaz prisel zvlastni. Staci jako odpoved nebo budes v tomto souveti hledat dalsi slova a fraze, kterych se chytis a bude z toho nekonecna diskuze o nicem?

No v pohodě, tak proti mně nic nemáš. Mně tu všichni milují, jsem o tom přesvědčený :-)

Mohu se teda zeptat? Co je na mém dotazu nepochopitelného? Já sem ještě jednou vložím citaci kidovo příspěvku a schválně pro vás ztučním klíčová slova, či v Tvém případě fráze

kid napsal:
Do tohodle tématu politiku netahej, komunistický manifest ještě žádnou soutěž nevyhrál. Ubezpečuji tě, že tímhle způsobem rusové při sportovním výzkumu nepracovali.
Problém je v tom, že se v problematice posilování zaměřuješ jen na velmi úzký směr a nemáš ani rámcový přehled o celkové problematice.

Nicméně, jak jsem tu už kdysi napsal, není jeden optimální způsob tréninku. Přípravu je potřeba nějakým způsobem cyklovat. Při jednom typu tréninku nikdy nedokážeš využít potenciál svého těla.

Nicméně je to tvůj boj.

Tohle evokovalo můj nevinný a naprosto slušně položený dotaz. Vidíš v tom ještě kudlu?
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herzo, diskuse ale nebyla o kulturistice, ale o treninkovych metodach pouzivanych a prozkoumanych v byvalem vychodnim bloku v silovych sportech (vzpirani a lift) :) takze me ta souvislost s tim, jestli kid snad zavodil v kulturistice taky trochu unika

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
herzo, diskuse ale nebyla o kulturistice, ale o treninkovych metodach pouzivanych a prozkoumanych v byvalem vychodnim bloku v silovych sportech (vzpirani a lift) :) takze me ta souvislost s tim, jestli kid snad zavodil v kulturistice taky trochu unika

Jasně, musím prolistovat trochu dozadu. V tom případě může Kid, představit své silové výkony ;)
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
mentzer's boy napsal:
....

Ma nekde i normalni videa kde doopravdy cvici? Tohle cos postoval vypada spis jak pozovani nejakyho samponka pro casopis Mens Health

Myslí si o tom co chceš,já Reinhardta žeru
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
CIZOPASNIK napsal:
mentzer's boy napsal:
....

Ma nekde i normalni videa kde doopravdy cvici? Tohle cos postoval vypada spis jak pozovani nejakyho samponka pro casopis Mens Health

ja ti to neberu, ale kdyz jsi o nem uz Xkrat psal tak jsem teda cekal nejakyho narvanyho borce... tohle me opravdu nepresvedcilo

Derek Poundstone
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si jeste jednou precetl tvuj dotaz, pro jistotu ho sem jeste quotnu a zvyraznim oranzovou barvou, at to tu mame pekne barevne a vesele
citace:
Kide? Podle příspěvků zde na fóru je vidět, že problematice rozumíš, nicméně mohu se Tě jen zeptat, kde závodíš? Případně, rád bych se podíval na soutěžní fotografie jako motivaci, děkuji.
a dobre, rekneme, ze te ciste ze zvedavosti zajima, jestli Kid zavodi a kde a neni v tom skryty zadny utok ci povysovani se, z cehoz jsem te prve narknul ( i kdyz stale dost dobre nechapu souvislost tveho dotazu s kidovym postem), ale co treba ta cast o fotce a motivaci, to mela byt jako najaka vtipna cast dotazu, nebo kdyby ti Kid rekl, ze soutezi a poslal ti sve fotky, tak by sis je opravdu vylepil doma v pokojicku na zed a kazdy den se na ne smutne dival a rikal si, co jen a delam spatne, ze nevypadam jako on ?

Ja fakt nevim, co po me jeste chces
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Markus Reinhardt,Mike Mentzer,Ray Mentzer

mentzers boy

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
mentzer's boy napsal:
CIZOPASNIK napsal:
mentzer's boy napsal:
....

ja ti to neberu, ale kdyz jsi o nem uz Xkrat psal tak jsem teda cekal nejakyho narvanyho borce... tohle me opravdu nepresvedcilo

Mě teda přesvědčil dost,ale 100 lidi,100názoru,o tom žádna.
kid

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Kide? Podle příspěvků zde na fóru je vidět, že problematice rozumíš, nicméně mohu se Tě jen zeptat, kde závodíš? Případně, rád bych se podíval na soutěžní fotografie jako motivaci, děkuji.

Milý herzo, nikdy jsem nesoutěžil ani v kulturistice ani v trojboji. Řídím se heslem, kdo neumí, ten učí a proto 20 let učím cvičit druhé.

Máš obavy, že jsem jen virtuální entita?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
herza napsal:

Milý herzo, nikdy jsem nesoutěžil ani v kulturistice ani v trojboji. Řídím se heslem, kdo neumí, ten učí a proto 20 let učím cvičit druhé.

Máš obavy, že jsem jen virtuální entita?

V pohodě, to jsem chtěl slyšet.

Jen tak mimochodem, se vším, co jsi napsal, já osobně souhlasím, nicméně tento trénink přesto dovedl jednoho z nejúspěšnějších kulturistů 70-80 let na profesionální špičku, který také učil druhé cvičit a tento trénink motivoval mnoho dalších kulturistů.
kid

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ho na jeho vrcholu i pamatuji ;-) a i nás inspiroval.

Má to pouze svá uskalí.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matt Bentley

Frozz.

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se zeptat co je to za treningovou metodu jezdit takhle pomalé opakování? K čemu je to dobré?
mentzers boy

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aptor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O super pomalých opakováních jsem čet, že kladně působí na hypertrofii svalu ale také na hyperplazii, což je namnožení svalových buněk a něco podobného dokáže snad jen růstový hormon. Sám jsem je minulý rok několikrát v týdnu dával. Je to hodně náročné a připadalo mi, že cítím každé svalové vlákno a že mi sval snad exploduje. Každopádně doporučuji jako pořádný šok pro svaly. Na podzim je určitě zase zařadím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - HEAVY DUTY (H.I.T) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: