Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marky V.

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
The Bourne trilogy - ačkoli je to od prvního dílu 8 let, viděl jsem ho až teď. Samozřejmě i další dva díly. Musím říct, že tak silnou trilogii jsem už dlouho neviděl. Nevím o moc filmech, které by si udrželi takovou úroveň od prvního do třetího dílu a ještě dokázali gradovat. Smekám před autorem předlohy, scénáristy i režisérem.
Co napsat? Matt Damon je třída. Vždycky jsem ho měl rád na plátně. Je to u mě zástupce moderního akčního hrdiny a dobrého herectví. A v některém z dřívějších filmů (tuším Good Will Hunting) ukázal, že i něco svalů na sobě má. Jednoduše trojice peckovních filmů.

Naprostý souhlas. Je to pecka. Trošku bych k tomu přirovnal ty dva poslední Bondy s Craigem.
Marky V.

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po řadě náročných filmů jako Vítězství ducha, Misie, Crash apod. jsem dal oddychovku:
http://www.csfd.cz/film/228763-pastyr/
A výsledkem je, že jsem se zapřisáh, že už se nikdy nebudu dívat na akční film s van Damme natočený v Bulharsku.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://trollface.co.cc/ PWD: Trolling
Enjoy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 3:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas pimpy
Počátek: Zklamání a to po obsahové i technické stránce. 40%
Čas Probuzení: Je už deset let v mém top10. 90%
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 2:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všichni jsou v pohodě

Zkouknul jsem to kvůli Robertovi De Nirovi /můj nejoblíbenější herec/, v upoutávce se píše o tom, že je to komedie. Já se zasmál jednou. Pokud někdo čeká komedii, asi bude zklamaný. Nicméně v tomhle nenápadném snímku se skrývá celkem působivé, byť sentimentální, drama o rodině, hodnotách vztahů mezi rodiči a dětmi. Na konci jsem byl na měkko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
švadla

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Všichni jsou v pohodě

Zkouknul jsem to kvůli Robertovi De Nirovi /můj nejoblíbenější herec/, v upoutávce se píše o tom, že je to komedie. Já se zasmál jednou. Pokud někdo čeká komedii, asi bude zklamaný. Nicméně v tomhle nenápadném snímku se skrývá celkem působivé, byť sentimentální, drama o rodině, hodnotách vztahů mezi rodiči a dětmi. Na konci jsem byl na měkko.

Viděl jsem to zrovna včera a souhlasím se vším.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
malex

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem za poslednich 14 dni shlednul nekolik filmu s podobnou tematikou, lec ruzne pojatou- Undisputed I.-III., IP Man I., II., Ong-bak I-III. a musim rict super vsechno. Nemate jeste nejaky tip na podobny zanr?
Jinak jsem se tu inspiroval a musim rict, ze Mr. Nobody--- ufff, slusne husty.
Urcite doporucuju- Donnie Darko, Butterfly effect (ale JEN "prvni" dil, dvojka je sragora), kupodivu se mi libil i Nezapomen na me. U Bratru jsem cekal trochu vic od obojiho, bud vic se venovat vztahu Jakea a nadherne Natalie (holka trochu vyrostla od Star Wars:) nebo traumatu z valky, takhle mi to prislo hrozne rychle ukoncene.
Ted me ceka Blind side, tak uvidime...pocasi je na to ideani:)
arachnoo

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Unthinkable: neuvěřitelnej film, kterej si drží velký tempo od začítku do strhujících posledních minut. Film o lidských hodnotách, terorismu, morálce a hlavně o tom kam až je člověk ochotnej zajít ve snaze o zabránění katastrofy. Má jeden život větší cenu než životy 1000 lidí ? Co vy byste udělali, abyste těch tisíc zachránili ? Jak daleko byste byli ochotný zajít při výslechu? Rozhodně to stojí za zhlédnutí, přinutilo mě to dost přemýšlet...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

arachnoo napsal:
Unthinkable: neuvěřitelnej film, kterej si drží velký tempo od začítku do strhujících posledních minut. Film o lidských hodnotách, terorismu, morálce a hlavně o tom kam až je člověk ochotnej zajít ve snaze o zabránění katastrofy. Má jeden život větší cenu než životy 1000 lidí ? Co vy byste udělali, abyste těch tisíc zachránili ? Jak daleko byste byli ochotný zajít při výslechu? Rozhodně to stojí za zhlédnutí, přinutilo mě to dost přemýšlet...

Díky za tip, koukal jsme na csfd a vypadá to doře.
badevil

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A moment to remember

http://www.csfd.cz/film/197196-nae-meori-sogui-jiugae/

11/10. Ani nevim co k tomu napsat, asi nejsem takovej cynik, jak jsem si myslel:). Ke konci me snad i neco spadlo do oka nebo co..

edit: zajimalo by me, jestli to nekdo z vas videl uz?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st srpen 11, 2010 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedenoduchy plan - Po dlouhe dobe konecne film, ktery me dostal. Vynikajici mrazivy krimi thriller, dost podobny filmu Fargo. Takove filmy mam nejradsi. Jen to je tada az moc velka pohadka, kdy mi prislo divne ze policajti nic neresili a treba vrazda, kde byl mrtvy udusen nebyla objasnena a nezjistili skutecnou pricinu smrti.
_Lundgren

PříspěvekZaslal: st srpen 11, 2010 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
A moment to remember

11/10. Ani nevim co k tomu napsat, asi nejsem takovej cynik, jak jsem si myslel:). Ke konci me snad i neco spadlo do oka nebo co..

Taky sem z toho byl docela na měkko :) Viděl jsi My sassy girl? http://www.csfd.cz/film/169677-yeopgijeogin-geunyeo/ To je k romanci trošku i komedie, ale taky mě to docela chytlo.
agnez

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zasel na Pocatek a slusne,akorat je to misty dost neprehledene jak se zacnou dit 3-4deje najednou atd.A ten konec sem nepochopil asi uplne
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil Black Dragon dne čt srpen 12, 2010 11:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
A moment to remember

tak jsem to také shlédl. Chtěl jsem k tomu něco napsat už včera, ale radši sem si to nechal víc uložet v hlavě. Takže můj názor na tenhle film - naprostá nedomyšlenost chování jednotlivých postav včetně nebo spíš zejméma hlavních postav, vše mi připadalo konstruované s cílem dosáhnout, co největší romantiky. Pokud ne, tak potěš prdel, jesltli se takhle chovaj lidi v Jižní Koreji. Vše to na mě působilo dojmem, že si tam pan režisér staví silnou emotivní půdu pro následující zápeltku (nechci spoilovat). Pokud jde o část filmu, kde se "ona zápletka" začne projevovat, tak ano, i mě to vzalo, silné téma, emotivní ždímání až do konce, takže se tolik nedivím vysokému hodnocení, ale pokud bych měl hodnotit film jako celek, tak dávám 6/10 maximálně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 287, 288, 289 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: