|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jakou rýži preferujete? |
| bílou loupanou |
|
76% |
[ 33 ] |
| přírodní (natural) |
|
23% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 43 |
|
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 4:46 pm Předmět: Re: Jednoduché.... |
|
|
| spider1029 napsal: | | NATURALmanKE napsal: | a na vločky ( nahoršie sú ovsené, obsahujú najviac fytátov) sa V*SRAŤ zvysoka. Navyše v každom balení vločiek sú stopové (niekde až viditeľné) stopy plesní.
Ten, kto si chce odvápňovať kosti (vápnik) a znižovať v tele minerály ako zinok, železo, atď..., nech si konzumuje ovsené (či iné) vločky. |
to pocujem prvykrat... prave ovsene vlocky obsahuju vysoky podiel mineralov, tak ako si to myslel s tym znizovanim mineralov v tele? |
Plisen jsem jeste ve vlockach nenasel, ale co me prekvapilo tak jsem v levnych mussli bez prichute nekolikrat objevil neidentifikovatelny hmyz.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NATURALmanKE
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 4:58 pm Předmět: spider1029 |
|
|
Obsahujú veľa minerálov, ale tým, že obsahujú až príliš veľa kyseliny fytovej a inhibítory enzýmov, tak z tých minerálov máš v podstate MÍNUS, lebo tie vločky ti dokonca uberú TVOJE MINERÁLY, a nedodajú ti NIČ. Viem to, sám som "žral" obilniny bez úpravy kvasením.... a uškodilo mi to RIADNE. Dostal som sa ale k informáciám, a - môj život (po zdrav. stránke) sa mení... a kladne _________________ Čo je dobré pre niekoho, nemusí byť dobré pre niekoho iného.
Nezanedbávať nohy a chrbát. Práve NAOPAK !
|
|
| nahoru |
|
 |
NATURALmanKE
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 5:00 pm Předmět: 70mMyW!53 |
|
|
Prakticky každé vločky obsahujú pleseň - ale nenájdeš ju voľným okom. Dôvod - sú "napučané" vriacou parou a neusušia sa dostatočne... čím dlhšie sú v balíku (aj pred otvorením, to s tým nemá nič spoločné), tým sa bude pleseň viac šíriť...a "žluknúť" budú už pár hodín po ich "vyvločkovaní" zo zŕn.... Rozhodne by som sa už aj len kvôli tomu na vločky vys.... _________________ Čo je dobré pre niekoho, nemusí byť dobré pre niekoho iného.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 6:35 pm Předmět: Re: 70mMyW!53 |
|
|
| NATURALmanKE napsal: | | Prakticky každé vločky obsahujú pleseň - ale nenájdeš ju voľným okom. Dôvod - sú "napučané" vriacou parou a neusušia sa dostatočne... čím dlhšie sú v balíku (aj pred otvorením, to s tým nemá nič spoločné), tým sa bude pleseň viac šíriť...a "žluknúť" budú už pár hodín po ich "vyvločkovaní" zo zŕn.... Rozhodne by som sa už aj len kvôli tomu na vločky vys.... |
Tak to mě docela štve takový tvrzení....vločky žeru každo snídani s proteinem. Nic jinýho mi nevyhovuje ani nezasytí hned po ránu a mám dobrej duvod si myslet že mi dávají co potřebuju..sílím a rostu.....hmmm
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:26 pm Předmět: Re: 70mMyW!53 |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | NATURALmanKE napsal: | | Prakticky každé vločky obsahujú pleseň - ale nenájdeš ju voľným okom. Dôvod - sú "napučané" vriacou parou a neusušia sa dostatočne... čím dlhšie sú v balíku (aj pred otvorením, to s tým nemá nič spoločné), tým sa bude pleseň viac šíriť...a "žluknúť" budú už pár hodín po ich "vyvločkovaní" zo zŕn.... Rozhodne by som sa už aj len kvôli tomu na vločky vys.... |
Tak to mě docela štve takový tvrzení....vločky žeru každo snídani s proteinem. Nic jinýho mi nevyhovuje ani nezasytí hned po ránu a mám dobrej duvod si myslet že mi dávají co potřebuju..sílím a rostu.....hmmm |
Ignoruj Naturalmanke. Do několika vláken nacpal podobné kokotiny ...
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | bila. 8x100g/ 14,90 |
davno ne ... koupil jsem si ryzi v akci 1kg za 10kc :D sice nevim proc to bylo z 30ti kc tak moc zlevneny ale je mi to jedno :))
"plesen" ve vlockach ... hm, kdybych mel kazdou "pléseň" a kazdy hvno resit az tak do podrobna, tak bych maso, co mi spadne na zem musel vyhodit ... nejsem blazen :) Driv lidi zrali ze zeme, koupali se v rybnice, kde plavali mrtvy ryby a byli mnohem zdravejsi nez my ... nejakou imunitu potrebujes :D tak se toho tak moc nebat a nebejt posera ... musis tem "plésním" proste rozbit hubu :p
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | Draper napsal: | | bila. 8x100g/ 14,90 |
davno ne ... koupil jsem si ryzi v akci 1kg za 10kc :D sice nevim proc to bylo z 30ti kc tak moc zlevneny ale je mi to jedno :))
|
proboha nereaguj na me 4 roky stare prispevky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
NATURALmanKE
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 8:19 am Předmět: |
|
|
dunnoWayne : Už len to, že ma niečo zasýti, by som nebral ako primárny dôvod, že je to pre mňa vhodné...zasýtia ťa aj šišky, aj rezeň vyprážaný na denaturovanom rastlinnom oleji, aj hranolky s vyprážaným syrom...a ... myslíš, že ti to robí dobre ?
Na vločky sa rýchlo v*ser... Alebo nemôžeš pohnúť s tým, že si si na ne už zvykol a nechce sa ti pátrať po niečom, čo ti nebude škodiť ? Vločky neškodia pre ich pomer bielkovín, sacharidov a tukov, ale pre ich kyselinu fytovú, inhibítory trypsínu a vysoký obsah lepku. K tomu si prirátaj ešte "žluknutie" obilia po pár hodinách od namletia, resp. "vločkovania"...
Ak ti toto nestačí a "ideš si svoje" v podstate len preto, lebo ovsené vločky konzumuje plno kulturistov a cvičencov všeobecne, tak neviem čo ti na to povedať...je to potom hlúpe... _________________ Čo je dobré pre niekoho, nemusí byť dobré pre niekoho iného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 8:29 am Předmět: |
|
|
Nemuzes ty svoje kokotiny cpat nekomu jinemu, nebo lip nekde na jinem foru ?
Kdybychom se meli vyhybat vsemu co je pro nase telo skodlive tak nemuzeme ani dychat, protoze je znamo ze kyslik v tele tvori volne radikaly a zpusobuje starnuti :)
fanatickej idiot
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 8:49 am Předmět: |
|
|
Naturalmanke nas uz tu presviedcal o svoje neznalosti zakladnych veci, akou je napriklad denaturacia bielkovin, tak zachadza o level vyssie....presiel nejaky cas a opät sa vratil so svojimi dalsimi tvrdeniami...
Prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc:
Kyselina fytova a nase zdravi, zdroj:
http://www.toxicology.emtrading.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=56
Skodlivost lepku? Ak sa nejedna o celiatika, mohol by si vysvetlit jeho skodlivost?
Ak tu niekto "ide svoje" si to len ty. Pokojne chod diskutovat na vegetarianske fora, tam budes vitany...a tvoja osveta tam potrebna nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Skodlivost lepku? Ak sa nejedna o celiatika, mohol by si vysvetlit jeho skodlivost. |
A ani s tím nemá úplně pravdu (teda pokud se bavíme o ovesných vločkách). V poslední době výzkumy ukazují, že "čistý oves" lepek neobsahuje a je tedy vhodný i pro celiaky. Čistým ovsem se má na mysli takový oves, který se během výrobního procesu (sklizeň, skladování atd) nedostane do kontamice s pšenicí, žitem či ječmenem. O vysokém obsahu lepku v tomhle případě nemůže být ani řeč. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 2:03 pm Předmět: |
|
|
Dobrá, vločky jsou špatné... ale teď nám ukaž nějaký reálný příklad toho, jak uškodili, teda kromě sebe
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|