Líbí se mi jak ty neznalci řikají, že kulturisti jsou namakaní, že se ani neohnou, nerozeběhnout atd.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
nechce sa mi to nejako poeticky zabalovat, tak len aby si rozumel
nasiel som presne to co chcem robit, svoju vasen, svoje poslanie, zijem svoj zivot ako .. (nerozumiem)
pamatas si svoju prvu sutaz?
ano pamatam si, bolo to priblizne 14 rokov dozadu a bolo to poprve v zivote ked som pocitil,zazil uspech ktory nemal nic spolocne (s mojimi predkami), s tym odkial pochadzam, pochadzalo to jedine z mojej tvrdej prace..a ak pracujes tvrdo, mozes dosiahnut to co je v tebe (skryte)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru