zrovna vcera jsem četl článek, kterej uz nemuzu najit, ze Mirko volal Barrymu, aby za ním přiletěl na měsíční camp do Chorvatska, protoze by prý mel někdy v listopadu mit další zápas..coz by znamenalo, ze bude na UFC 122 v Německu..rumors jsou Randy (pokud rychle vyřídí Toneyho a nedostane naboucháno), Rothwell, Yvel.
zrovna vcera jsem četl článek, kterej uz nemuzu najit, ze Mirko volal Barrymu, aby za ním přiletěl na měsíční camp do Chorvatska, protoze by prý mel někdy v listopadu mit další zápas..coz by znamenalo, ze bude na UFC 122 v Německu..rumors jsou Randy (pokud rychle vyřídí Toneyho a nedostane naboucháno), Rothwell, Yvel.
Co se týče Mirka, tak už jsem si zvykl reagovat na cokoli, až je to ofiko. :-) A jak jsem psal nedávno - nejradši bych ho viděl s Nogem.
ten jde ale s Mirem..takze mozna pristi rok..ale zrovna tomuhle, ze bude v listopadu v nemecku bych i veril..cim vic evropanu, tim vic divaku..a chorvati jsou vsude..
Smutný příběh Garyho Godridge - je mu 44 let a stále zápasí. Ne protože chce, ale protože potřebuje peníze. V nejtěžší chvíli se k němu otočilo zády i FEG, které mu 8 měsíců po K-1 Dynamite 2009, kde zápasil s Mousasim, stále nezaplatilo:
Včera večer s Kalifornii uskutečnil MMA turnaj s názvem War on the Mainland, v zápase těžké váhy proti sobě nastoupili dva UFC veteráni Tim Sylvia a Paul Buentelo. Podívejte se na video jejich zápasu:
posledný údaj o objednávke bol z roku 2008 ale tak či onak, toto Shanov image morálneho hrdinu pošramotí.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru