LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
1000m, 47 minut

Dnešní speciatka bylo několik 25m bazénů uplavanejch kraulem na jeden nádech. 2x tolik je asi dobrej výkon .
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m, studenej 20m bazén v studeným 20 stupňovým Německu, fujky!
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
1000m, 45 minut

Opět plavání. Včera jsem si objednal XXXXXL hamburger (1,3 kg masa). Kdo ho sní do 60 minut, má ho grátis. Zvládl sem půl kila a pak my vychladl a nedal se jest , dlaší prohranej souboj, letos mi to moc nejde.

LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
750m kraulem, 37 minut

Dneska klasický kraulování. Můžu s klidem říct, že už kraul plavu rychleji než nějací pákoši, co tam dneska plavali kolem mě .
LJ

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
1000m prsama, 45 minut

Co je zajímavý, že plavu docela často, z pohybu nula, ale že by se něco stalo, to říct nemůžu . Doufám že Phelps nemá postavu z posilovny, to by mě nasral .
LJ

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
něco přes 500m, mix prsa kraul

Dneska jsem spěchal na jídlo , ráno bohužel musím v rámci pořadu Devatero řemesel vyzkoušet práci zedníka a letím na Maltu .
LJ

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2010 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malta den 1
2x plavání
1x chození nahoře bez po lodi

Dneska jsem přiletěl do tropů a protože je místní hotel neskutečně vybavenej pokud jde o wellness a SPA, tak se pokusím za ten týden tady z toho dostat co nejvíc. Venkovní bazén s hloubkou 10m svádí k potápění, vnitřní SPA obsahuje perličky jako ajurvédskou čtvrť , takže jsem si naplánoval od zítřka následující režim, kterej s ohledem na výlety a nějaký sporty budu dodržovat. Cíl je na konci vypadat líp než Bartošová a vyfotit sem nějakou čuňačinku .

9.30 snídaně
10.00-10.45 fitko
11.00 svačinka
11.30-12.30 opalování u moře prokládaný plaváním
12.45 oběd
13.00-13.45 opalování u moře prokládaný plaváním
15.00 svačinka
15.30-16.30 bonusový sport - asi tenis s trenérem
17.30 večeře 1
20.00 večeře 2
Majesty

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde si takovej hambav muzu objednat ? Chci ho !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2010 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Kde si takovej hambav muzu objednat ? Chci ho !
v Německu, kousek od hranic s Holandem, u Rheine - otevřeli před 3 týdnama tuším, americká restaurace, ale ten studenej burgr se fakt jest nedá a 1,3kg masa je opravdu hodně
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2010 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Plavání
1000m, 47 minut

Dnešní speciatka bylo několik 25m bazénů uplavanejch kraulem na jeden nádech. 2x tolik je asi dobrej výkon .

To skutečně urveš půlbazén na jeden nádech? Jaké to má kouzlo? :-)
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že sem viděl lidi, co dají celej bazén, takže to není taková diskotéka . Moje kouzlo je, že moc nekopu nohama a plavu klidně .
Reichenberk

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Myslím že sem viděl lidi, co dají celej bazén, takže to není taková diskotéka . Moje kouzlo je, že moc nekopu nohama a plavu klidně .

Tomu věřím, jako malé děcko jsem to také v Podolí dělával. :-)
Ale já se ptal spíš na to jestli to má nějaký efekt na výkonnost, jestli je to součást tréninku, co to případně přinese?
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na plaveckou výkonnost možná trochu, protože trénuju plíce, na techniku plavání to asi vliv nemá tím že vynechávám nohy, takže je to spíš sranda . Což u mě je víceméně celý to plavání, protože rozhodně po 20 trénincích v posilovně na sobě změny vidím, po 20 plaváních ne , je to pomalej a klidnej proces.
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malta den 2
Dneska to vyšlo skoro podle plánu, jídlo OK, pohyb - 3x intenzivní plavání. Hned na 8 ráno mám hodinu s trenérem tenisu.

Co mě dneska ale šokovalo, kdo si myslí že těžký dřepy a shazovaný série sou peklo, měl by si někdy zajít na čištění pleti. Jak chodím pořád plavat, jsem z přechlorovanýho Axe vysušenej, takže jsem si dneska zašel na hydrataci a jako bonus mi nabídli čištění pleti. 5 minut mi tekly slzy z očí jak to bolelo , tak to už fakt ne.
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malta den 3
tenisovej trénink 60 minut
2x poplavávání
40 minut sea diving

Dneska to šlo pěkně, zjistil jsem, že sem vůbec nevěděl techniku tenisový podání a dělal jsem to úplně blbě . Potápění super, kupodivu mě nepřepadla žádná panika 10 metrů hluboku a neutopil sem se.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: