|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám začít se suplementací nebo raději počkat ? |
| Začít |
|
41% |
[ 14 ] |
| Počkat |
|
58% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
FandaCZ

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 6:16 pm Předmět: Doplňky stravy |
|
|
Takže už cvičím 9 měsíců a jsem se sebou spokojen a s kulturistikou to myslím vážně (nechci jen posilovat, chci být kulturista) (a hodlám tomu hodně obětovat)
moje míry
Věk 16 let
Váha : 65kg
Výška : 172cm
Biceps 36cm
Triceps 33cm
Předloktí 29cm
Hrudník 95cm
Břicho 72cm
Hýždě 92cm
Stehno 55cm
Lýtko 38cm
Jídelníček mám zřízený tak, abych přijmul minimálně 2g bílkovin na 1kg tělesné hmoty, někdy i víc. Takže v tom strach nemám, beru multivitamín Supradyn (je opravdu kvalitní a stojí asi 226kč, doporučili mi ho v lékárně) poté beru kloubní výživu Apo-Orto 5 (ten stojí asi 450kč) takže na tomto opravdu nešetřím, tu kloubní výživu za 2 měsíce vysadím, ale s vitaminy budu pokračovat  A teď ta otázka mám začít používat nějaké proteiny, sacharidy nebo anabolizéry ? Takže jako sachariďák bych vzal asi toto https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html a jako protein buď matrix nebo Pharma Blend 6 HR....jenomže mě zaráží ty ceny a na jak dlouho to vydrží ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
Všechno co je tady na ronnie se dává jen na jednu dávku, tzn. ten protein máš za 900, ale dáváš ho celej do jedný dávky, kde na to berem ? ronnie.cz sponzoruje Donald Trump
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
|
Pokud zatim konstatne pribiras ciste jen ze stravy, tak neni duvod zarazovat doplnky.
e: jo a co se tyce toho jak dlouho ti to vydrzi, tak treba me vydrzi sedmikilovej mutant maximalne mesic.
Ono pokud bys tu dobu chtel prodluzovat tim, ze budes mit treba polovicni davky, tak bys ho pak bral zbytecne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Pokud zatim konstatne pribiras ciste jen ze stravy, tak neni duvod zarazovat doplnky.
e: jo a co se tyce toho jak dlouho ti to vydrzi, tak treba me vydrzi sedmikilovej mutant maximalne mesic.
Ono pokud bys tu dobu chtel prodluzovat tim, ze budes mit treba polovicni davky, tak bys ho pak bral zbytecne. |
7kg gaineru ti vydrží měsíc? Kolik máš kilo 200?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
Vyhozené peníze... dokud rosteš ze stravy (což při dobře poskládaném jídelníčku a tréninku budeš ještě hodně dlouho) je absolutně zbytečné zařazovat nějakou suplementaci.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
Oddo :
V jednom baleni je 56 davek po stodvaceti gramech, kdyz si vezmes ze jednu davku beru rano, a pak druhou v treningove dny po treningu tak to tak vychazi.
Kdyz ma tak rychly metabolismus jako ja, a mas cile jako ja, tak setrit gainerem nemuzes.
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
No tak když už bych něco zařadil tak ten Protein po tréningu
k tomu si mužeš koupit Glukopur (hroznovej cukr)
A k ceně:
Budem brát v uvahu třeba Matrix 1+1 zde z e-shopu.
Za 1099 máš zhruba 3 kg ( presneji asi 2,7)
Kdybys dával po tréningu odměrku 30g tak máš 100 dávek jedna dávka vyjde na zhruba 11kč.
Ted vezmem ten Glukopur kilo zhruba za 100 kč jedna dávka 60g je za 6kč.
Takže jednu potreningovou davku maš clekm za 17 kč
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
arachnoo: nechci rejpat, ptam se ze zvedavosti, proc je 8 jidel v objemu spatne? Trosku jsem to nepochopil mohl bys to rozvest?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 11:10 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | arachnoo: nechci rejpat, ptam se ze zvedavosti, proc je 8 jidel v objemu spatne? Trosku jsem to nepochopil mohl bys to rozvest? |
8 jídel je moc, ideální je tak 5-6 jídel
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 11:23 pm Předmět: |
|
|
| citace: | [quote="FandaCZ"]Proč ten glukopor ? To si rovnou mohu koupit toho Mutanta né ? |
No koukam že cenově už v tom takovej rozdíl nebude no
Ja osobne mam radis protein zvlast protoze ho muzu doplnit o komplexni sacharidy mam super svačinu během dne.
Ale ejsi to dela problem nabirani tak je to asi jedno :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 11:56 pm Předmět: |
|
|
Stejně budeš muset koupit protein zvlášť, tak je levnější ho po tréninku trochu smíchat s maltou nebo glukopurem, než si koupit 7 kilo sachariďáku. Ale pokud na peníze nekoukáš, kup si klidně ten Mutant mass. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:09 am Předmět: |
|
|
Hodně masa, vitamíny a minerály...Vše co potřebuješ..8 jídel denně ideal...
Asi ten trénink je špatně, pokud si ektomorf a trénuješ moc intenzivně nikdy nepřibereš....
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 7:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|