|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám začít se suplementací nebo raději počkat ? |
| Začít |
|
41% |
[ 14 ] |
| Počkat |
|
58% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
Samec

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 7:53 am Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | Proč ten glukopor ? To si rovnou mohu koupit toho Mutanta né ? A je právě problém, že jím 8 jídel denně...perfektní strava i perfetkní trénink, ale už nenabírám..... Abych nabral 1,5 kg musím se týden přežírat |
gainer
snídaně
svačina
oběd (maso, rýže, těstoviny)
svačina
večeře (maso, rýže, těstoviny)
druhá večeře (něco menšího)
gainer (mutant normálně před spaním)
Hele tady máš 8 jídel i s gainerama
Naposledy upravil Samec dne st srpen 18, 2010 8:38 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 8:07 am Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | Proč ten glukopor ? To si rovnou mohu koupit toho Mutanta né ? A je právě problém, že jím 8 jídel denně...perfektní strava i perfetkní trénink, ale už nenabírám..... Abych nabral 1,5 kg musím se týden přežírat |
resi se to tu s vama furt jak s kok*tama , tak asi kdyz nepribiras tak logicky musis jeste zvysit kaloricky prijem , tak si kup gainer a jeste k tomu co zeres ted zer 2-3x denne gainer no nenadelas nic
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 8:31 am Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | arachnoo: nechci rejpat, ptam se ze zvedavosti, proc je 8 jidel v objemu spatne? Trosku jsem to nepochopil mohl bys to rozvest? |
protože hodně malých porcí ti akorát zrychlí metabolismus a jestli jsi ektomorf /jakože asi jsi/ tak ho spíš potřebuješ zpomalit, takže potřebuješ mnohem větší porce, míňkrát denně...ideální by bylo 4-5 jídel, ale o dost větší než jíš teď...
a podle tohodle stylu jídelníčku bych řekl, že ani ten trénink nebude "super"...troufl bych si říct, že cvičíš 5-6x týdně...další chyba...svaly Ti nerostou v posilovně ale doma, když odpočíváš... stačí ti super tvrdej trénink 3x týdně, dostatek spánku (!) a odpočinku, míň těch jídel, ale za to veliký a to by v tom byl čert, abys ještě 10-15 kg naturálně nenabral (za podpory proteinů, amina apd...) _________________ I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go, but two hundred pounds is still two hundred pounds.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 8:34 am Předmět: |
|
|
| arachnoo napsal: | | redis napsal: | | arachnoo: nechci rejpat, ptam se ze zvedavosti, proc je 8 jidel v objemu spatne? Trosku jsem to nepochopil mohl bys to rozvest? |
protože hodně malých porcí ti akorát zrychlí metabolismus a jestli jsi ektomorf /jakože asi jsi/ tak ho spíš potřebuješ zpomalit, takže potřebuješ mnohem větší porce, míňkrát denně...ideální by bylo 4-5 jídel, ale o dost větší než jíš teď...
a podle tohodle stylu jídelníčku bych řekl, že ani ten trénink nebude "super"...troufl bych si říct, že cvičíš 5-6x týdně...další chyba...svaly Ti nerostou v posilovně ale doma, když odpočíváš... stačí ti super tvrdej trénink 3x týdně, dostatek spánku (!) a odpočinku, míň těch jídel, ale za to veliký a to by v tom byl čert, abys ještě 10-15 kg naturálně nenabral (za podpory proteinů, amina apd...) |
Krásně napsáno
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:24 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | arachnoo napsal: | | redis napsal: | | arachnoo: nechci rejpat, ptam se ze zvedavosti, proc je 8 jidel v objemu spatne? Trosku jsem to nepochopil mohl bys to rozvest? |
a podle tohodle stylu jídelníčku bych řekl, že ani ten trénink nebude "super"...troufl bych si říct, že cvičíš 5-6x týdně...další chyba...svaly Ti nerostou v posilovně ale doma, když odpočíváš... stačí ti super tvrdej trénink 3x týdně, dostatek spánku (!) a odpočinku, míň těch jídel, ale za to veliký a to by v tom byl čert, abys ještě 10-15 kg naturálně nenabral (za podpory proteinů, amina apd...) |
Krásně napsáno |
Jestli špatně přibírá tak mu stačí 3x týdně 45 minut tréninku...To že každej cvičí dvě hodiny je typická chyba "hardgainerů"...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
| arachnoo napsal: | | redis napsal: | | arachnoo: nechci rejpat, ptam se ze zvedavosti, proc je 8 jidel v objemu spatne? Trosku jsem to nepochopil mohl bys to rozvest? |
a podle tohodle stylu jídelníčku bych řekl, že ani ten trénink nebude "super"...troufl bych si říct, že cvičíš 5-6x týdně...další chyba...svaly Ti nerostou v posilovně ale doma, když odpočíváš... stačí ti super tvrdej trénink 3x týdně , dostatek spánku (!) a odpočinku, míň těch jídel, ale za to veliký a to by v tom byl čert, abys ještě 10-15 kg naturálně nenabral (za podpory proteinů, amina apd...) |
múdry muž, ja som aj za 4, ideálne podelíš partie , aby rástli a mali v tréningy dostatok priestoru na precvičenie raz týždenne
keď príde čas skresať to, stačí často! len zvýšiť počet tréningov a jesť častejšie _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:49 am Předmět: |
|
|
| arachnoo napsal: | | maria napsal: |
múdry muž, ja som aj za 4, ideálne podelíš partie , aby rástli a mali v tréningy dostatok priestoru na precvičenie raz týždenne
keď príde čas skresať to, stačí často! len zvýšiť počet tréningov a jesť častejšie |
přesně tak, víc tréninků a častěji jíst ať nechá na nás dietníky |
Já dycky vidim v posilovně bandu ektomorfů (jsou snad všude) co cvičí velice často, hodně intenzivně ale nikdy nemají žádné výsledky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | Samec napsal: |
gainer
snídaně
svačina
svačina
|
Já myslím, že FandaCZ zas takovej střelec není. Prý gainer normálně před spaním - myslel jsem, že takováhle blbost nikoho nemůže ani napadnout a podívejme |
znam par lidi co to takhle dělaj , když už člověku nepomůžou 2 sačky rýže , 500g vloček , 3 gainery pres den , tak ho tam supnu na noc , kdyz chcu vylozene pribrat
a divil by ses kolik radoby treneru radi gainer pred spanim
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 11:04 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Tomkins napsal: | | Samec napsal: |
gainer
snídaně
svačina
svačina
|
Já myslím, že FandaCZ zas takovej střelec není. Prý gainer normálně před spaním - myslel jsem, že takováhle blbost nikoho nemůže ani napadnout a podívejme |
znam par lidi co to takhle dělaj , když už člověku nepomůžou 2 sačky rýže , 500g vloček , 3 gainery pres den , tak ho tam supnu na noc , kdyz chcu vylozene pribrat
a divil by ses kolik radoby treneru radi gainer pred spanim |
Před spaním nejlíp několik banánů..
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 11:10 am Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | | kubaz napsal: | | Tomkins napsal: | | Samec napsal: |
gainer
snídaně
svačina
svačina
|
a divil by ses kolik radoby treneru radi gainer pred spanim |
Před spaním nejlíp několik banánů.. |
Rektálně. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | FandaCZ napsal: | Proč ten glukopor ? To si rovnou mohu koupit toho Mutanta né ? A je právě problém, že jím 8 jídel denně...perfektní strava i perfetkní trénink, ale už nenabírám..... Abych nabral 1,5 kg musím se týden přežírat |
gainer
snídaně
svačina
svačina
Hele tady máš 8 jídel i s gainerama |
Co tam dělá ten gainer před spaním? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
já mám domění že sem někde slyšel že sacharidy předpsaním utlumujou produkci tusim GH během spánku.
Je to tak nebo jenom blbě kecám ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|