|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám začít se suplementací nebo raději počkat ? |
| Začít |
|
41% |
[ 14 ] |
| Počkat |
|
58% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
arachnoo
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 12:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
Ok,du čerpat informace ;o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | Samec napsal: |
gainer
snídaně
svačina
oběd (maso, rýže, těstoviny)
svačina
večeře (maso, rýže, těstoviny)
druhá večeře (něco menšího)
gainer (mutant normálně před spaním)
|
Já myslím, že FandaCZ zas takovej střelec není. Prý gainer normálně před spaním - myslel jsem, že takováhle blbost nikoho nemůže ani napadnout a podívejme |
Omg zase chytrolín... hele frajere na hodně gainerech je napsáno dávkovat před spaním... zrovna jeden vlastním tak se zdrž prosím tě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
Já piju gainer před spaním furt a přibírám tak nevím co tu řešíte
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | Já piju gainer před spaním furt a přibírám tak nevím co tu řešíte |
Růstový hormon asi nebude jediný činitel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 1:51 pm Předmět: |
|
|
Je taky rozdíl přibírat tuk anebo svaly, pokud jde někomu o váhu, tak jí tam vždy nažene, i ektomorf by tam nahnal hodně, ale k čemu nabírat tuk, když ho později v diete stejně bude hubnout, přibírat a přitom netloustnout je umění
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | Já piju gainer před spaním furt a přibírám tak nevím co tu řešíte |
Teď už bude měření irelevantní, protože před tím, než jsi to začal provozovat nevíme procento tuku v těle. Ale věř, že gainer nemá před spaním co dělat.
Růstový hormon je sice nejslabší ze všech tří anabolický hormonů, ale má své opodstatnění, protože zajišťuje správnou regeneraci svalstva a pohybového aparátu ve spánku, kterou si gainerem utlumíš, jelikož největší produkce GH je cca v prvních dvou hodinách spánku.
Ani nemluvím o prudkém vzestupu glykémie, kterou následuje ve spánku hypoglykémie větší, než je u jedinců, kteří gainer na noc nedávají (kort samotný, taková hloupost). Tělo si musí vzít více zásob pro to, aby ti udržel po celou noc glykémii v normálu. Možná přibíráš, ale špatně a pokud to změníš, můžeš přibírat více, rychleji a kvalitněji. Fyziologie je jasná záležitost.
Místo samotného gaineru před spaním je vhodné si dát jako druhou večeři tvaroh s kvalitní müsli směsí, která obsahuje minimum rychlých cukrů. U ektomorfů nějaké to zasypání kakaem nevadí, ale je důležité tuto svačinku konzumovat s rozestupem aspoň jedné hodiny před ulehnutím.
| Samec napsal: |
Omg zase chytrolín... hele frajere na hodně gainerech je napsáno dávkovat před spaním... zrovna jeden vlastním tak se zdrž prosím tě. |
A proč myslíš, že to tam je? Aby se jim zvýšila prodejnost, čím více dávek denně, tím je rychleji gainer v tahu _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
Esko,můžu se tě zeptat proč hodinu před spaním?já ho totiž celou dobu jím tak 10 minut před tím,než jdu spát _________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Mňam napsal: | Esko,můžu se tě zeptat proč hodinu před spaním?já ho totiž celou dobu jím tak 10 minut před tím,než jdu spát |
Hodinu před spaním jím většinou normální jídlo..Ať nám Esko popíše jak se máme nejlépe stravovat večer...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 3:02 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Místo samotného gaineru před spaním je vhodné si dát jako druhou večeři tvaroh s kvalitní müsli směsí, která obsahuje minimum rychlých cukrů. U ektomorfů nějaké to zasypání kakaem nevadí, ale je důležité tuto svačinku konzumovat s rozestupem aspoň jedné hodiny před ulehnutím . |
Smím se zeptat proč?
Jinak tuhle kombinaci taky doporučuju. Do mixéru vaničku tvarohu, 50g vloček a posypat kakaem Pokud trénuju večer, tak těch vloček dávám 100g. Na tuku se to zatím neodrazilo a spím jak mimino.
PS: Já jsem na žádném gaineru ještě neviděl, aby bylo doporučeno dávkování před spaním, ale v doporučeném dávkování se dočtete tolika nesmyslů, že bych se tomu vůbec nedivil. Ono už jenom to, dávat 3 krát denně 80 gramů malty není pro lidský tělo zrovna nejzdravější. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 3:03 pm Předmět: |
|
|
a mě by zase zajímalo, jestli by se o tom mohl eSko rozepsat, proč do toho tvarohu ještě dávat musli ikdyž je někdo endomorf ? (to že si to tam může dát endo jsem vyvodil z toho, že ekto si tam může dát i to kako=rychlý cukry, jak píšeš) _________________ I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go, but two hundred pounds is still two hundred pounds.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|