Doplňky stravy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doplňky stravy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Doplňky stravy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mám začít se suplementací nebo raději počkat ?
Začít
41%
 41%  [ 14 ]
Počkat
58%
 58%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 34

Autor Zpráva
popshoit

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňam napsal:
popshoit napsal:
Mňam napsal:
Esko,můžu se tě zeptat proč hodinu před spaním?já ho totiž celou dobu jím tak 10 minut před tím,než jdu spát

Hodinu před spaním jím většinou normální jídlo..Ať nám Esko popíše jak se máme nejlépe stravovat večer...

Já jím večeři tak 2 hodiny před tim,než jdu chrápat,ale už se vidim tak,že snim tvaroh hodinu před spanim a co zalehnu budu mět hlad

NO právě mě se dycky spí líp když se nacpu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OndraR

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já pokud sem to dobře pochopil tak ta hodina se týkala pouze toho když sou k tomu tvarohu sacharidy.
Ale necháme to na tom co napíše eSko
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

arachnoo
Samozřejmě jsem to myslel pro ektomorfy, což jsem zase já vyvodil z příspěvku Samce, když si dává gainer před spaním. Endomorf zásadně čistý tvaroh (Freimen tu kdysi doporučoval Ehrmann, ten se dá jíst bez problému samotný, a to dokonce i jeho "light" forma - to můžu potvrdit, osobně jsem ho vyzkoušel a rozhodně ho dopuručuji, pokud nemáte zrovna hluboko do kapsy).

Mňam
Pokud ho jíš samotný, tak v tom problém nevidím, to si ho dávej klidně před ulehnutím.

Tomkins
Protože je důležité počkat až se Ti vrátí glykémie co nejvíce k normě, vysoká aktivita inzulinu blokuje produkci GH. To už se tu kdysi rozebíralo, akorát se opakuju a parafrázuju má slova ve článku.

popshoit
Nejsem chodící poradna. Na fóru je to tu rozebráno nesčetněkrát.
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím, podle mě prostě všechno moc řešíte, mám známého co má odcvičeno přes 10 let a on to třeba nehrotí že to piju před spaním. Jasně že to nevypiju a hned jdu spat, třeba koukám ještě na bednu půl hoďky nebo tak, ale piju to tak od začátku roku, co jsem začal brát gainery a cítím se dobře, je mi dobře, něco málo každý měsíc přiberu, sílu mám celkem taky dobrou, tak v tom nevidím problém.
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Já nevím, podle mě prostě všechno moc řešíte, mám známého co má odcvičeno přes 10 let a on to třeba nehrotí že to piju před spaním. Jasně že to nevypiju a hned jdu spat, třeba koukám ještě na bednu půl hoďky nebo tak, ale piju to tak od začátku roku, co jsem začal brát gainery a cítím se dobře, je mi dobře, něco málo každý měsíc přiberu, sílu mám celkem taky dobrou, tak v tom nevidím problém.

to uz se tu Eskovi a jinym snazim nejakou dobu naznacit
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Teď už bude měření irelevantní, protože před tím, než jsi to začal provozovat nevíme procento tuku v těle. Ale věř, že gainer nemá před spaním co dělat.
Růstový hormon je sice nejslabší ze všech tří anabolický hormonů, ale má své opodstatnění, protože zajišťuje správnou regeneraci svalstva a pohybového aparátu ve spánku, kterou si gainerem utlumíš, jelikož největší produkce GH je cca v prvních dvou hodinách spánku.
Ani nemluvím o prudkém vzestupu glykémie, kterou následuje ve spánku hypoglykémie větší, než je u jedinců, kteří gainer na noc nedávají (kort samotný, taková hloupost). Tělo si musí vzít více zásob pro to, aby ti udržel po celou noc glykémii v normálu. Možná přibíráš, ale špatně a pokud to změníš, můžeš přibírat více, rychleji a kvalitněji. Fyziologie je jasná záležitost.

Místo samotného gaineru před spaním je vhodné si dát jako druhou večeři tvaroh s kvalitní müsli směsí, která obsahuje minimum rychlých cukrů. U ektomorfů nějaké to zasypání kakaem nevadí, ale je důležité tuto svačinku konzumovat s rozestupem aspoň jedné hodiny před ulehnutím.

Jasne, věřím ti. Vím že se vyznáš co tak čtu. Nemám problém dávat si před spánkem tvaroh a gainer jen ráno a po cvičení, (v netréninkové dny popřípadě ke svačině) Ale jak jsem psal výše, cítím se good a dokonce mi to i trochu roste
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě pro eSka:

ronnie e-shop - toto píšou u gaineru incredible bulk

"při zvýšené fyzické vytíženosti a potřebě maximální obnovy a zásobení glykogenových rezerv lze dávkovat Incredible Bulk i na noc "
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňam napsal:
Esko,můžu se tě zeptat proč hodinu před spaním?já ho totiž celou dobu jím tak 10 minut před tím,než jdu spát

Hej draku, musí to být přesně hodina dáš to 63 minut před spánkem a už ti to neporoste... dáš 55 minut před spánkem a už ti to neporoste takže fakt dávej bacha abys to měl přesně hodinu.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Samec napsal:

to uz se tu Eskovi a jinym snazim nejakou dobu naznacit

Pokud jsi si všiml, tak tu neřešíme zda máme ovesné vločky kousat nebo ne, abychom si nezvýšili náhodou GI. Upřímně, ačkoliv Tě teď možná urazím, přípomínky typu "moc to řešíte" mají ve většině případů lidi, kteří o tom neví tolik a nemají prostě znalosti na to, aby se mohli snažit o co nejlepší skladbu jídel, jelikož sami nedokážou rozpoznat co je v danou chvíli nejlepší a co už není tak dobré.
Pokud je někdo geneticky dobře stavěný a má silové i růstové předpoklady, bude růst i z méně kvalitního jídelníčku, ti co se nadřou na každé kilo musí stravu a trénink více zohlednit, jinak bych tu nepsal romány...
Takže tohle platí pro všechny tyto "nehrotiče":"Nechte si svá moudra za kloboukem, díky."

Vyjadřovat se tu na fóru už nebudu, raději se vyjádřím tam, kde si lidi cení informací, které by museli jinak pracně hledat v literatuře a na internetu.
cipinek

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole Esko, na co si to tady začínáte hrát???
badevil

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosimte cipinku esko pise clanky a kvalitni! na mainweb (ne jako pan Smejkal treba), co pises ty? Radsi se nevyjadruj vubec.
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
PS: Já jsem na žádném gaineru ještě neviděl, aby bylo doporučeno dávkování před spaním, ale v doporučeném dávkování se dočtete tolika nesmyslů, že bych se tomu vůbec nedivil. Ono už jenom to, dávat 3 krát denně 80 gramů malty není pro lidský tělo zrovna nejzdravější.

Jó tys neviděl, tak se nauč číst... cituju ti jeden s mnoha gaineru toto je například dávkování Professional Gain 15 od Extrifitu.

* závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
* doporučujeme pro zvýšení hmotnosti a objemu svalové hmoty rozložit dávku do 2 - 6 odměrek po 40 g denně, a to dopoledne, po treninku a před spánkem
* v dietě jako náhrada běžného jídla 1 - 2 odměrky po 40 g denně

Fakt mě baví rádoby chytráčci.
redis

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muzete zrat normalne a neresit co kde kdy zerete ... uspesnost 50%
muzete zrat normalni jidlo vedet kdy kde co ... uspesnost 80%
muzete zrat 1. jakost jidel vede kdy kde co ... uspesnost 85%
muzete do jidla zapojit suplementy navic ... uspesnost 95%
muzete zacit pouzivat rady eSka a presne vse resit ... uspesnost 99%
muzete si kupovat drahy suplementy a ject vse jak se ma ... uspesnost 101%

tak to vidim ja :D
Culda13

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pak se v tom má někdo vyznat . Já třeba nevěřím účinkům creatinu a tak to nyní testuji . Používám creatin ethyl ester a přijde mi ,že když ho budu brát jen 3tbl. před a 3tbl. po zátěži 3x týdně tak to nemůže fungovat . co na o zdejší znalci ?
popshoit

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
popshoit
Nejsem chodící poradna. Na fóru je to tu rozebráno nesčetněkrát.

Mě to zajímá, jak bys to udělal ty....Jako chodící poradna tu někdy opravdu působíš

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doplňky stravy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: