Doplňky stravy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doplňky stravy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Doplňky stravy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mám začít se suplementací nebo raději počkat ?
Začít
41%
 41%  [ 14 ]
Počkat
58%
 58%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 34

Autor Zpráva
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
muzete zacit pouzivat rady eSka a presne vse resit ... uspesnost 99%

Tak ty si kámo zabil! Btw.. nijak neshazuji eSkové znalosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lalala

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Protože je důležité počkat až se Ti vrátí glykémie co nejvíce k normě, vysoká aktivita inzulinu blokuje produkci GH. To už se tu kdysi rozebíralo, akorát se opakuju a parafrázuju má slova ve článku.

Já bych spíš řekl, že pro toto je důležitější se pořádně vyspat a nemít moc rozházený denní režim. Jinak omezovat se ve žrádle kvůli GH... už vidím, jak to začnou praktikovat různí 70 kg borci s vědomím, že si nějak pomůžou
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

popshoit napsal:
eSko napsal:
popshoit
Nejsem chodící poradna. Na fóru je to tu rozebráno nesčetněkrát.

Mě to zajímá, jak bys to udělal ty....Jako chodící poradna tu někdy opravdu působíš

Tak doufám, že sis to aspoň užil.

redis napsal:
muzete zrat normalne a neresit co kde kdy zerete ... uspesnost 50%
muzete zrat normalni jidlo vedet kdy kde co ... uspesnost 80%
muzete zrat 1. jakost jidel vede kdy kde co ... uspesnost 85%
muzete do jidla zapojit suplementy navic ... uspesnost 95%
muzete si kupovat drahy suplementy a ject vse jak se ma ... uspesnost 101%

tak to vidim ja :D

Zase nepřeháněj.

Samec napsal:
citace:
PS: Já jsem na žádném gaineru ještě neviděl, aby bylo doporučeno dávkování před spaním, ale v doporučeném dávkování se dočtete tolika nesmyslů, že bych se tomu vůbec nedivil. Ono už jenom to, dávat 3 krát denně 80 gramů malty není pro lidský tělo zrovna nejzdravější.

Jó tys neviděl, tak se nauč číst... cituju ti jeden s mnoha gaineru toto je například dávkování Professional Gain 15 od Extrifitu.

* závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
* doporučujeme pro zvýšení hmotnosti a objemu svalové hmoty rozložit dávku do 2 - 6 odměrek po 40 g denně, a to dopoledne, po treninku a před spánkem
* v dietě jako náhrada běžného jídla 1 - 2 odměrky po 40 g denně

Fakt mě baví rádoby chytráčci.

eSko napsal:
Samec napsal:

Omg zase chytrolín... hele frajere na hodně gainerech je napsáno dávkovat před spaním... zrovna jeden vlastním tak se zdrž prosím tě.

A proč myslíš, že to tam je? Aby se jim zvýšila prodejnost, čím více dávek denně, tím je rychleji gainer v tahu

Mě zas baví lidi, co krmí kasu výrobcům suplementů a hltají veškeré suplementy přesně, tak jak to napíše výrobce
Uznávám firmu Extrifit, protože dělá kvalitní výrobky, ale k doplňku napsat "možné užít jako náhrada běžného jídla", za to bych jim usekal ruce, ale co, bussines je bussines. (Ale pokud se Tvé běžné jídlo skládá z maltodextrinu, glukopuru a syrovátkového koncentrátu, tak se samozřejmě drž dávkování výrobce )

Nehodlám se tu zbytečně hádat, adios.
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
pak se v tom má někdo vyznat . Já třeba nevěřím účinkům creatinu a tak to nyní testuji . Používám creatin ethyl ester a přijde mi ,že když ho budu brát jen 3tbl. před a 3tbl. po zátěži 3x týdně tak to nemůže fungovat . co na o zdejší znalci ?

Každej, kdo má namakáno, ne jen načteno, ti řekne, že je to k hovnu, musíš dát aspoň 3x víc, než se doporučuje, nejdřív malý dávky a pak přidat, jinak je ten kreatin uplně k ničemu
Culda13

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když zůstanu u toho co beru jak by jsi dal nejdřív malý dávky a pak velký dávky ,když se nebere každej den ?
crazym

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
když zůstanu u toho co beru jak by jsi dal nejdřív malý dávky a pak velký dávky ,když se nebere každej den ?

kazdej kreatin se bere denne, ne jen pred treninkem ...
Tomkins

Samec napsal:
citace:
PS: Já jsem na žádném gaineru ještě neviděl, aby bylo doporučeno dávkování před spaním, ale v doporučeném dávkování se dočtete tolika nesmyslů, že bych se tomu vůbec nedivil. Ono už jenom to, dávat 3 krát denně 80 gramů malty není pro lidský tělo zrovna nejzdravější.

Jó tys neviděl, tak se nauč číst... cituju ti jeden s mnoha gaineru toto je například dávkování Professional Gain 15 od Extrifitu.

* doporučujeme pro zvýšení hmotnosti a objemu svalové hmoty rozložit dávku do 2 - 6 odměrek po 40 g denně, a to dopoledne, po treninku a před spánkem

Tak poslouchej, ty chytráčku. Původně jsem to sem nechtěl psát, říkal jsem si, že seš mladej a blbej, a že ti časem dojde, co sem píšeš za kokotiny. Na druhou stranu tohle téma čtou třeba i lidi, kteří se opravdu chtějí dozvědět, kdy a co mají jíst, a docela by mě naštvalo, kdyby dobře míněný rady ostatních znehodnotily tvoje výmysly. Proto tě musím upozornit, že to, co tady píšeš, jsou kraviny, kterýma si tak akorát zaděláváš na cukrovku 2. stupně. Gainer, a obecně rychlý cukry je nevhodné konzumovat v jinou dobu, než po tréninku. Ať už seš ektomorf či endomorf, ať už se snažíš přibrat nebo zhubnout, sacharidy bys měl vždy přijímat v první řadě komplexní. Pokud ty to neumíš a namísto toho se láduješ gainerem (což je ve skutečnosti jen předražený cukr - snad jsem ti teď nezničil iluze), je to tvoje věc, ale ostatním to prosímtě neraď. Cvičíš pár měsíců, děláš tady chytrýho, a zároveň postuješ radu, aby se gainer dával v DIETĚ JAKO NÁHRADA BĚŽNÉ STRAVY. Tak kardinální pitomost jsem ještě neslyšel. Takže se zklidni, a až ti ale projde rukama několik stovek různých doplňků výživy, tak se vrať a šiř osvětu. V tý době už budeš vědět, že ne všechny doporučení výrobců jsou správná. Do tý doby studuj a prosímtě, hlavně nikomu už nic neraď.

ESKO: Jseš chodící encyklopedie, tak se s tím smiř a nedělej fóry.
popshoit

eSko napsal:
popshoit napsal:
eSko napsal:
popshoit
Nejsem chodící poradna. Na fóru je to tu rozebráno nesčetněkrát.

Mě to zajímá, jak bys to udělal ty....Jako chodící poradna tu někdy opravdu působíš

Tak doufám, že sis to aspoň užil.

redis napsal:
muzete zrat normalne a neresit co kde kdy zerete ... uspesnost 50%
muzete zrat normalni jidlo vedet kdy kde co ... uspesnost 80%
muzete zrat 1. jakost jidel vede kdy kde co ... uspesnost 85%
muzete do jidla zapojit suplementy navic ... uspesnost 95%
muzete si kupovat drahy suplementy a ject vse jak se ma ... uspesnost 101%

tak to vidim ja :D

Zase nepřeháněj.

Samec napsal:
citace:

eSko napsal:
Samec napsal:

Omg zase chytrolín... hele frajere na hodně gainerech je napsáno dávkovat před spaním... zrovna jeden vlastním tak se zdrž prosím tě.

A proč myslíš, že to tam je? Aby se jim zvýšila prodejnost, čím více dávek denně, tím je rychleji gainer v tahu

Mě zas baví lidi, co krmí kasu výrobcům suplementů a hltají veškeré suplementy přesně, tak jak to napíše výrobce
Uznávám firmu Extrifit, protože dělá kvalitní výrobky, ale k doplňku napsat "možné užít jako náhrada běžného jídla", za to bych jim usekal ruce, ale co, bussines je bussines. (Ale pokud se Tvé běžné jídlo skládá z maltodextrinu, glukopuru a syrovátkového koncentrátu, tak se samozřejmě drž dávkování výrobce )

Nehodlám se tu zbytečně hádat, adios.

Zatim si mi jen řek že gainer zkazí RH na začátku spánku a že hodinu před spanim by sis dal tvaroh....Nic víc sem se nedozvěděl
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:

No první dva tejdny pojedeš doporučený dávkování a pak tam přidáš a pozdějc můžeš zase přidat, ten kreatin působí hodně ze začátku, pak tam toho musíš dát prostě víc
Culda13

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

crazym napsal:
Culda13 napsal:

kazdej kreatin se bere denne, ne jen pred treninkem ...

tak to nemáš pravdu najdi si něco o creatin ethyl ester od nutrendu

Naposledy upravil Culda13 dne st srpen 18, 2010 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát
digitalm

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:

uz som ti to pisal do ineho topicu, ked si na kreatinovej kure, musis ho brat aj v netreningovy den a suhlasim aj s tym, ze postupne zvysovat davky az do 4teho tyzdna a po 4tom dat od kreatinu pauzu. samozrejme ak nebudes poriadne zrat, pit alkohol, atd... vysledky nebudu
crazym

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prni na kterej sem narazil. Davkovani od vyrobce: 5 kapslí 30-60 minut před tréninkem. Ve dnech bez tréninku vezměte 5 kapslí před spaním, zapijte 2-3 dcl vody. Mozna by jsi si mel precist obal dokonce
redis

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Tak ty si kámo zabil! Btw.. nijak neshazuji eSkové znalosti.

to ja taky ne, naopak spis jsem chtel poukazat ... ty procenta tam hrajou jenom roli abych mel jak ukazat co jak myslim, proste, ze eSkovo rady maji velkou vahu nicmene urcite jsou i jine cesty, ktere sice prinesou MIN uspesnosti v tom ceho chcete dosahnout, nicmene nemate pak zbytecne starosti s tim, kdy kde co a na kazdem je aby se rozhodl co jak chce delat.

Esko ma velke znalosti a jsem za nej tady na foru rad, nemalokrat mi poradil, jinak eSko to je on ten tvuj clanek o tom "proteinu" ?:)
digitalm

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

popshoit napsal:
Zatim si mi jen řek že gainer zkazí RH na začátku spánku a že hodinu před spanim by sis dal tvaroh....Nic víc sem se nedozvěděl

Myslim, ze to uplne staci ;-)
Culda13

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nutrend
Pro nárůst svalové hmoty:

vezměte 6 kapslí před nebo po skončení sportovního výkonu. Vhodná je kombinace s BCAA, CYCLOXem a proteinovým koncentrátem – Excellent 80

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doplňky stravy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: