Doplňky stravy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doplňky stravy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Doplňky stravy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mám začít se suplementací nebo raději počkat ?
Začít
41%
 41%  [ 14 ]
Počkat
58%
 58%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 34

Autor Zpráva
Tomkins

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
popshoit napsal:
Zatim si mi jen řek že gainer zkazí RH na začátku spánku a že hodinu před spanim by sis dal tvaroh....Nic víc sem se nedozvěděl

Myslim, ze to uplne staci ;-)

Hlavně si to zapiš za uši. Dvě informace jsou už docela dost, tak abys to třeba nepoplet a nepraktikoval obráceně.
popshoit

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
digitalm napsal:
popshoit napsal:
Zatim si mi jen řek že gainer zkazí RH na začátku spánku a že hodinu před spanim by sis dal tvaroh....Nic víc sem se nedozvěděl

Myslim, ze to uplne staci ;-)

Hlavně si to zapiš za uši. Dvě informace jsou už docela dost, tak abys to třeba nepoplet a nepraktikoval obráceně.

Tvaroh bohužel nesnášim...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
nutrend
Pro nárůst svalové hmoty:

vezměte 6 kapslí před nebo po skončení sportovního výkonu. Vhodná je kombinace s BCAA, CYCLOXem a proteinovým koncentrátem – Excellent 80

Když to tam takhle píšou, asi to tak bude.. Ale můžeš si ty dávky rozdělit, že dáš 3před, 3po tréninku, ale je zajímavý, že každej výrobce píše něco jinýho, přitom pak je obsah tablety uplně stejnej
Culda13

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no právě ,to dávkování má každej jiný . Budu se muset překonat a dát CREATINE PURE MICRONIZED .
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
no právě ,to dávkování má každej jiný . Budu se muset překonat a dát CREATINE PURE MICRONIZED .

Ten neznám, ale docela si lidí chválí kre-alkanyn, zatím jsem ho nezkoušel, ale nejdřív tribullus a pak KEA, samozřejmě přidat na dávkách a pak to má slušné přírustky, dokonce to tady i někdo psal dříve
crazym

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u jineho cee udava vyrobce davkovani rano v netreninkovy den, u nutrend cee na nejmenovanem webu udava prodejce doporucene davkovani i v netreninkovy den po ranu take. Takze je to na tobe.
Tomkins

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomt3 napsal:
Culda13 napsal:
nutrend
Pro nárůst svalové hmoty:

vezměte 6 kapslí před nebo po skončení sportovního výkonu. Vhodná je kombinace s BCAA, CYCLOXem a proteinovým koncentrátem – Excellent 80

Když to tam takhle píšou, asi to tak bude.. Ale můžeš si ty dávky rozdělit, že dáš 3před, 3po tréninku, ale je zajímavý, že každej výrobce píše něco jinýho, přitom pak je obsah tablety uplně stejnej

Kdybys někdy viděl, jak se píšou etikety u suplementů, tak bys čuměl. Copak jsi nikdy neměl třeba Mega Mass 4000, kde je v originále uvedeno tuším 120g sacharidů na jednu dávku do 200ml vody? To v tom pak stojí lžička, člověče. Normální člověk si řekne, že je to blbost a dává dávky podle potřeby. A u ostatních suplementů je to obdobně. Prostě musíš mít vlastní hlavu a nevěřit všmu, co si přečteš na etiketě.
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někomu to tak může chutnat Ale výrobci škodí jen sami sobě, když píšou na etiketu nesmysl, ale u kvalitního výrobku to bejvá kvalitní, u humusu je na obalu taky humus
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nepíšu kokotiny, pouze cituji výrobce, takže když tak píšou kokotiny oni.
Tomkins

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Tomkins tož tak firma Extrifit píše kokotiny podle tebe no.

To jsem neřekl Kdybych to totiž řekl, byl bych už dávno zabanován.
Samec

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Samec napsal:
Tomkins tož tak firma Extrifit píše kokotiny podle tebe no.

To jsem neřekl Kdybych to totiž řekl, byl bych už dávno zabanován.

Dobre serem nato hoši jdu do fitka, večer napíšu trénink .
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Pokud jsi si všiml, tak tu neřešíme zda máme ovesné vločky kousat nebo ne, abychom si nezvýšili náhodou GI. Upřímně, ačkoliv Tě teď možná urazím, přípomínky typu "moc to řešíte" mají ve většině případů lidi, kteří o tom neví tolik a nemají prostě znalosti na to, aby se mohli snažit o co nejlepší skladbu jídel, jelikož sami nedokážou rozpoznat co je v danou chvíli nejlepší a co už není tak dobré.
Pokud je někdo geneticky dobře stavěný a má silové i růstové předpoklady, bude růst i z méně kvalitního jídelníčku, ti co se nadřou na každé kilo musí stravu a trénink více zohlednit, jinak bych tu nepsal romány...
Takže tohle platí pro všechny tyto "nehrotiče":"Nechte si svá moudra za kloboukem, díky."

Vyjadřovat se tu na fóru už nebudu, raději se vyjádřím tam, kde si lidi cení informací, které by museli jinak pracně hledat v literatuře a na internetu.

Zklamal jsi, cekal jsem delsi roman
Neboj neurazil jsi me, ja urazlivy nejsem :) A neber kazdy rypanec smrtelne vazne. I kdyz jsem si vzal to huby tvuj nick, tak uznavam tvoji praci a snahu a chapu, ze je to asi i tvuj velky konicek, jen si porad myslim, ze by to casto slo i selkym rozumem, ale to uz si kazdy musi prebrat sam a hlavne z tech informaci nezmagorit.
Ja jen cerpam z vlastnich zkusennosti, hodne jsem toho na sobe vyzkousel, hrotil jsem, sral jsem na to, pak nejaky stred a celkove bych rekl, ze jsem zadne velke rozdily nezaznamenal a to si nemyslim, ze mam nejak dobre geneticke dispozice, to tvrdi jen ti, co o me vi uplny kulovy, takze abychom to rozlouskly, tak ideal bude asi ta zlata stredni cesta neco mezi "hrotici" a "neresici" , protoze snad sam vis, ze prilis mnoho skodi (alespon ja to vim moooc dobre).
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

popshoit napsal:

A co ti dela Popi? Snad ti nenarusuje tve dokonale vyvazene vitamino-mineralove spektrum v tele?
popshoit

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
popshoit napsal:

A co ti dela Popi? Snad ti nenarusuje tve dokonale vyvazene vitamino-mineralove spektrum v tele?

To víš jídlo ti musí chutnat a tvaroh mi nechutná...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doplňky stravy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: