|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
Zaslal: út srpen 10, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Jasně, nenech se překvapit když zjistíš že to je video |
Koukám že nás je víc, kterejm přišel ten spam
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: út srpen 10, 2010 10:31 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Gohan napsal: | Jasně, nenech se překvapit když zjistíš že to je video |
Koukám že nás je víc, kterejm přišel ten spam |
Nepřišel mi, jenom sem usuzoval z čistoty obrazu,pofidernosti nicku guest, pak sem se podival na link a bylo jasne
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 1:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Coolik
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 1:44 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 1:53 pm Předmět: |
|
|
Ja s tym suhlasim,to je jasne ze zakon pre vsetkych a ak taborili v krajine nelegalne - deportovat.Ale taborenie ciganov im vadi,zapalovanie aut a nicenie celych miest nie ... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 2:10 pm Předmět: |
|
|
Docela by me zajimalo jak se da deportovat v Schengenu. Dneska je deportujou a zitra je maj zpatky, aniz by si toho vsimli. A jeste jim daj na vylet domu letadlem naky to kapesny.
Narozdil od tech dalsich problemovych "obyvatel" .. ty rozhodne z EU nejsou a deportace by mela daleko vetsi ucinnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 2:45 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/209146-francie-zacala-s-odsunem-romu.html
|
jak vidno, účel, aby se přestalo mluvit o záhadném financování UMP, byl splněn.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 5:46 pm Předmět: |
|
|
Nějaký hodný strařík v dodávce mi nedal přednost, mám opravdu velkou radost z toho že jsem se mu stačil vyhnout a v protisměru nic nejelo _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 7:18 am Předmět: |
|
|
Kajínek _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 9:25 am Předmět: |
|
|
Sumo deadlift.Ale nikto ma nevaroval ze budem chodit jak rozmrdany kacer _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Dnes, po posilce, si jedu pro nový autíííííí, hrozně se těším. Peugeot 206+ |
Nic proti kámo, ale ty 206 se strašne serou co sem tak slyšel od lidí, co je mají. Je to nejporuchovější auto co se dá sehnat mezi nynějšíma ojetinama. Pokud ho budeš kupovat rovnou od majitele tak to ještě jde, ale hlavně ho nekupuj z autobazaru, tam jsou strašný lumpové a do auta nacpeš ještě strašný prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|