Chlapi, kdyz postujete 50 videi, davejte jen odkazy! Ta stranka je ted absolutne nepouzitelna a nacita se 5 minut!
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Chlapi, kdyz postujete 50 videi, davejte jen odkazy! Ta stranka je ted absolutne nepouzitelna a nacita se 5 minut!
Jo to je pravda, postupne to editnu, at se to zlepsi.
EDIT: HOTOVO
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Misha Koklyaev - exhibice v Glasgow, Skotsko (13.8.2010)
- 270kg výraz "zezadu"
- 400kg mrtvý tah x 3 opak.
- 290kg "no-hands" dřep (světový rekord)
- 190kg trh
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Ahoj, ještě jsem sem vůbec nepsal, tak doufám, že to video sem nedám špatně. Jestli jo, tak se omlouvám! Možná jste ho už viděli, ale mě docela překvapilo. Jestli je to pravda, tak doufám, že se Derek Poundstone dá co nejdřív dohromady. To video je den starý.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru