|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
harmon3k
|
Zaslal: čt duben 15, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
doporucuji pangamin activ stoji jen 90 kc
Je doplnen o latky na klouby.
Musim rici ze po 3 mesicich zacinam pocitovat znatelne zlepseni kloubu .Stoji to par korun tak proc ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomkins

|
Zaslal: čt duben 15, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
No každý doporučí ten dražší, ale já jakožto student nemám na rozhazování, a tak jsem si koupil ten levnější a jsem spokojenej. Nemyslím si, že by kvalita toho dražšího odpovídala cenovému rozdílu. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: čt duben 15, 2010 4:38 pm Předmět: |
|
|
Medpharma je vyborna znacka, netreba v tomto pripade priplacet za firmu. Mimochodem medpharma ma vyborne Ccko s sipkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 15, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
S MedPharmou jsem take spokojen....napr. pravidelne uzivam jejich 42slozkovy multivitamin s mineraly a nevypada podle slozeni vubec spatne stejne tak cena za 100+7 tablet _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JirrY
|
Zaslal: st duben 28, 2010 11:59 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: |
No každý doporučí ten dražší, ale já jakožto student nemám na rozhazování, a tak jsem si koupil ten levnější a jsem spokojenej. Nemyslím si, že by kvalita toho dražšího odpovídala cenovému rozdílu. |
jj ja jsem nakonec vybral ten drazsi,ale on ve finale neni zase o tolik drazsi..je tam 2x tolik tablet jako u toho levnejsiho ktery je +- 2x tak levnejsi..zatim jsem s nim spokojeny,ale nemam s cim srovnavat,co se multivitaminu taky..:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 12:40 am Předmět: |
|
|
Já mám multivitamín od MedPharma, ale jen nějakých 30 složek, a k tomu ještě C + Echinacea + Zinek. Co beru to céčko, tak jsem nebyl ještě pořádně nemocnej, ale ten multivitamín nějak nejde poznat.
Zvažuju, jestli příště nezkusím tu kombinaci C + šípek, ale nevím, v čem by to mělo být lepší. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
myslim,ze vetsina tech vitaminu C se delaj ze sipku... sipky maj na 100gramu asi 2g cecka.. nebude rozdil _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Posilmann
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 4:48 pm Předmět: |
|
|
Zacina me bolet prave koleno a dival jsem se na kloubni vyzivu. Co by mel vyrobek obsahovat a ktery doporucite ze svych zkusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Posilmann
|
Zaslal: pá červen 11, 2010 2:23 pm Předmět: |
|
|
J jako me to neboli porad, ale jde mi o pravenci. Tech pripravku je plna kopa a tak nwm co brat
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
| The Blade napsal: | | by som povedal ze je to jedno,kazde balenie obsahuje niecoho menej niecoho viacej,ale podla mna velky rozdiel v nich neni.. |
Podle mě je ideální vybírat si multi, u kterého se dávky vitamínů a minerálů blíží 100% DDD (krom teda vápníku a hořčíku, protože to by ty tablety byly velký jako kráva :) a to protože když by tam byly vysoký dávky jednoho minerálu, mohlo by to třeba ovlivňovat vstřebávání jiného viz. megadávky zinku ovlivní vstřebání mědi atd. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Zapy
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
K zinku od Scitecu v eshopu, na link nemam dost postu: urcite je glukonat zinecnaty chelatova vazba? :p
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Posilmann napsal: | | Zacina me bolet prave koleno a dival jsem se na kloubni vyzivu. Co by mel vyrobek obsahovat a ktery doporucite ze svych zkusenosti? |
Tohle by mě také docela zajímalo. V supermarketu jsou výrobky od 4 do třiceti liber, tak by mě zajímalo jak poznat nej cena/výkon. Nebudeme si nic namlouvat, u některého zboží se platí značková prémie klidně přes padesát procent ceny a rozdíl oproti neznačkovým je nulový. U jiných je přidaná hodnota malá, u jiných zásadní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Posilmann napsal: | | Zacina me bolet prave koleno a dival jsem se na kloubni vyzivu. Co by mel vyrobek obsahovat a ktery doporucite ze svych zkusenosti? |
Tohle by mě také docela zajímalo. V supermarketu jsou výrobky od 4 do třiceti liber, tak by mě zajímalo jak poznat nej cena/výkon. Nebudeme si nic namlouvat, u některého zboží se platí značková prémie klidně přes padesát procent ceny a rozdíl oproti neznačkovým je nulový. U jiných je přidaná hodnota malá, u jiných zásadní. |
Ty polský vitamíny, co se v posledních několika týdnech začaly objevovat v supermarketech, jsou úplně na hov*o. Stačí se podívat na složení - mají malý obsah látek - člověk by musel dávkovat víc než dvojnásobek doporučeného množství, což by se docela prodražilo. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: |
Ty polský vitamíny, co se v posledních několika týdnech začaly objevovat v supermarketech, jsou úplně na hov*o. Stačí se podívat na složení - mají malý obsah látek - člověk by musel dávkovat víc než dvojnásobek doporučeného množství, což by se docela prodražilo. |
Dle mého skromného názoru jsou vitamínové přípravky strašná blbost která jen tahá lidem prachy z peněženek (mluvím o normálních lidech, ne aktivních sportovcích). Tj. pokud si dá člověk levný polský šmejd, reálný účinek je stejný, placebo nižší, ale to se vyrovná radostí z toho žes ušetřil :-)
Mě zajímá kloubní výživa. Klouby mám v háji a tyhle věci zcela zřetelně pomáhají nad placebo rámec. Nicméně jak jsem napsal v předchozém příspěvku, nechce se mi vyhazovat prachy za levné ošizené věci, ale ani za věci o 2 %, zato o 100 % dražší než běžný přípravek (v tom lepším případě, v tom horším platíš jen reklamní kampaň)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|