VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
harmon3k

PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2010 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporucuji pangamin activ stoji jen 90 kc
Je doplnen o latky na klouby.
Musim rici ze po 3 mesicich zacinam pocitovat znatelne zlepseni kloubu .Stoji to par korun tak proc ne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2010 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JirrY napsal:
Ktery byste mi spise doporucili?
https://obchod.ronnie.cz/s-1071-multivitamin-s-mineraly-42-slozek.html
https://obchod.ronnie.cz/s-289-multiple-ultra-4.html

k tomu bych bral jeste nejake Ccko a WPC 80...

No každý doporučí ten dražší, ale já jakožto student nemám na rozhazování, a tak jsem si koupil ten levnější a jsem spokojenej. Nemyslím si, že by kvalita toho dražšího odpovídala cenovému rozdílu.
badevil

PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2010 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medpharma je vyborna znacka, netreba v tomto pripade priplacet za firmu. Mimochodem medpharma ma vyborne Ccko s sipkem.
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2010 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S MedPharmou jsem take spokojen....napr. pravidelne uzivam jejich 42slozkovy multivitamin s mineraly a nevypada podle slozeni vubec spatne stejne tak cena za 100+7 tablet
JirrY

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
JirrY napsal:
Ktery byste mi spise doporucili?
https://obchod.ronnie.cz/s-1071-multivitamin-s-mineraly-42-slozek.html
https://obchod.ronnie.cz/s-289-multiple-ultra-4.html

k tomu bych bral jeste nejake Ccko a WPC 80...

No každý doporučí ten dražší, ale já jakožto student nemám na rozhazování, a tak jsem si koupil ten levnější a jsem spokojenej. Nemyslím si, že by kvalita toho dražšího odpovídala cenovému rozdílu.

jj ja jsem nakonec vybral ten drazsi,ale on ve finale neni zase o tolik drazsi..je tam 2x tolik tablet jako u toho levnejsiho ktery je +- 2x tak levnejsi..zatim jsem s nim spokojeny,ale nemam s cim srovnavat,co se multivitaminu taky..:))
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám multivitamín od MedPharma, ale jen nějakých 30 složek, a k tomu ještě C + Echinacea + Zinek. Co beru to céčko, tak jsem nebyl ještě pořádně nemocnej, ale ten multivitamín nějak nejde poznat.

Zvažuju, jestli příště nezkusím tu kombinaci C + šípek, ale nevím, v čem by to mělo být lepší.
Emtik

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim,ze vetsina tech vitaminu C se delaj ze sipku... sipky maj na 100gramu asi 2g cecka.. nebude rozdil
Posilmann

PříspěvekZaslal: čt červen 10, 2010 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacina me bolet prave koleno a dival jsem se na kloubni vyzivu. Co by mel vyrobek obsahovat a ktery doporucite ze svych zkusenosti?
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červen 10, 2010 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilmann napsal:
Zacina me bolet prave koleno a dival jsem se na kloubni vyzivu. Co by mel vyrobek obsahovat a ktery doporucite ze svych zkusenosti?

Ale takhle to nefunguje, že tě bolí koleno, vezmeš si pár prášků z kloubní výživy a koleno bolet přestane, bohužel .
Posilmann

PříspěvekZaslal: pá červen 11, 2010 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

J jako me to neboli porad, ale jde mi o pravenci. Tech pripravku je plna kopa a tak nwm co brat
Morico

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Blade napsal:
by som povedal ze je to jedno,kazde balenie obsahuje niecoho menej niecoho viacej,ale podla mna velky rozdiel v nich neni..

Podle mě je ideální vybírat si multi, u kterého se dávky vitamínů a minerálů blíží 100% DDD (krom teda vápníku a hořčíku, protože to by ty tablety byly velký jako kráva :) a to protože když by tam byly vysoký dávky jednoho minerálu, mohlo by to třeba ovlivňovat vstřebávání jiného viz. megadávky zinku ovlivní vstřebání mědi atd.
Zapy

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K zinku od Scitecu v eshopu, na link nemam dost postu: urcite je glukonat zinecnaty chelatova vazba? :p
Mablung

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilmann napsal:

Tohle by mě také docela zajímalo. V supermarketu jsou výrobky od 4 do třiceti liber, tak by mě zajímalo jak poznat nej cena/výkon. Nebudeme si nic namlouvat, u některého zboží se platí značková prémie klidně přes padesát procent ceny a rozdíl oproti neznačkovým je nulový. U jiných je přidaná hodnota malá, u jiných zásadní.
Tomkins

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Posilmann napsal:

Tohle by mě také docela zajímalo. V supermarketu jsou výrobky od 4 do třiceti liber, tak by mě zajímalo jak poznat nej cena/výkon. Nebudeme si nic namlouvat, u některého zboží se platí značková prémie klidně přes padesát procent ceny a rozdíl oproti neznačkovým je nulový. U jiných je přidaná hodnota malá, u jiných zásadní.

Ty polský vitamíny, co se v posledních několika týdnech začaly objevovat v supermarketech, jsou úplně na hov*o. Stačí se podívat na složení - mají malý obsah látek - člověk by musel dávkovat víc než dvojnásobek doporučeného množství, což by se docela prodražilo.
Mablung

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:

Ty polský vitamíny, co se v posledních několika týdnech začaly objevovat v supermarketech, jsou úplně na hov*o. Stačí se podívat na složení - mají malý obsah látek - člověk by musel dávkovat víc než dvojnásobek doporučeného množství, což by se docela prodražilo.

Dle mého skromného názoru jsou vitamínové přípravky strašná blbost která jen tahá lidem prachy z peněženek (mluvím o normálních lidech, ne aktivních sportovcích). Tj. pokud si dá člověk levný polský šmejd, reálný účinek je stejný, placebo nižší, ale to se vyrovná radostí z toho žes ušetřil :-)
Mě zajímá kloubní výživa. Klouby mám v háji a tyhle věci zcela zřetelně pomáhají nad placebo rámec. Nicméně jak jsem napsal v předchozém příspěvku, nechce se mi vyhazovat prachy za levné ošizené věci, ale ani za věci o 2 %, zato o 100 % dražší než běžný přípravek (v tom lepším případě, v tom horším platíš jen reklamní kampaň)
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: