Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 474, 475, 476 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak psal novy, ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Vsak psal novy, ne

nová 206? tak v tom případě jsem novej čínskej bůh srandy

Frozz ...kdyby sis to ještě rozmyslel, tak za obdobný peníze se dá sehnat mnohem lepší auto, třeba takovej živější citroen saxo 1.6 16V

EDIT : Koukni na mobile.de, je to německej server o ojetinách. Vyplatí se ojetinu koupit v Německu než tady u těch šarlatánů Jeden známej si ted nechal dovést z Itálie fabii 1.4 MPI najeto prý něco přez 40 000km za cenu 60 000,- ...vypadala jako nová
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Frozz. napsal:
Dnes, po posilce, si jedu pro nový autíííííí, hrozně se těším. Peugeot 206+

Nic proti kámo, ale ty 206 se strašne serou co sem tak slyšel od lidí, co je mají. Je to nejporuchovější auto co se dá sehnat mezi nynějšíma ojetinama. Pokud ho budeš kupovat rovnou od majitele tak to ještě jde, ale hlavně ho nekupuj z autobazaru, tam jsou strašný lumpové a do auta nacpeš ještě strašný prachy

Fungl nový od autorizovanýho prodejce , ....už stojí doma, nááááádhernej, moje láska.

neboj, vím co je dobrý, taky jsem chtěl zezačátku něco jiného, ale tohle není 206, to je 206+, nejnovější verze, a jelo se mi s ní krásně.
JOga

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
JOga napsal:
Frozz. napsal:
Dnes, po posilce, si jedu pro nový autíííííí, hrozně se těším. Peugeot 206+

Nic proti kámo, ale ty 206 se strašne serou co sem tak slyšel od lidí, co je mají. Je to nejporuchovější auto co se dá sehnat mezi nynějšíma ojetinama. Pokud ho budeš kupovat rovnou od majitele tak to ještě jde, ale hlavně ho nekupuj z autobazaru, tam jsou strašný lumpové a do auta nacpeš ještě strašný prachy

Fungl nový od autorizovanýho prodejce , ....už stojí doma, nááááádhernej, moje láska.

tož to potom jo, tak at hlavně dobře slouží

PS : jakou to má motorizaci? a fotka by nebyla?
Majesty

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Majesty napsal:
Vsak psal novy, ne

nová 206? tak v tom případě jsem novej čínskej bůh srandy

Frozz. napsal:

.

congratz
JOga

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty ..nepsal rok výroby + nevěděl jsem že má 206 novou modelovou řadu tak chyba na mé straně

Naposledy upravil JOga dne čt srpen 26, 2010 4:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.4 55kw, jezdí suprově, je to takovej můj prcek

edit: rok výroby 2010

(verze ještě byla 1.1 44kw, to sem nechtěl, a neplette si 206 a 206+, mezi nimi je dost rozdíl :))

cocman

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V zivote jsem nepochopil, jak nekdo muze utratit nejaky penize za novy francouzsky auto. Zvlast, kdyz si za t penize muze koupit nejakou krasnou ojetinu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
V zivote jsem nepochopil, jak nekdo muze utratit nejaky penize za novy francouzsky auto. Zvlast, kdyz si za t penize muze koupit nejakou krasnou ojetinu

Nechápej, já věřím pár lidem a hlavně známým, co v tom dělaj celý svůj život a pod rukama jim každý den prochází X aut
Ernandes

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

+1
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
cocman napsal:

+1

U ojetiny máš bud, a nebo. Buď budeš mít ŠTĚSTÍ a koupíš hezky, udržovaný auto s nějakýma najetýma km. Hezký ale může být jak chce, stejně do nej budeš muset vrážet peníze. A nebo koupíš auto, budeš mít smůlu, a místo ježdění budeš dávat PLNO peněz do po*ranejch oprav, který nikdy neskončí. Takže tohle je ode mně poslední, každej máme jiný názor na auta, já sem to do tohodle topicu dal proto, protože sem fakt rád že mám svoje první auto, zdar.
JOga

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Náhodou si myslím, že Frozz si vybral dobře. Pěkně mu ta bílá barva sluší, a nad nový auto není a cena jak sem tak koukal taky není špatná a ten výkon bohatě stačí, je to malý a lehký

cocman : nový auto je nový auto a za 200 papíru moc velkej výběr není
cocman

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Nechápej, já věřím pár lidem a hlavně známým, co v tom dělaj celý svůj život a pod rukama jim každý den prochází X aut

To jsem prave napsal ze svoji vlastni zkusenosti s francouzskymi vozy....a nebudu prehanet, kdyz reknu, ze mi jich proslo rukama uz nekolik 1000
magion

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman: A co rikas na Focusa, vzhledem k poruchovosti atd..
lalala

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrý... kolik je tam místa?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 474, 475, 476 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: