|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 12:49 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Vsak psal novy, ne |
nová 206? tak v tom případě jsem novej čínskej bůh srandy
Frozz ...kdyby sis to ještě rozmyslel, tak za obdobný peníze se dá sehnat mnohem lepší auto, třeba takovej živější citroen saxo 1.6 16V
EDIT : Koukni na mobile.de, je to německej server o ojetinách. Vyplatí se ojetinu koupit v Německu než tady u těch šarlatánů Jeden známej si ted nechal dovést z Itálie fabii 1.4 MPI najeto prý něco přez 40 000km za cenu 60 000,- ...vypadala jako nová
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Frozz. napsal: | Dnes, po posilce, si jedu pro nový autíííííí, hrozně se těším. Peugeot 206+ |
Nic proti kámo, ale ty 206 se strašne serou co sem tak slyšel od lidí, co je mají. Je to nejporuchovější auto co se dá sehnat mezi nynějšíma ojetinama. Pokud ho budeš kupovat rovnou od majitele tak to ještě jde, ale hlavně ho nekupuj z autobazaru, tam jsou strašný lumpové a do auta nacpeš ještě strašný prachy |
Fungl nový od autorizovanýho prodejce , ....už stojí doma, nááááádhernej, moje láska.
neboj, vím co je dobrý, taky jsem chtěl zezačátku něco jiného, ale tohle není 206, to je 206+, nejnovější verze, a jelo se mi s ní krásně. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | JOga napsal: | | Frozz. napsal: | Dnes, po posilce, si jedu pro nový autíííííí, hrozně se těším. Peugeot 206+ |
Nic proti kámo, ale ty 206 se strašne serou co sem tak slyšel od lidí, co je mají. Je to nejporuchovější auto co se dá sehnat mezi nynějšíma ojetinama. Pokud ho budeš kupovat rovnou od majitele tak to ještě jde, ale hlavně ho nekupuj z autobazaru, tam jsou strašný lumpové a do auta nacpeš ještě strašný prachy |
Fungl nový od autorizovanýho prodejce , ....už stojí doma, nááááádhernej, moje láska. |
tož to potom jo, tak at hlavně dobře slouží
PS : jakou to má motorizaci? a fotka by nebyla?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Majesty napsal: | | Vsak psal novy, ne |
nová 206? tak v tom případě jsem novej čínskej bůh srandy
|
| Frozz. napsal: |
Fungl nový od autorizovanýho prodejce , ....už stojí doma, nááááádhernej, moje láska.
. |
congratz
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:31 pm Předmět: |
|
|
Majesty ..nepsal rok výroby  + nevěděl jsem že má 206 novou modelovou řadu  tak chyba na mé straně
Naposledy upravil JOga dne čt srpen 26, 2010 4:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
1.4 55kw, jezdí suprově, je to takovej můj prcek
edit: rok výroby 2010
(verze ještě byla 1.1 44kw, to sem nechtěl, a neplette si 206 a 206+, mezi nimi je dost rozdíl :))
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:39 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | V zivote jsem nepochopil, jak nekdo muze utratit nejaky penize za novy francouzsky auto. Zvlast, kdyz si za t penize muze koupit nejakou krasnou ojetinu |
Nechápej, já věřím pár lidem a hlavně známým, co v tom dělaj celý svůj život a pod rukama jim každý den prochází X aut _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:42 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | V zivote jsem nepochopil, jak nekdo muze utratit nejaky penize za novy francouzsky auto. Zvlast, kdyz si za t penize muze koupit nejakou krasnou ojetinu |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | cocman napsal: | V zivote jsem nepochopil, jak nekdo muze utratit nejaky penize za novy francouzsky auto. Zvlast, kdyz si za t penize muze koupit nejakou krasnou ojetinu |
+1 |
U ojetiny máš bud, a nebo. Buď budeš mít ŠTĚSTÍ a koupíš hezky, udržovaný auto s nějakýma najetýma km. Hezký ale může být jak chce, stejně do nej budeš muset vrážet peníze. A nebo koupíš auto, budeš mít smůlu, a místo ježdění budeš dávat PLNO peněz do po*ranejch oprav, který nikdy neskončí. Takže tohle je ode mně poslední, každej máme jiný názor na auta, já sem to do tohodle topicu dal proto, protože sem fakt rád že mám svoje první auto, zdar. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:54 pm Předmět: |
|
|
Náhodou si myslím, že Frozz si vybral dobře. Pěkně mu ta bílá barva sluší, a nad nový auto není a cena jak sem tak koukal taky není špatná  a ten výkon bohatě stačí, je to malý a lehký
cocman : nový auto je nový auto a za 200 papíru moc velkej výběr není
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
Nechápej, já věřím pár lidem a hlavně známým, co v tom dělaj celý svůj život a pod rukama jim každý den prochází X aut |
To jsem prave napsal ze svoji vlastni zkusenosti s francouzskymi vozy....a nebudu prehanet, kdyz reknu, ze mi jich proslo rukama uz nekolik 1000
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
cocman: A co rikas na Focusa, vzhledem k poruchovosti atd.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
dobrý... kolik je tam místa?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|